СПЪТНИК 96 ЕООД

СПЪТНИК 96 ЕООД

Адрес: гр. Враца, ул. Аспарух 24

Тел.: 092/660 576;  092/663 139;   092/660 575;

Факс:092/660 575;

E-mail:office@sputnik96.eu

Web site: www.sputnik96.eu

ЗА НАС

Спътник 96 е основана през 1996 и е бързо развиваща се транспортна компания в България и Европа.
Компанията притежава над 60 товарни автомобила - стандартни бордови камиони и малки камиони за групажни пратки, собствена гаражна площ, върху която са изградени: охраняем паркинг, автомивка, склад за групажни стоки, сервиз и бензиностанция. Това спомага  нашите автомобили винаги да са в отлично състояние. За тяхната поддръжка ние разполагаме с модерно оборудван сервиз и голям екип от професионалисти.
Всички автомобили са новозакупени и отговарят на последните екологични и технологични изисквания - двигатели EUR 5, както и на най-новите Европейски стандарти за международен транспорт- ЧМР застраховка /задължителна международна отговорност на превозвача/ с разширено покритие за предвидена кражба на транспортираните стоки.
Спътник 96  притежава собствена гаражна площ от 30 000 м2, разположена на територията на град Враца , включваща ведомствена бензиностанция и автомивка за собствени нужди. Извънгаранционните поддръжки и ремонти се извършват в нашия автомобилен сервиз. Ремонтните халета са построени върху площ от 1000 м2 и са оборудвани със специализирана техника. Компанията поддържа технически екип и мобилен сервиз, осигуряващи 24 часова поддръжка на територията на страната и съседните държави.

УСЛУГИ

МЕЖДОНАРОДЕН ТРАНСПОРТ И СПЕДИЦИЯ
Спътник 96  притежава съвременни авто-композиции за международен и вътрешен транспорт марки Mercedes, VOLVO, DAF, ремаркета – Schmitz и KÖGEL оборудвани според последните постижения на автомобилостроенето.
Фирмата извършва транспорт на всякакви видове товари, от България до всички европейски дестинации и обратно, както и вътрешноевропейски превози между други страни от Европейския Съюз. Основните направления на компанията са до Англия, Бенелюкс, Испания, Франция, Италия, Германия, Австрия, Чехия и обратно до Румъния, България и Гърция.
Във връзка с удобството и сигурността на нашите клиенти, персонала и шофьорите, комуникацията с всички транспортни средства се извършва посредством GPS и GPRS система, което позволява постоянно проследяване на превозните средства и навременна намеса при инциденти.
24/7 СЕРВИЗНИ УСЛУГИ
В голямата и модерно оборудвана база на Спътник 96 се предлагат разнообразни услуги:
ремонт на лекотоварни и тежкотоварни автомобили, ремаркета и полуремаркета спирачни системи, накладки, ходова част, основни ремонти на двигатели, профилактика на горивна апаратура, смяна на масло, автомивка за леки и тежки автомобили
Производство на маркучи за високо налягане с накрайници
СКЛАД И ЛОГИСТИКА
Осигуряваме и временно складиране на входящи и изходящи групажни пратки, за да улесним обработката на Вашите товари
Нашата най-важна задача е да осигурим на своите клиенти високо качество на услугите, които предлагаме, както и оптимално удовлетворяване на техните изисквания.
Ние не само складираме, товарим и транспортираме Вашите стоки, ние се грижим за тях, съхраняваме и ги управляваме.

КАМИОНИ

Спътник 96  предоставя на ваше разположение богат и съвременен автопарк.
Автомобилите на Спътник 96 отговарят на всички международни изисквания.
За нас най-важното за успешна доставка е качествения автомобил, затова всички наши автомобили подлежат на редовни технически прегледи. Това гарантира успешния транспорт на вашите пратки.
Автомобилният ни парк разполага със стандартни и специализирани превозни средства:
над 60 товарни автомобила Mercedes, VOLVO, DAF, ремаркета – Schmitz и KÖGEL оборудвани според последните постижения на автомобилостроенето.  - стандартни бордови камиони и малки камиони за групажни пратки, собствена гаражна площ, върху която са изградени: охраняем паркинг, автомивка, склад за групажни стоки, сервиз и бензиностанция.
Всички автомобили са включени към лицензи и снабдени с необходимите сертификати, даващи право на нашата транспортна фирма да извършва международни товарни превози по всички европейски дестинации.
Всички наши превози и товари са под покритието на застраховка /отговорност на превозвача/ по конвенция CMR.
Транспортните средства са оборудвани с всички необходими съвременни средства за комуникация с цел осигуряване на навременна информация на клиентите за движението на техните пратки.
Собственият автопарк ни позволява гъвкавост и контрол върху широка гама транспортни услуги за групажни и конвенционални товари.
Стандартно оборудване за извършване на тежкотоварни международни и вътрешни транспортни услуги:
Бордовите полуремаркета (трейлери и таутлайнери) представляват стандартни превозни средства за извършване на транспорт на опакована стока, която не се влияе от резки промени в температурата и могат да бъдат използвани всестранно.
Габарити/товарен капацитет на полуремаркета:
- Дължина: 13,60 м
- Ширина: 2,45 – 2,48 м
- Височина: 2,50 – 2,80 м
- До 34 места за европалети
- До 25 тона товарно тегло