Н и Н Транспорт Логистика АД

 

Н и Н Транспорт Логистика АД

Адрес: гр. Пловдив, бул.Цариградско шосе, МАН СЕРВИЗ

Телефон: 032 660 887
Факс: 032 660 869

E-mail: antoaneta.taneva@nnlogistics.com

Web site: www.nnlogistics.com

Работно време: Понеделник - Петък: 9:00 - 18:00
Събота: 9.00 - 13.00 ч.
Неделя: Почивен ден

ЗА НАС

Н и Н Транспорт Логистика АД е транспортна фирма, създадена в град Пловдив. Дейността й е насочена към вътрешен и международен транспорт на товари, спедиторски услуги и логистика. Извършва превози от и до Франция, Испания, Германия, Люксембург, Бенелюкс, Турция, Великобритания. Извършва транспорт на бързоразвалящи се стоки с хладилни полуремаркета и превоз на извънгабаритни товари. Компанията е сред най-големите транспортни фирми в Пловдив. Има изградени позиции и партньорски отношения с български и чуждестранни фирми за внос, износ и посредничество при транспорта на стоки.
Фирмата притежава собствен автопарк със съвременно оборудване и транспортни средства. Притежава ремаркета, полуремаркета самосвали и цялата необходима транспортна и товаро-разтоварна техника. Притежава и координира свои складове във Великобритания, Турция и Испания. Извършва групажни превози, превоз на хладилни товари, вътрешно-европейски тежкотоварни превози, транспорт на опасни товари (ADR), превоз на комплектни товари. Извършва още спедиция и посреднически услуги в сферата на транспорта и притежава огромни складове в с голям капацитет на събираемост. Логистични складове в страната притежава в София и Пловдив, и наличен склад в Германия - Меминген.
Успеваемостта на N & N Transport Logistics AD  се дължи на добрият мениджмънт на фирмата , оптимална работа в мрежа от директни линии, частични и директни услуги на товарене и карго чрез интегрирани решения.
Компанията осигурява постоянен контрол върху безопасността на стоките. Притежават дигитално видео наблюдение, онлайн контрол на превозните средства , както и цифров контрол на достъп. В направление ADR товари компанията е осигурила централизирано управление, компетентна оценка на риска, система за мониторинг, за да се осигури пълен контрол при превоза на опасни товари.

 

УСЛУГИ

  • Логистика
  • Транспорт на групажни превози
  • Превоз на комплектни товари
  • Спедиция и посреднически услуги в сферата на транспортa
  • Вътрешно-европейски тежкотоварни превози
  • Транспорт на опасни товари (ADR)
  • Превоз хладилни товари
  • Склад