Понеделник, 22 Май 2017г. 08:34ч.

СТИМА ООД

 

Адрес: град Велико Търново, ул. П.К.Яворов No 34, офис 3, пощ. кутия 402       
Тел.: 062624042,
Факс: 062627979
E-mail: stima@mail.bg   

 

ЗА НАС

 Стима ООД е дружество с ограничена отговорност с арес на управление и за кореспонденция в град Велико Търново. Основната дейност на дружеството е строителство, проектиране, производство и търговия, внос и износ на строителни елементи, инвестиционна дейност. Фирмата е с дългогодишен опит в областта на строителството. От създаването си е построила 170 апартамента, 5 бензиностанции, 3 банки, 8 промишлени обекта и много други. Към днешна дата продължава да се развива, да модернизира проектите си и да подобрява начините си на работа.

Фирмата работи основно в три направления:

 • Производство на негасена вар.
 • Строителство на сгради в Германия.
 • Строителство на жилищни сгради и промишлено строителство.

Основна цел на стима ООД е качественото изпълнение на всяка заложена задача, с цел удоволетворяване на индивидуалните изисквания на всеки клиент.

УПРАВЛЕНИЕ

Управител на Стима ООД е Господин Георги Малчев Цанев.

Петък, 19 Май 2017г. 10:27ч.

ДИЗМАТ ЕООД

 

 

Адрес: град Свищов, ул. Алеко Константинов №7

Тел.: 0888606635

E-mail: dizmat_pl@abv.bg 

 

ЗА НАС

 

     ДИЗМАТ ЕООД е еднолично дружество с ограничена отговорност, с основен адрес за

кореспонденция в град Свищов, на ул. Алеко Константинов №7. 
Основната дейност на "Дизмат" ЕООД е е специализирана фирма за внос на тополови трупи от Румъния и търговия на едро. За удобството на своите клиенти "Дизмат" ЕООД предлага доставка на необходимата Ви суровина до всяка точка на страната.

УПРАВЛЕНИЕ

 

Управител на дружеството е господин ТОДОР ТАКЕВ СТОЙЧЕВ.

Четвъртък, 18 Май 2017г. 09:53ч.

ДИМЕКО МЖ ООД

Адрес: град София, ул. Банско шосе 35                              

Тел.: 089 444 777 0;089 444 777 1

 E-mail: inkovska@dimeko.com

           georgieva@dimeko.com

Web site: http://dimeko.com/bg


ЗА НАС

 

Димеко МЖ ООД е дружество с ограничена отговорност с адрес за кореспонденция в град София на ул. Земеделска №45.   

Основната дейност на дружеството е производство на продукти от картон и велпапе. Разполага с обновен машинен парк, което позволява производството на нестандартни по форма и размери картонени и метални стелажи, които се изработват по строго индивидуални проекти за всеки клиент, превръщайки се в основен рекламен продукт в търговската мрежа.

Фирмата притежава затворен цикъл на производство - търговски отдел, дизайн, предпечат, печатна база, книговезки цех и отдел връзка с клиенти осигурява на нашите клиенти бързина, качество и ефективност.
ДИМЕко МЖ“ ООД инвестира в разширяването и модернизирането на своя машинен парк тази година.Фирмата вече разполага с най-модерния дигитален център в България. Екипът от професионалисти на фирмата може да предложи уникален персонализиран проект спрямо кампанията, която предстои да бъде реализирана в търговската мрежа. Той дори може да съдейства с изработката на цялостна рекламна кампания с всички необходими материали за нея. Възможността за печат върху всички видове медии помага за представянето на конкретния продукт на клиента по различен и иновативен начин.

ДИМЕко МЖ ООД предлага :

 • идейна разработка на Вашата опаковка, стелаж или рекламен материал
 • дизайн и предпечат
 • производство на Вашия продукт - печат, ламиниране, каширане, щанцоване и довършителни стандартни и нестандартни книговезки операции
 • транспорт в страната и чужбина

ИНОВАЦИЯ В ПРОИЗВОДСТВОТО

 ДИМЕКо МЖ“ ООД произведе охлаждащ картонен стелаж за първи път в България.Стелажът се състои от хладилен агрегат и картонен брандинг.    

Той може да има индивидуален дизайн и конструкция спрямо различните продукти на всеки клиент и тяхната товароносимост, както и голяма рекламна площ за текущата кампания на клиента.
Сред предимствата на стелажа са и удобното пренасяне във всеки един автомобил, както и бързото сглобяване в търговските обекти. Като допълнителна опция, която да допълва визията на стелажа може да се вградят осветление и звукови ефекти.
Всеки един стелаж е индивидуално пакетиран в кашон с инструкция за сглобяване.
Хладилният агрегат, който се поставя в картонения стелаж ще бъде отдаван под наем от „ДИМЕКо МЖ“ ООД, а основната инвестиция за клиента ще бъде в производството на картонения стелаж. „ДИМЕко МЖ“ ООД има отговорност и към поддържането и обслужването на хладилния агрегат.
Той може да бъде използван многократно за различни кампании като се сменя само стелажът и това прави промоцията на клиента различна и нова всеки път. Именно това е и основната разлика, която новият проект на „ДИМЕко МЖ“ ООД налага – без затваряне на средства за закупуване на стaндартни хладилни витрини, които струват многократно повече и не позволяват иновативна и различна конструкция и визия спрямо

ПРОДУКТИ

 

Рекламни стелажи от картон и велпапе, изработени по индивидуални проекти за всеки клиент. Уникални играчки от велпапе, развиващи въображението на всяко дете.       

 • стелажи за касова зона
 • кошове
 • подови стелажи
 • палетни зони
 • стойки
 • кутии и опаковки
 • уоблери
 • пирамиди

АВТОМОБИЛ В РЕАЛЕН РАЗМЕР САМО ОТ ВЕЛПАПЕ

 

„ДИМЕко МЖ“ ООД участва в Category Retail Forum, където представи своята компания с нестандартен и креативен проект – автомобил в реален размер само от велпапе. Моделът, на който „ДИМЕко МЖ“ ООД се спря е Porsche 911 Targa. Автомобилът е произведен изцяло от велпапе, като е спазен всеки детайл както по външния изглед на купето, така и в салона вътре.Такава мащабна идея не е реализирана до момента в България.

Понеделник, 15 Май 2017г. 10:26ч.

ИМОТИ ПРЕСТИЖ ООД

 

Адрес: гр. София, Панчарево 1137, ул.”Самоковско шосе” №176       
Тел.: +359 888 66 77 22
E-mail: imotiprestij@abv.bg
Web-site: http://imotiprestij.bg/ЗА НАС

 Имоти Престиж ООД е дружество с ограничена отговорност. Основната й дейност е строителство и ремонтни дейности.фасадни топлоизолации, гипсокартон и гипсови шпакловки, минерални мазилки, ВиК и ел.инсталации. Чрез реализацията на построеното дружеството осъществява затворен цикъл от дейности.

„Имоти Престиж” прави модерни и функционални, комфортни и висококачествени жилища, магазини, ателиета и офиси. Използваме само материали с доказани марки с високо качество и съвременно технологично оборудване. Работят с кадри, които са професионалисти в бранша. Разработват проектите с голяма прецизност, оригиналност и естетика, като се съобразяваме и с желанията и изискванията на клиентите. Индивидуалността е отличителна черта на построените от нас недвижими имоти.

УСЛУГИ

 Имоти Престиж предлага:

 • Проучване
 • Комплексно проектиране
 • Покупка на УПИ
 • Строителство срещу обезщетение
 • Цялостен ремонт
 • Покупко-продажба на имоти
 • Отдаване под наем на жилища

ПРОЕКТИ

 • Реализирани

 

„Имоти Престиж” има множество реализирани проекти на територията на цялата страна. Завършило е в срок и предлага няколко жилищни сгради:

– жилищни сгради в гр. София;
– жилищни сгради в София област;
– жилищни сгради на Северно Черноморие.

 • Настоящи

– жилищни сгради в гр. София, кв. „Панчарево“;

 • Бъдещи

– жилищна сграда в гр. София, кв. „Красно село“;
– жилищни сгради в гр. София, жк „Младост“.

Петък, 12 Май 2017г. 16:42ч.

МИХС ГРУП ЕООД

Адрес: гр. Казанлък, ул. Люлякова градина №23                  

Тел.: +359 895 76 70 66

E-mail: mihsgroup@abv.bg

Web-site: http://mihs-group.com/ЗА НАС

 


Михс Груп ЕООД е фирма, занмаваща се основно с услуги в сферата на строителството. Фирмата е с изградено с годините име, както и широка мрежа от контакти с колеги и фирми. Доказала се е във времето с постоянство, отговорност към работата и поетите задължения, както и с компетентност в своята сфера.
Следвайки тенденциите в бранша, работят в професионални машини и инструменти за постигане на висока ефективност на крайния продукт. С индивидуален и гъвкав подход работят усърдно за удовлетворението на клиента, съобразявайки се с уникалните му специфични потребности.

 Във фирмата работи, екип от много добри специалисти в работата си, които са изключително гъвкави. Работят по готов план или по Ваша идея.

ЦЕЛИ

 Всеки клиент е Уникален и Специален!

Основна цел е реализиране на мечти за уютен дом в реалност! Михс груп не прави компромиси нито с работа, нито с материали. Спазва се стриктно всеки един технологичен процес на изпълнение.

 

УСЛУГИ

 Ремонт и строителство, ремонт до ключ, строителни ремонти и услуги на достъпни цени.

Ремонт на баня. Ремонт на апартамент. Довършителни работи, строителни услуги и ремонти В София.
Разполагат с професионалисти с ясни и последователни цели с принципи и отговорност.

МИХС ГРУП ЕООД е сред доказаните фирми за строителство, строителни услуги и ремонти.
Занимават с ремонти и строителство и с гордост смятат, че за цялото това време натрупан опит и рутина са станали още по-полезни за да дават препоръки и ценни съвети.
Фирмата осигурява възможност за по-бързи и по-качествени строителни услуги и ремонти, освен това дават конкурентна цена!

 

ПОЛИТИКА

 Политиката и целите на дружеството са насочени към:

– Осигуряване на бързи и качествени ремонтни и строителни услуги
– Предлагане и гарантиране на достъпни цени за Клиента
– Изпълнение на стротелни услуги в срок
– Гаранция за качествено изпълнение на вашия ремонт
– Доставка и работа с качествени строителни машини и материали
– Съвременно оборудване
– Ремонт и строителство на европейско ниво!

 

УПРАВЛЕНИЕ

Управител на фирмата е Господин Иво Асенов.

 

Четвъртък, 11 Май 2017г. 12:49ч.

БАЛАНС М КОНСУЛТ ЕООД

Адрес: гр. София, ул. 20-ти Април No 21


Тел.: +359 2 980 34 85


E-mail: balans_m@abv.bg


 

ЗА НАС

 БАЛАНС М КОНСУЛТ е еднолично дружество с ограничена отговорност. Основната му дейност е в сферата на финансово-счетоводните услуги. Предлага професионални финансово-счетоводни услуги на български компании. Разполага с висококвалифициран екип от специалисти с висше счетоводно образование. Политиката е насочена към детайлно отношение, коректност и внимание към всеки наш клиент. 

Услугите са с високо качество, спрямо действащото в момента счетоводно, данъчно и осигурително законодателство. Доказали са се като надежден и лоялен бизнес партньор в сферата на счетоводните услуги, гарантиращ спокойствие и сигурност за всеки бизнес.

 

УПРАВЛЕНИЕ

Управител на фирмата е Госпожа МАРГАРИТА ЙОРДАНОВА ГЕОРГИЕВА. 

Сряда, 10 Май 2017г. 10:33ч.

ОВЕРГАЗ ТЕХНИКА АД

Адрес: гр. София, ул. бул."Евлоги и Христо Георгиеви" №169 

 Тел.: +359 2 4283 520

         +359 2 4283 518

         +359 2 4283 522

E-mail: og_technika@overgas.bg

Web-site: http://overgastechnika.bg/bg/home


ЗА КОМПАНИЯТА

 

“Овергаз техника” АД е акционерно дружество с адрес за кореспонденция в гр. София на бул."Евлоги и Христо Георгиеви" №169. Дружеството се занимава със “Технически надзор на съоръжения с повишена опасност” за проектиране, изграждане и експлоатация на газови инсталации и съоражения. Изгражда инфраструктурни и други проекти за развитието на природния газ на пазара. Дружеството също е и коректен партньор в областта на Техническия надзор. Фирмата разполага с високо квалифициран персонал с голям опит в сферата на газификацията, което гарантира изпълнението на тази дейност съобразно най-високите стандарти за качество, доказани в практиката на фирмите от системата на “Овергаз”.

НАШИТЕ ЦЕЛИ

 Основна цел на компанията е задоволяването на потребностите на всеки клиент, гарантирайки безопасност при използването на природен газ. Друг приоритет е повишаването в използването на природния газ, чрез все по-големия брой доволни клиенти, както от използването му, така и от обслужването.

 

ОПИТ

 “Овергаз Техника” АД осъществява технически надзор на над 2 000 километра газоразпределителни мрежи, 62 000 съоръжения към тях и 26 000 вътрешни газови инсталации.Дружеството поддържа 18 регионални представителства, чрез които осъществява дейсност общо в 34 населени места - градовете Бургас, Карнобат, Ямбол, Стара Загора, Нова Загора, Асеновград, Първомай, Пазарджик, Пещера, Петрич, Разлог, Кюстендил, София, Банкя, Божурище, Мездра, Монтана, Ловеч, Левски, Павликени, Велико Търново, Горна Оряховица, Лясковец, Габрово, Разград, Исперих, Попово, Кубрат, Русе, Бяла, Нови пазар, Варна и Банско.

 


Сряда, 10 Май 2017г. 09:51ч.

АЛДИ КОМЕРС ГРУП ЕООД

 

Адрес: гр. София, ул. ДОЙРАН No 15, вх. Б, ет. 2, ап. 7

Тел.: +359 899 144 610

E-mail: aldikomercegroup@gmail.com 

 

 

ЗА НАС

 

Алди комерс груп е еднолично дружество с ограничена отговорност, което е с адрес на управление и за кореспонденция в град София на ул. Дойран №15.

Основната дейност, с която се занимава е строителство. Занимава се с цялостно изграждане и ремонтни дейности на жилищни и административни сгради. Основна цел на фирмата е високото ниво на компетентност на екипа си, както и отговорност към поетите ангажименти.


Във фирмата работи екип, който е гъвкаво-адаптивен, към всяко желание. Развива се динамично, съобразно тенденциите на пазара за недвижими имоти. Използват се винаги най-новите технологии и материали за да бъдат съчетани винаги уют, функционалност и спокойствие.

 

 

 

 

 

 

 

 

УПРАВЛЕНИЕ

 

Управител на дружеството е Господин ВЕЛКО МАРИНОВ ВЕЛКОВ.

Вторник, 09 Май 2017г. 11:18ч.

ДГ №129 Приказен свят

Адрес: гр. София, ул. "Kосово поле" № 3

Тел.: +359 2 859 61 49

           +359 2 858 21 83

E-mail: cdg129@abv.bg

Web site: http://www.129cdg.free.bg/

 

ВИЗИЯ

 

Управление на качество в образователната институция чрез иновативни подходи на управление за осигуряване равен достъп до качествено образование. Ситуираният модел в институцията е с концепция интегриране на виртуални и реални ресурси за постигане интегритет в образователните степени предучилищна и начална чрез изграждане на референтни образователни модели, съобразно европейските компетенции.

МИСИЯ

 Формиране на социални личности, със знания, умения и компетентности в съответствие глобализиращото се общество и динамично развиващите се технологии за удовлетворяване потребителите на образователните услуга и продукт.

 

ПРИОРИТЕТ

 Управление на качеството в предучилищната образователна институция

 

ОБУЧЕНИЕ

 В детската градина предлагаме за всички деца:

 • Развиване на творчески и художествени умения;
 • Култура на поведение в обществото;
 • Музикална и двигателна култура;
 • Квалифицирани педагози;
 • Проследяване развитието на детската личност- входно и изходно ниво;
 • Медицински контрол;
 • Здравословно хранене;
 • Консултации с родителите относно развитието на децата им;

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ

Дейностите по интереси са по желание и избор на родителите съобразно наклонностите и възрастта на детето; 

Провеждат се под ръководството на хонорувани външни специалисти избрани чрез конкурс, доказали своята компетентност за работа с деца от предучилищна възраст;

Те са платена форма на обучение, осигуряваща устойчиво развитие на интересите, наклонностите и способностите на децата;

Средство за осъществяване на разнообразен и съдържателен живот на децата в детската градина – емоционално наситен, възпитаващ и формиращ ценни качества на личността;

Провеждат се в екологична и богато стимулираща среда с образователна и практическа насоченост;

Провеждат се в режимното време в детската градина, нормативно регламентирано;

Участието на децата в дейностите по интереси може да бъде променяно, прекъсвано, прекратявано, подновявано;

Децата не само се обучават. Те демонстрират своята практика пред други деца и възрастни, участват в конкурси, състезания,
празници, тържества, форуми на изкуствата на знанията и уменията;

Наблюдава се тенденция кьм пълна посещаемост на практиките и участие на всяко дете в няколко практики;

Изявяват се на големи сцени, в спортни зали, на стадиони, в телевизионни игри и състезания;

Удостоени са с множество награди и отличия-грамоти, свидетелства, плакети, статуетки, поздравителни адреси, подаръци и др.; /снимки/

Активизират мисленето, стимулират въображението, разширяват познанията, обогатяват впечатленията, мотивират дейността; 

 

ДЕЙНОСТИ

 • английски език;
 • немски език
 • латино танци
 • логопед
 • бойни изкуства;
 • футбол;
 • приложни изкуства
 • народни танци;
 • солово пеене и пиано
 • гимнастика
 • шах
 • балет
 • тенис на корт
 • Провеждат се още:
 • лагер на море;
 • лагер на планина;
 • ски-училище;
 • еднодневни излети до различни местности на Витоша, София и страната;
 • други развлечения;

 

 

ТЕАТЪР

 Всеки месец /най-малко веднъж в месеца/ на място се провеждат интересни театрални постановки с образователен характер.

 
Вторник, 09 Май 2017г. 09:52ч.

СИТИ ХОУМ ПАРК ЕООД

 

 

Адрес: гр. София, ул. Славянска 29, ет. 4
Тел.: +359 886 500 000
+359 886 200 000
E-mail: office@chp.bg
Web site: http://www.chp.bg/


ЗА НАС

 

„Сити Хоум Парк” ЕООД е строително – инвестиционна компания с дългогодишен опит в проектирането, дизайна, изграждането и управлението на жилищни и административни сгради и комплекси.

Компанията е построила е над 100 хиляди кв.м. РЗП и продължава напред. В бранша е от 15 години като самостоятелна единица и надежден партньор. В годините е изградила имидж благодарение на съвместяването на качество, естетически вид и безупречно техническо изпълнение.

Разполага с материална база включваща транспортни средства, лека и тежка механизация, инвентарни кофражи, скелета. Работи с екип от специалисти в оперирането с недвижими имоти, консултантството, интериорния дизайн и проджект мениджмънта, като обхваща пълния спектър от услуги в този сектор.

Гарантират високо качество и отлично обслужване!


 

ФИЛОСОФИЯ

За "Сити Хоум Парк" строителството не е само тухли и скици. То е философия, гледна точка към света.

При нов проект, най-важното са клиентите - да се чувстват комфортно и уютно в дома си. Второто е околната среда - проектите се вписват органично в настоящата среда и я подобряват. Вярват, че всяка тухла трябва да бъде поставена с прецизност, за да създава сигурност и хармония в сърцата на хората.

Най-голямото признание за фирмата е нарастващия и до днес брой клиенти, което означава високо качество, отговорност и перфектно изпълнение на поетите проекти!

Начало
Предишна
1
Страница 1 от 83