МЕРИАЛ ТРАНС ООД

 

Адрес: гр. Сандански, главен път Е-79, за базата на ''МЕРИАЛ ТРАНС'' ООД, срещу базата на Пежо

Телефон: 074632711;
                  074632713;
                  0888226159; 
                  0877226159; 
                  0888518186;

E-mail: merial.trans@gmail.com

ЗА НАС

 

 

МЕРИАЛ ТРАНС ООД е дружество с ограничена отговорност, с адрес на управление и за кореспонденция в град Сандански. Основната дейност на фирмата е транспортна. Осигурява сигурен, бърз и надежден транспорт в страната и чужбина. Може да осигури също и хладилен превоз, по всички изисквания и стандарти. Дружеството е с изградено в годините име, от доволни клиенти и партньори.
В годините си на присъствие на транспортния пазар в град Сандански, фирмата е утвърдила позициите, заявила е безупречна репутация, благодарение на конкурентните си срокове на доставка, достъпни цени и ефективност в обслужването. Мериал Транс разполага с голям собствен автопарк, където компанията помещава своят набор от тежкотоварни автомобили. С цел да покрива изискванията на по-голям спектър от клиенти фирмата поддържа и специализиран хладилен превоз които ежедневно превозва стоки.
Във фирмата работят само професионалисти с дългогодишен опит в бранша. Могат да гарантират сигурност при превоза на всякакъв вид стоки и запазване на цялостния им вид. За фирмата е най-важно всеки продукт поверен в техни ръце да бъде доставен със спазен срок.
Мериал Транс гарантира на своите клиенти коректни взаимоотношения, отлична комуникация и контрол над поетите задачи, както и изпълнение в срок на доставка на всеки товар. За сигурността на всеки предоставен товар Мериал Транс осигурява на своите клиенти информация за локацията на камиона и състоянието на товара. Това се осъществява, благодарение на модерното и съвременно оборудване, с което разполага фирмата. Всяко едно от превозните средства е снабдено с високообемни бордови ремаркета и полуремаркета, и такива за превоз на хладилни.

УСЛУГИ

  • МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ НА ГРУПАЖНИ ПРАТКИ
  • МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ НА КОМПЛЕКТНИ ТОВАРИ
  • ВЪТРЕШЕН ТРАНСПОРТ НА ГРУПАЖНИ ПРАТКИ
  • ВЪТРЕШЕН ТРАНСПОРТ НА КОМПЛЕКТНИ ТОВАРИ
  • ТРАНСПОРТ НА СТОКИ, ИЗИСКВАЩИ ХЛАДИЛЕН ПРЕВОЗ ИЛИ СПЕЦИАЛИЗИРАН ТЕМПЕРАТУРЕН РЕЖИМ