БОЖИНОВ СИЕ ООД

БОЖИНОВ СИЕ ООД

Адрес: гр. Сандански, Главен път Е 79, 1-ви км

Тел.: 074/63 01 44;

Факс:074/30 11 45;

Моб.тел.: 0888/300 161;   0888/300 160;

E-mail: bozhinov_co@abv.bg

Web site: www.bozhinovco.com

ЗА НАС

Фирма "Божинов Сие"ООД е частна независима компания създадена през 1991 година, занимаваща се с логистика и международна спедиция, регистрирана по Българския Търговски Закон. Международните товарни автомобилни превози са незаменима част от съвременната международна търговия, затова е важно при тяхното организиране и извършване да се подхожда професионално и отговорно.
В условията на жестоката пазарна конкурентност в транспортната индустрия, фирмата "Божинов Сие"ООД е със затвърдена репутация, благодарение на максимата, към която се придържаме"Високо качество, професионално обслужване на привлекателна цена" и ще продължим да предлагаме висококачествени и професионални услуги и продукти.
"Божинов Сие"ООД притежава собствена гаражна площ от 10 000 м2, разположена на територията на регион Сандански, включваща ведомствена бензиностанция и автомивка за собствени нужди. Извънгаранционните поддръжки и ремонти се извършват в нашия автомобилен сервиз. Ремонтните халета са построени върху площ от 1150 м2 и са оборудвани със специализирана техника. Компанията поддържа технически екип и сервиз, осигуряващи 24 часова поддръжка на територията на страната и съседните държави. Всичко това допринася за намаляване до минимум престоите на превозните средства в следствие на технически аварии. Постоянно поддържаното високо качество и безупречни услуги са основите на нашата репутация вече повече от 20 години.

ДЪРВА ЗА ОГРЕВ

Ние се занимаваме с износ на всички видове дърва за огрев от България за Гърция. Разполагаме с рязани – нацепениина един метър. Фирмата работи със собствени камиони и превозваме дървета в цяла Гърция бързо, точно на много конкурентна цена. Гарантираме точност и коректност при изпълнение на поетите поръчки. Ако имате интерес, моля не се колебайте да се свържете с нас – говорим гръцки и сме винаги на разположение.