Превоз и логистика на извънгабаритни товари Волф АД

 

Превоз и логистика на извънгабаритни товари Волф АД

Адрес: град София, бул. Цариградско шосе №48-50

Телефон: +359 2 9766082
Факс: +359 2 9766089

E-mail: info@wolfsped.net

Web site: www.wolfsped.net

ЗА НАС

 

Волф Ад е основано като Акционерно дружество в град София. Основната му дейност е транспорт и логистика на извънгабаритни товари в страната и Европа. Фирмата има капацитет за изпълнение на всякакъв вид нестандартни превози, независимо от тегло, дължина, широчина на товара.


С цел по-сигурен и безопасен транспорт дружеството предлага различни модули за извънгабаритни товари. Всеки от тях има възможност за разтягане, свързване и повдигане чрез голям набор от плоскости, адаптори и греди. Съвременната техника за завиване, хидравлично управляемите оси позволяват преминаването на превози през неравни терени.
Компанията постоянно разширява техническият автопарк допълва с влекачи, ремаркета и модулни устройства, с което си дава по-голяма свобода в изпълнението на услугите.


Фирмата организира цялостно транспортирането при условия FOT-FOT, определя подходящ маршрут за преминаване с ГУП, организира комисии с ГУП, НЕК, КАТ и БДЖ, укрепва мостове, осигурява конвой на КАТ. Волф АД разполага със собствени пилотни коли. Осигурява разрешителни от ГУП, съгласувани с КАТ.
Волф АД внедрява и поддържа Интегрирана Система за управление на качеството, ОС и ЗБР, съответстваща на изискванията на междунорадните стандарти ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 и BS OHSAS 18001:2007.