СЕВАЛ ЕООД

 

Адрес:  гр. София, жк. Света Троица, бл. 356, ет. 1

Тел.: 029295687

E-mail:  seval_sv@abv.bg

Web site:  seval-studio.com

 

ЗА НАС

 

Севал ЕООД е еднолично дружество в ограничена отговорност, което което се развива в две сфери на дейност. Едната е в областта на модата и дизайна, другата се занимава с производството на мебели. И в двете сфери фирмата е постигнала голям успех. Следва упорито целите си и предлага само най-доброто на своите клиенти.

МЕБЕЛИ

 

СЕВАЛ изработва мебели за дома и офиса по поръчка. Изпълнява поръчки по готов проект, също така винаги може да консултира клиентите си според всеки вкус и желание. С мебелната индустрия се занимават изцяло Борислав Воденичаров и Светослав Виденов- изключително креативни и перфекционисти в работата си. Могат да ви предложат всяка част от проектирането и изпълнението на всеки тип обзавеждане.

 

 

 

ДИЗАЙНЕРСКО СТУДИО

 

Дизайнерското студио е правоприемник на Модна къща Нели Стил, под името Студио Севал. На пазара е вече от 20 години и може да се нарече един от лидерите в областта на шивашките услуги. Дизайнер на облеклата е Анелия Воденичарова, компетентна, с богат опит, която може да удоволетвори всяко ваше желание.
В студиото работи и млад висококвалифициран екип, който гарантира качественото проектиране и изпълнение на широката гама от предлагани фирмени, конфекционални и бутикови облекла – официални рокли и костюми и много други.Всеки клиент има възможност да бъде консултиран от специалист при избора на мечтаната дреха