ГИФ ООД - град Тервел

ГИФ ООД - град Тервел

Адрес: гр. Тервел, ул. Цар Иван Асен Втори 34

Факс: 05751/25 26;

Моб.тел.: 0895/154 611;

ЗА НАС

ГИФ ООД е българска фирма с правна форма - дружество с ограничена отговорност. Регистрирана е през 2010 година със седалище и адрес на управление град Тервел и основна икономическа дейност - Сухопътен транспорт. Компанията разполага с дългогодишен опит в градски и междуградски транспорт на пътници.
Фирмата ГИФ ООД е специализирана в превоз на пътници, учители и ученици. Нашата основна цел е да осигурим на клиентите ни индивидуални и изцяло съобразени с нуждите и изискванията им транспортни услуги.
Ние Ви предлагаме дългосрочно партньорство, основано на професионализъм и коректност, с нужната ангажираност. Разполагаме със собствен автопарк от 11 автобуса с възможност за превоз на големи и малки групи пътници. Като изправността на автобусите се следи непрекъснато.
Компанията разполага с екип от професионалисти с дългогодишен опит в областта на международния транспорт и спедицията. Утвърденото ни име на местния пазар е осигурило на фирмата сключването на редица договори с водещи световни и български партньори.
Фирмата работи на територията на цялата страна.

УПРАВЛЕНИЕ

Управител на компанията е господин ШЕНОЛ МЕХМЕД АЛИ.