РОЗАИМПЕКС ООД

 

адрес: град Пловдив, ул. Цар Калоян №8
телефон: 032 655 355
факс: 032 655 333
E-mail: office@rosaimpex.com
Web-site: www.rosaimpex.com

 

ЗА НАС

 

Двадесет и пет години с чувство към естетическия вид, към красивото, към качествените продукти. Розаимпекс е първото дружество, частна компания, производител на козметика в България. Развива се успешно като водещ български производител на козметични продукти. Произвежда козметика с търговските марки ПРЕСТИЖ, РЕГАЛ, ГАЛАНТ, БОЛЯРА и СКАЛА. Доброто име на марките на РОЗА ИМПЕКС ООД се базира на високото качество на влаганите в тях суровини, доставяни от най-известните и реномирани фирми в света, като: JEAN NIEL - Франция, CLARIANT GmbH, GOLDSCHMIDT AG, COGNIS GmbH, BASF, HOFFMAN LA ROCHE, UNIQEMA GmbH - Германия, CHEMOPHARMA, PROCHEMA GmbH - Австрия, S & D CHEMICALS Ltd - Англия, ISP, Lowenstein Jos H. & Sons, Inc.
Розаимпекс произвежда висококачествени продукти, които по никакъв начин не отстъпват на европейските и световни козметични марки. За създаването, развитието и внедряването на нови революционни продукти и иновации спомага и собствената лаборатория на фирмата.
Дружеството е създадено през 1991 година от инж. Георгиев и неговата съпруга. Фирмата се развива с бързи темпове и към днешна дата произвежда бяла козметика в две основни категории: продукти за коса - бои за коса, балсами, шампоани, маски за коса, стилизиращи продукти; продукти грижа за кожата - кремове за лице, ръце и тяло, тоалетни млека и тоници, козметични маски, ароматерапевтични продукти, продукти за бръснене. Собственици са на търговските марки Prestige, Regal, Galant, Capital, Scala, Bolero и Dr. Nature - добре познати в повече от 30 държави по света - 80% от продуктите на "Роза Импекс" се реализират на международния пазар. Още от началото фирмата се ориентира към необхватния руски и украински пазар. Инж. Георгиев е и заместник-председател на Управителния съвет на Българска национална асоциация за етерични масла, парфюмерия и козметика в България.

КОНТАКТИ

Централен офис

Адрес: гр. Пловдив, ул. “Цар Калоян” №8

Телефон: 032 655 355

Факс:032 655 333 

Email: office@rosaimpex.com

Производствена база

Адресс. Ягодово 4113

Телефон3104 2332

Факс: 3104 2862

 Email: iagodovo@rosaimpex.com