ЕЛИТ КОМЕРС АРТ ООД


Адрес: град Пловдив, ул. Иван Андонов №18А

Телефон: 032 641092; 0885/621153; 0886/682000

E-mail: manager@elite-commerce.com

ЗА НАС

Дружеството Елит Комерс Арт е създадено през 1992 година, като малък семеен бизнес. Основната му дейност тогава е била изцяло съсредоточена в изделия на изкуството - търговия с декоративна керамика, икони и бижута. По-късно през 1994 година фирмата се разраства, като започва да произвежда всичко това. Фирмата произвежда ръчно глазирана керамика, което я прави сама по себе си уникална спрямо останалите. През 2002 година е създадена още една фирма Керамик Арт ООД, чиято дейност се характеризира с търговията освен на керамика, също и на стъкло и дърво. Във времето двете фирми постоянно разрастват дейността си, като към днешна дата разполагат с над 80 обекта- техни клиенти. 

От няколко години изнасят продукцията си и в чужбина – Кипър, Австрия и Русия. Успяха да създадат близо 25 постоянни работни места и изключително богата гама от изделия.

 

Това, което ги прави различни от останалите и в същото време - конкурентноспособни е тяхната гъвкавост. Освен че правят серийно производство за бита, произвеждат и единични уникални сами по себе си бройки, понякога по поръчка от свои клиенти, в други случаи просто изливат "цялата си муза" в произведенията на изкуството. Фирмата върви към постоянен растеж, може да удовлетвори всяко желание на клиент за поръчка независимо, дали е за нещо специално или някакъв сервиз, комплект по техен избор.


Във фирмата работят изключително млади и интелигентни творци, с безкраен извор от идеи и добре развито въображение, усет за естетичност. Те са ръководени от Минка Жекова и Лилия Вецева - двете дами с голям опит, стил и елегантност в грънчарството!

 

УПРАВЛЕНИЕ


Ръководството на дружеството е

поето от Минка Жекова и Лилия

Вецева.