За нас

 

Развитието на Интернет рекламата в световен мащаб и в частност в България се осъществява с главоломни темпове. Компаниите все повече предпочитат този модерен начин на представяне на своята дейност и услуги пред  рекламата в печатни и електронни медии. Глобалните комуникации и нуждата от все по-бърза и надеждна връзка между представителите на бизнеса доведоха до необходимостта от създаването на един нов тип Интернет реклама, заменяща старите хартиени каталози и справочници.

С удоволствие представяме на Ваше внимание Бизнес каталога на български фирми www.Biznes-Catalog.com  - Плод на дългогодишен опит в Интернет рекламата, комбиниран с професионалните усилия на разработчици, рекламни специалисти и в крак с последните рекламни и маркетингови стратегии.

Независимо от бранша и големината на Вашата компания или организация, рекламата в www.Biznes-Catalog.com е удачен вариант за популяризиране на Вашата дейност. Основните й предимства пред другите методи на реклама са:

  • -       Ниски разходи, в пъти по-малки от тези в други методи за реклама
  • -       Бърз достъп до информацията от всяка точка на планетата
  • -       Възможност за постоянно актуализиране на данните в реално време
  • -       Брояч на посещенията, показващ реалната ефективност на рекламата
  • -       Публикуване на собствените ви Интернет координати – уеб-сайт и e-mail
  • -       Оптимизация на страниците в Уеб-търсачката Google.BG

 

Ние от екипа на www.Biznes-Catalog.com сме уверени в ефективността на Интернет рекламата и бъдещото й развитие.  Сред тези, които ни се довериха са фирми, лидери в своите сфери на дейност, учебни и образователни заведения, общински администрации, земеделски кооперации и държавни организации. С радост ще ви консултираме и предложим подходящата форма на реклама и за Вас, осланяйки се на уменията и качествата, които развихме в своята работа.  

 За връзка с нас: Тук