Петък, 11 Август 2017г. 10:26ч.

ТЕХНОПОД ООД

 

Адрес: гр. Петрич, ул. Александър Стамболийски № 32

Склад: град Петрич, Е 79, преди входния булевард към града

Тел: 0899 099 749
         0896 617 015

E-mail: technopod@mail.bg

Web-site: www.скеле-технопод.bg


ЗА НАС

 

Фирма Технопод ООД е дружество, намиращо се в град Петрич. Основната му дейност е внос на на ново и употребявно фасадно, строително скеле. Тя е директен вносител рамкови скелета предимно от Италия. Продуктите им са с гарантирано качество, по всички европейски стандарти. Фирмата може да се похвали с голям брой доволни клиенти и партньори. На пазара е повече от 10 години и е доказала на своите клиенти професионализъм, гъвкавост и висока конкурентноспособност на пазара. Винаги можете да намерите при тях голям набор от скелета, налични на склад. Те имат огоромен брой оферти и варианти, които биха могли да предложат на своите клиенти с цел да им спестят време и излишно обикаляне и лутане в търсене на подходящото.

ПРОДУКТИ

 

 • Поцинковано Скеле
 • Фасадно Скеле
 • Фасадно Скеле UNO
 • Фасадно Скеле FAP
 • Пътеки за Скеле
 • Регулиращи Пети за Скеле
 • Основи / Каси за Скеле
 • Стълби за Скеле
 • Парапети за Скеле

 

Четвъртък, 10 Август 2017г. 12:05ч.

ЕТ РАЙКО НЕДЯЛКОВ

 

Адрес: гр. Шумен, ул. ХАН КОРМИСОШ No 6, ет. 1, ап. 3

Телефон: 0878921046

E-mail: rained@mail.bg

 

 

ЗА НАС

Архитектурно студио ЕТ Райко Недялков се намира в град Шумен. Официалният му адрес на управление и за кореспонденция е на ул. Хан Кормисош №6. Фирмата извършва архитектурно проектиране на жилищни сгради, къщи, пристройки и други, преустройства и смяна на предназначението на обекти. Дружеството има широк спектър от познания за архитектурата, инфраструктурата и строителството. Изработила е голям брой проекти в шуменска област и е добила голям опит и знания в областта на архитектурата.

Във фирмата работят специалисти в бранша, които могат да предложат решение на всеки проблем, подходящ подход във всяка ситуация и отговор на вашите въпроси. Гарантират изпълнение на задачите в срок.
Основна цел на фирмата е да отговори на нуждите на клиентите си, да модернизира постоянно техниките си на работа, да добява нови услуги и предложения към гамата си, да подхожда индивидуално към всеки един клиент, така че да почуства уюта на дома или офиса си.

                                  

УПРАВЛЕНИЕ

Управител на фирмата е Господин Райко Цонев Недялков.

Четвъртък, 03 Август 2017г. 16:50ч.

МЕРИАЛ ТРАНС ООД

 

Адрес: гр. Сандански, главен път Е-79, за базата на ''МЕРИАЛ ТРАНС'' ООД, срещу базата на Пежо

Телефон: 074632711;
                  074632713;
                  0888226159; 
                  0877226159; 
                  0888518186;

E-mail: merial.trans@gmail.com

ЗА НАС

 

МЕРИАЛ ТРАНС ООД е дружество с ограничена отговорност, с адрес на управление и за кореспонденция в град Сандански. Основната дейност на фирмата е транспортна. Осигурява сигурен, бърз и надежден транспорт в страната и чужбина. Може да осигури също и хладилен превоз, по всички изисквания и стандарти. Дружеството е с изградено в годините име, от доволни клиоенти и партньори.
Във фирмата работят само професионалисти с дългогодишен опит в бранша. Могат да гарантират сигурност при превоза на всякакъв вид стоки и запазване на цялостния им вид. За фирмата е най-важно всеки продукт поверен в техни ръце да бъде доставен със спазен срок.

УПРАВЛЕНИЕ

 

Управител на дружеството е Госпожа Албена Кръстева Запрянова.

Четвъртък, 03 Август 2017г. 14:07ч.

ЕВРОБАУ ИНЖЕНЕРИНГ ООД

Адрес: гр. София, бул. Симеоновско шосе 85И, офис 2

Телефон: +359 896 677717

E-mail: eurobau.engeneering@gmail.com

Web-site: www.eurobau.bg

 

 

ЗА НАС

 ЕВРОБАУ ИНЖЕНЕРИНГ ООД е строителна фирма в град София. Фирмата се занимава с цялостно строителство и ремонтни дейности на жилищни и офисни сгради. Също така с реставрация, реконструкция и разширяване, ОВК и ВИК инсталации и разрушителни работи. Дружеството е с двадесетгодишен опит в бранша и се стреми постоянно да израства и да подобрява качеството и набора от услуги, които предлага. 

Дружеството работи спрямо немските строителни норми VOB. Набора от услуги се изпълнява, както от наши, така и от чужди специалисти инженери под наше ръководство. Поддържа дълготрайни партньорски взаимоотношения с със специалисти в цяла Европа в областта на конструктивното инженерство, подземното строителство, покривните конструкции, фасадното строителство, както и отоплението, вентилацията, климатизацията, електро и ВиК инсталациите.
Компанията може да предложи огромна гама от услуги на клиентите си, може да задоволи всяко изискване, да намери за всеки проблем решение. Можете да разчитате на екипа от професионалисти, който може да ви консултира и посъветва за изчистване на всеки детаил и подроност, да ви насочи и помогне в избора на варианти и решения.

УСЛУГИ

 • Строителство до ключ
 • Реставрация
 • Реконструкция
 • Разширяване
 • ОВК инсталации
 • ВиК инсталации
 • Разрушителни работи

 

Сряда, 02 Август 2017г. 14:53ч.

НИМАКО СБ ЕООД

 

Адрес: гр. София, бул. Цариградско шосе 113 А, ет. 2

Телефон: 02 974 0310
                  02 875 0093
                  02 876 0695

Факс: 029740310

E-mail: nimaco@abv.bg

Web-site: www.5nplus.com

Web-site: www.prinovaeurope.com

Web-site: www.textron.com

Web-site: www.cosmeticsbusiness.com

Web-site: www.struktol.net

 

ЗА НАС

 Нимако СБ ЕООД е еднолично дружество с ограничена отговорност, с адрес на управление и за кореспонденция в град София. Дружеството е основано през 1994 година, основната му дейност е търговско посредничество на различни суровини и материали за химическата, козметичната, фармацевтичната, пластмасопреработваща, нефтопреработвателна, дървопреработваща, хранително - вкусова, винарска, лакобояджийска и други индустрии. Дружеството е официален представител на OLEON NV - Белгия, CROMPTON BV - Холандия, "COMIEL" SRL - Италия, "Laboratoires Prod hyd"; "Leticc" AS - Франция, "TEXTRON TECNICA" SA - Испания, "Schill & Seilacher" GmbH - Германия, "Setusa" AS - Чехия и други. Фирмата предлага както продукти директно от склад в България, така и директни доставки до склад на клиента. Преобладавщите продукти, които предлага са глицерин, стеарин, олеин, миристин, растителни екстракти, сгъстители, антипенители, разредители, разтворители, субстанции за фармацевтичната индустрия, суровини за декоративна козметика - вазелин, парафин, восъци, консерванти, дезинфектанти, емулгатори, естери и други. Дружеството е с доказано име в годините, надежден и коректен партньор в доставките.                                                          

                                                                           

УПРАВЛЕНИЕ

 

Управител на дружеството е Господин МАРИО ГЕОРГИЕВ БОЯДЖИЕВ.

Сряда, 02 Август 2017г. 12:03ч.

СНАБИ ЕООД

Адрес: с. Долни Богров, ул. 14-та №19

Телефон: +359 886 210 806

E-mail: SNABI.EOOD@ABV.BG

 

 

 

ЗА НАС

 

Снаби ЕООД е еднолично дружество с ограничена отговорност, с адрес на управление и за кореспонденция в с. Горни Богров(Област София). Основната дейност на фирмата е логистика и спедиция. Дружеството предлага транспорт за всякакъв вид товари и пътници, както в страната, така и в чужбина. Фирмата отговаря за това, те да бъдат транспортирани в срок и в пълната си цялост. Гарантира за коректност в отношенията и качество на услугите.
Дружеството е с дългогодишен опит в транспортния бранш, осигурява винаги сигурен транспорт за всички стоки и пътници. Може да отговори на всеки Ваш критерии за комфорт, уют и сигурност.

УПРАВЛЕНИЕ

 

Управител на дружеството е Господин СТАНИСЛАВ ТРАЯНОВ ПЕТКОВ.

Четвъртък, 27 Юли 2017г. 09:24ч.

М КАР ВАРНА ООД

 

Адрес: град Варна, бул. Владислав Варненчик No 320

Телефон: +359 52 739 860

E-mail: contact@bmw-mcarvarna.bg

Web-site: www.bmw-mcarvarna.bg


 

 

ЗА НАС

                                   

 М Кар Варна е бързоразвиваща се фирма, автокъща за нови и употребявани автомобили.

Дружеството е официален дилър на марките BMW и MINI. Притежават една от най-големите автокъщи за град Варна. Фирмата се занимава както с продажба на автомобили, така и следпродажбено обслужване. Предлагат на своите клиенти нови и употребявани автомобили на конкурентни цени.
Дружеството е открито през 2002 година, когато сключва договора си за представителство. През 2006 година подписват договор директно с BMW AG, Германия и от тогава са оторизиран представител за автомобили и авточасти на марката. Шест години по-късно, през 2012 година сключват договор за представителство и с марката MINI. Фирмата върви все по-устремено напред и нагоре, а през 2016 година достигна нов връх с подписването си на договор с BMW Motorrad.
Компанията разполага с Авторепаратурен сервиз в град Варна, където предлагата пълният пакет от услуги: диагностика, гаранционно и извънгаранционно обслужване, ремонти по двигател, скоростни кутии, ходова част, ел. инсталация и оборудване, подмяна на резервни части, тенекиджийски услуги, възстановяване, ремонт и боядисване на увредени детайли от купето на автомобила. Предлага също и всички необходими застраховки за автомобила, от водещите застрахователни компании в България.


В автосалона винаги можете да получите отлично обслужване от най-добрите специалисти в бранша, могат да Ви предложат необходимата консултация, обслужване и тест Drive на всеки автомобил.

УСЛУГИ

 

 • СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ

*Проверка и поддръжка
*Механични и електрически ремонти
*Авторепаратура и бояджийски услуги
*Грижа и козметични ремонти
*Актуализиране и подобрения

 • ЧАСТИ И АКСЕСОАРИ
 • ФИНАНСОВИ УСЛУГИ
 • ПРОГРАМА ЗА КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ НА BMW

 

Понеделник, 24 Юли 2017г. 12:21ч.

ТРИ ГРУП ИНВЕСТ ЕООД

 Адрес: град Велико Търново, ул. Александър Стамболийски №5 

Телефон: 0879009555

E-mail: tundjaitahir@gmail.com

 

 

ЗА НАС

 Три груп инвест ЕООД е еднолично дружество с ограничена отговорност с основен адрес на управление и за кореспонденция в град Велико Търново. Основната му дейност е строителство, както от основа до ключ, така и частични ремонтни дейности. Занимава се с жилищно и промишлено строителство. Фирмата е с богат строителен опит и се радва на голям брой доволни клиенти и партньори.

 


Фирмата работи с екип от специалисти, доказали се в бранша. Набляга изцяло на качеството на използваните материали и изпълнение на услугите в срок. Използва само най-новите и изпитани технологии в строителството.
Фирмата е доказана с годините с постоянство и отговорност към поетите задължения, както и с високо ниво на компетенция в сферата. Фирмата следи всички тенденции в бранша, използват само най-новите машини и технологични похвати с цел постигане на максимална ефективност. Екипа е изключително гъвкав, винаги може да Ви предложи адекватна консултация и бързо реагиране в ситуация.

УПРАВЛЕНИЕ

 

Управител на дружеството е Господин ТУНДЖАЙ РЕМЗИ ТАХИР.

Понеделник, 24 Юли 2017г. 09:52ч.

ЗИБИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД

 Адрес: град София, ул. Майстор Алекси Рилец №16А 

Телефон: 0301 9554126

Факс: 0301 9554126

Мобилен: 0889 991 850

E-mail: zibild_stroi@gmail.com

 

 

ЗА НАС

 Зибилд ЕООД е еднолично дружество с ограничена отговорност, с адрес за кореспонденция в град София. Дружеството се занимва със всякакви услуги в областта на строителството - строителни и ремонтни дейности, гражданско и промишлено строителство, изграждане на строителни съоръжения. Дружеството е с дългогодишен опит на българския пазар, има богат опит в различни строителни обекти, и може да се похвали с немалък брой доволни клиенти и партньори!

Зибилд може да окаже съдействие за всеки ваш въпрос и да реагира винаги напълно адекватно, гъвкаво и с перфектни резултати, постигнати в срок. Гледа на изпълнението на целите си като на нещо абсолютно задължително постижимо. Използва само качествени материали и винаги най-новите и несъмнено изпробани технологии.

УПРАВЛЕНИЕ

 

Управител на дружеството е ЗАХРИ ФАХРИЕВ ЧАУШЕВ.

Петък, 21 Юли 2017г. 15:38ч.

ПЪТИЩА АД

 Адрес: град Пазарджик, бул. Георги Бенковски №120, ет. 2

Телефон: 034483943

Факс:034483943

e-mail: roads@abv.bg

 

 

ЗА НАС

 Пътища АД е акционерно дружество, основано в град Пазарджик. Основната му дейност е строителство и поддържане на пътища и пътни съоръжения,самолетни писти и спортни терени, изграждане на инфраструктурни обекти и услуги, свързани със строителни материали, машини и автомобили. Също така се занимава с производство и продажба на някои строителни материали, различни услуги обслужващи строителния транспорт и механизацията. 

Във фирмата работи изключително опитен екип от специалисти и инженери в областта, които следят за подготовката и изпълнението на всеки проект. За качеството на материалите се следи също от изключително вещи лица, които правят лабораторни изпитвания за качеството и издръжливостта на материалите.

 

УПРАВЛЕНИЕ

 

Управител на дружеството е Господин Благой Ангелов Палев.

Начало
Предишна
1
Страница 1 от 86