М КАР ВАРНА ООД

 

Адрес: град Варна, бул. Владислав Варненчик No 320

Телефон: +359 52 739 860

E-mail: contact@bmw-mcarvarna.bg

Web-site: www.bmw-mcarvarna.bg


 

 

ЗА НАС

                                   

 М Кар Варна е бързоразвиваща се фирма, автокъща за нови и употребявани автомобили.

Дружеството е официален дилър на марките BMW и MINI. Притежават една от най-големите автокъщи за град Варна. Фирмата се занимава както с продажба на автомобили, така и следпродажбено обслужване. Предлагат на своите клиенти нови и употребявани автомобили на конкурентни цени.
Дружеството е открито през 2002 година, когато сключва договора си за представителство. През 2006 година подписват договор директно с BMW AG, Германия и от тогава са оторизиран представител за автомобили и авточасти на марката. Шест години по-късно, през 2012 година сключват договор за представителство и с марката MINI. Фирмата върви все по-устремено напред и нагоре, а през 2016 година достигна нов връх с подписването си на договор с BMW Motorrad.
Компанията разполага с Авторепаратурен сервиз в град Варна, където предлагата пълният пакет от услуги: диагностика, гаранционно и извънгаранционно обслужване, ремонти по двигател, скоростни кутии, ходова част, ел. инсталация и оборудване, подмяна на резервни части, тенекиджийски услуги, възстановяване, ремонт и боядисване на увредени детайли от купето на автомобила. Предлага също и всички необходими застраховки за автомобила, от водещите застрахователни компании в България.


В автосалона винаги можете да получите отлично обслужване от най-добрите специалисти в бранша, могат да Ви предложат необходимата консултация, обслужване и тест Drive на всеки автомобил.

УСЛУГИ

 

  • СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ

*Проверка и поддръжка
*Механични и електрически ремонти
*Авторепаратура и бояджийски услуги
*Грижа и козметични ремонти
*Актуализиране и подобрения

  • ЧАСТИ И АКСЕСОАРИ
  • ФИНАНСОВИ УСЛУГИ
  • ПРОГРАМА ЗА КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ НА BMW