МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ НИКИТРАНС 99 ЕООД

 

Адрес: град Пловдив, ул. Ягодовско шосе №34

Телефон: 0889 58 24 79
                032907901

E-mail: nikitrans99@gmail.com

ЗА НАС

 

2008 година отваря врати фирма Никитранс 99 с данъчен адрес в село Ягодово, с правна форма еднолично дружество с ограничена отговорност.  Основната дейност на фирмата е международен транспорт и логистика, транспорт на цели товари, международни превози с хладилен камион, транспорт и превози на контейнери. Освен тях част от обслужването на фирмата включва и съдействие при товаренето на товарите с кран или мотокар

Безспорно фирмата е натрупала голям опит в превоз на цели товари, притежава както камиони за вътрешни превози, така и камиони за международни превози. Извършва постоянни хладилен камион транспорт, превоз на контейнери в цялата страна и чужбина, извършва още международен хладилен транспорт и освен тях извършва допълнителни услуги като разтоварване и товарене с кран и разтоварване и товарене с мотокар. Работи с голям индивидуализъм, лоялност и прецизност.

 

В годините си на работа Никитранс 99 е придобила безупречна репутация пред своите клиенти и партньори със своята акуратност в транспортната дейност, коректност във взаимоотношенията и бързина на превозите. Организира транспорт на цели товари в страната и чужбина.

Фирмата притежава голям екип от професионалисти, които работят много съвестно, всяка поета работа се извършва във срок и без забележки.
Фирмата извършва транспорт в страната и цяла Европа. Притежава огромен автопарк от тежкотоварни камиони, с които извършва транспорта. Има и логистичен център, където се проследява пътя на всяка стока, за нейното бързо и навременно пристигане. Фирмата организира своя транспорт съобразно всички условия, икономически и метеорологични. Притежава всички документи и разрешителни за транспортни услуги и извършва дейността си по всички европейски стандарти.

 

УСЛУГИ

  • Превоз на цели товари в страната
  • Камиони за вътрешни превози
  • Камиони за международни превози
  • Транспорт с хладилен камион в страната
  • Превоз на контейнери
  • Международен хладилен транспорт
  • Разтоварване и товарене с кран в Европа
  • Разтоварване и товарене с мотокар в Европа