Транспорт, спедиция и логистика КИРИЛ СТОЙЧЕВ 97 ЕООД

Адрес: гр. Благоевград, Ул. "Иван Михайлов" №58
Телефон: 073 590 281
Факс: 073 592 325
Мобилен: 0897 907 301
E-mail: info@stoychev-group.com
Web site: www.stoychev-group.com

ЗА НАС

 

 

 

 

През 2002 година е отделено като самостоятелно дружество Кирил Стойчев 97 ЕООД. Част е от холдинга Стойчев Груп, създаден през 1991 година като семеен бизнес, с основна дейност дървопреработка.
Фирмата се развива с бързи темпове и през 2009 година започва и своята спедиторска дейност, започва и дейност и в областта на митническото дело и допълнителни услуги в логистичния бранш.


Кирил Стойчев 97 ЕООД като самостоятелно дружество се занимава с транспорт, логистика, спедиция и митнически услуги. Фирмата извършва както превози в страната, така и в чужбина.


Притежава 35 тежкотоварни автомобила, като пет от тях са специализирани, за обслужване на нуждите дървопреработвателната промишленост. Всеки от тях притежава влекач и е оборудван по всички европейски изисквания. Освен със собствен транспорт фирмата работи и с голям брой партньори, с което капацитета им на работа и обхвата на клиенти се увеличава в пъти, като в същото време се запазва добрата организация на работа и ефективност на всяка услуга.

Услугите които осигурява фирмата са на високо ниво, изключително гъвкави, ефективни и бързи. Предлага спедиция на комплектни и цели товари. Извършва превози на територията на цяла Европа, притежава собствен автопарк .
Основни направления, по които се извършват превози са Италия, Гърция, Германия, Франция, Австрия. Предлага транспорт, който да обслужи голям брой сектори, обхващащи строителството, химическата и тежката промишленост, фармацевтичната и текстилната промишленост, превози на хранителни стоки, препарати и всички видове бързооборотни стоки отпадъци и още много други. Също така предлагат транспорт на стоки, изискващи специализиран превоз. Работят с екип от висококвалифицирани кадри, с богат опит, които да отговорят на вашите изисквания. Фирмата гарантирано проследява движението на стоките, превоза им в срок и безопасност. Разработват и комбинират маршрути с цел ефективност на превоза, спрямо метеорологични и икономически условия.


В логистичен аспект фирмата извършва пълния набор от услуги, за извършване на всеки товарен превоз - от вземане на поръчка до цялостно и коректно изготвяне на митническа документация за износа и вноса на стоките.

 

 

КОНТАКТИ

 

Седалище на компанията
гр. Благоевград
Ул. "Иван Михайлов" №58

Производствена база
с. Селище
Стопански двор

Производствена база
с. Черниче

Транспортна база
гр. Благоевград
Зелендолски път, на 500 м. от МЕТРО

Мениджър международен транспорт, спедиция и логистика
Диана Стойчева
GSM: +359 897 907 304
e-mail: d.stoycheva@stoychev-group.com

Администратор международен транспорт и логистика
Александър Стойчев
GSM: +359 897 907 303
e-mail: a.stoychev@stoychev-group.com

Диспечер международен транспорт
Лимонка Гяурска
GSM: +359 894 467 782
e-mail: m.gyaurska@stoychev-group.com

Дежурна линия:
Александър Стойчев
GSM: +359 897 907 303
e-mail: a.stoychev@stoychev-group.com