Четвъртък, 22 Юни 2017г. 09:43ч.

Анджеликгардън ЕООД

 

адрес: гр. София , бул. БОТЕВГРАДСКО ШОСЕ No 337, вх. 1, ет. 4, ап. 7
телефон: 0879 551 444
e-mail: yotistij@abv.bg

 

ЗА НАС

 

Важна част от външния вид на всяко място са зелените тревни площи, това да бъдат добре поддържани и цветни. Анджеликгардън ЕООД е дружеството, което се грижи за уюта в паркове, градинки и домашни дворове. Дружеството се намира в град София на бул. Ботевградско шосе №337.

На пазара е от 2011 година и основната му дейност е озеленяване. Фирмата е една от най-успешните и бързо проспериращи в бранша, изпълнила е голям брой проекти за озеленяване на различни бизнес клиенти в цялата страна.
Анджеликгардън продължава да се развива непрестанно, да модернизира техниките и похватите си в проектирането и озеленяването. Разковничето за бързото им развитие е висококвалифицираният екип от добри специалисти и гъвкавост в техните проекти и изпълнение. Имат богат опит в озеленяването, декорацията и аранжирането на всякакви тревни площи.
Фирмата е специализирана в цялостно проектиране, изграждане и грижа за градини и дворове, частни зелени площи, обществени паркове, хотелски комплекси, резиденции, къщи и вили, ресторанти, бензиностанции, кафета и много други. Всеки техен проект се отличава с уникалност, вкус към детайлите и усет към естетичното.

УПРАВЛЕНИЕ

 

Управител на Анджеликгардън ЕООД е ЙОТО МАРИНОВ ЙОТОВ.

Петък, 16 Юни 2017г. 10:16ч.

БОДИ БЮТИ ЕООД

 

адрес: гр. Пловдив, ул. Захари Стоянов №9
телефон: 088 444 9004
факс: 032 649 575
e-mail: office@bodid.net
Web-site: www.bodid.net

ЗА НАС

 

Боди Бюти е дружество създадено през 1991 година. Занимава се основно с производство и търговия на козметика. Производството на козметика се извършва изцяло от качествени продукти, предимно билки, използвани още от древността и доказали своята ефикасност като лечебни - това са червена детелина, вратига, чер оман, глухарче, градински чай, бял равнец, жълт кантарион, коприва, лайка, липа, магданоз, маточина, невен, риган, розмарин, сладък корен, слез, смрадлика и др.
Това с което се отличава Боди Бюти е производството им на козметика от Мурсалски чай, те са единствената българска козметична компания, която произвежда козметика от него. Неговите антиоксидантни свойства са доказани от Вегенинския университет в Холандия.
За изминалите 25 години компанията е изградила непоклатима репутация и доверие у своите клиенти. Всеки един продукт се създава по ръководството на специалисти в бранша, създава се от най-иновативните съставки и ефикасни продукти, с цел да бъде гарантирана ефикасността за кожата. За да бъдат гарантирани дълготрайност и отлични качества на продуктите, съдържащи основно натурални съставки, се използват немски вакуум-опаковки, ограничаващи до максимално замърсяването и окислението на продукта в тях.
Друга отличителна черта са тестовете, през които минава всеки продукт, провеждани под дерматологичен контрол, за доказване на безопасността и ефективността му. Фирмата предлага и R&D услуги за формулация на козметични продукти, съобразени с изискванията на своите бизнес партньори. Със своя професионализъм, качество и постоянство в иновативността в годините Боди Бюти е компания достигнала високо ниво в бранша. Освен в България предлага своите продукти и в Австрия, Гърция, Кипър, Турция, Италия, Испания, Ирландия, Русия, Норвегия, Китай (Хонг Конг), Тайланд.

 

ПРОДУКТИ

 

 

 • ПИРИН ДРИЙМ КОМПЛЕКС - за млада и сияйна кожа с ябълкови стволови клетки
 • BB КРЕМ - регенериращ крем 6в1 с ябълкови стволови клетки
 • ПИРИН ДРИЙМ - ежедневна ревитализираща anti-age грижа
 • РОЙБОС СТАР - антиоксидираща серия за дълбоки бръчки и загуба на плътност
 • БИЛЕ ВА - избелваща серия с алфа-арбутин и биле-фитокомплекс
 • БИЛЕ GD - серия за проблемна кожа с билкови екстракти
 • БИЛЕ РН - защитна серия
 • БИЛЕ ВАЗЕЛИНИ - подхранваща серия за суха кожа
 • АНТИЦЕЛУЛИТНИ КРЕМОВЕ
 • ИЗБЕЛВАЩ СЕРУМ

 

НАГРАДИ

 

2009 година

 • Златен медал от Международен пролетен панаир 2009 за Антицелулитен крем, Измиващ гел и Мултиактивен серум от серията "Pirin Dream".
 • Първа награда за дизайн "Кристален тетраедър" на Международен пролетен панаир 2009 за Серията за проблемна кожа "БИЛЕ-GD".

2008 година

 • Първа награда на Национален пролетен панаир на производителите "Изберете българското" 2008 година за серия "Pirin Dream".
 • Първа награда за дизайн "Кристален тетраедър" на Международен пролетен панаир 2008 за Защитната серия "БИЛЕ-PH".

2007 година

 • Златен медал от Международен пролетен панаир 2007 година за Противостарееща серия "Pirin Dream".

2006 година

 • Иновативно предприятие за 2006 година от Фондация "Приложни изследвания и комуникаци", със съдействието на Министерстовото на икономиката и енергетиката, Мисията на Световната банка и Българската Стопанска Камара.
 • Приз "Българска роза" за цялостна дейност на фирмата през 2006 година, присъден от Българската национална асоциация по етерични масла, парфюмерия и козметика.
 • Първа награда на Национален пролетен панаир на производителите "Изберете българското" 2006 година за Избелваща серия "БИЛЕ-ВА" и Серия за зряла кожа "Ройбос стар".
 • Първа награда за дизайн "Кристален тетраедър" на Международен пролетн панаир 2006 година за Противостарееща серия "Pirin Dream".

2005 година

 • Два златни медала от Международен пролетен панаир 2005 година за:
 • Избелваща серия "БИЛЕ-ВА";
 • Серия за зряла кожа "Ройбос стар".

 

Четвъртък, 15 Юни 2017г. 14:33ч.

ХидроекоПИМ ООД

 

адрес: град София, Ул. Михаил Тенев 12,офис 15


телефон: 0888126956


ЗА НАС

 

Хидроекопим е дружество с ограничена отговорност, с адрес на управление и за кореспонденция в град София на улица Михаил Тенев. Основната дейност на дружеството е съсредоточена в областта на строителния бранш, по-специално търговия със строителни материали и строителна дейност. С дългогодишния си опит в търговията със строителни материали и с богата гама от артикули, фирмата заслужено се е наложила на пазара като официален представител, директен вносител и дистрибутор на водещи фирми в строителния сектор и се доказа като надежден и лоялен партньор на своите клиенти. Разполага с богат асортимент от материали за изграждане на жилища и сгради - груб строеж, ВиК, материали за довършителни ремонтни дейности, отопление, изолация и др. Използва опита и знанията си в бранша и следи всяка новост на пазара, за да отговори на пазарните потребности и да успее да предложи най-добрите решения.
Продуктовата гама е внимателно подбрана – предлагат най-доброто от водещи производители на изключително конкурентни цени. Старае се да разберем нуждите на всеки клиент и да предостави оптимални решения и продукти, съобразени със специфичните изисквания. Работи със стремеж се към индивидуален подход и влагат време в отношенията си с партньори и клиенти, с цел да бъдат по-успешни и по-полезни. Екипът от професионалисти е готов да намери решение максимално бързо на всяко Ваше запитване.

УПРАВЛЕНИЕ

 

Управител на ХидроекоПИМ е МИЛЧО БОРИСОВ МИТОВ.

Сряда, 14 Юни 2017г. 08:28ч.

РОЗАИМПЕКС ООД

 

адрес: град Пловдив, ул. Цар Калоян №8
телефон: 032 655 355
факс: 032 655 333
E-mail: office@rosaimpex.com
Web-site: www.rosaimpex.com

 

ЗА НАС

 

Двадесет и пет години с чувство към естетическия вид, към красивото, към качествените продукти. Розаимпекс е първото дружество, частна компания, производител на козметика в България. Развива се успешно като водещ български производител на козметични продукти. Произвежда козметика с търговските марки ПРЕСТИЖ, РЕГАЛ, ГАЛАНТ, БОЛЯРА и СКАЛА. Доброто име на марките на РОЗА ИМПЕКС ООД се базира на високото качество на влаганите в тях суровини, доставяни от най-известните и реномирани фирми в света, като: JEAN NIEL - Франция, CLARIANT GmbH, GOLDSCHMIDT AG, COGNIS GmbH, BASF, HOFFMAN LA ROCHE, UNIQEMA GmbH - Германия, CHEMOPHARMA, PROCHEMA GmbH - Австрия, S & D CHEMICALS Ltd - Англия, ISP, Lowenstein Jos H. & Sons, Inc.
Розаимпекс произвежда висококачествени продукти, които по никакъв начин не отстъпват на европейските и световни козметични марки. За създаването, развитието и внедряването на нови революционни продукти и иновации спомага и собствената лаборатория на фирмата.
Дружеството е създадено през 1991 година от инж. Георгиев и неговата съпруга. Фирмата се развива с бързи темпове и към днешна дата произвежда бяла козметика в две основни категории: продукти за коса - бои за коса, балсами, шампоани, маски за коса, стилизиращи продукти; продукти грижа за кожата - кремове за лице, ръце и тяло, тоалетни млека и тоници, козметични маски, ароматерапевтични продукти, продукти за бръснене. Собственици са на търговските марки Prestige, Regal, Galant, Capital, Scala, Bolero и Dr. Nature - добре познати в повече от 30 държави по света - 80% от продуктите на "Роза Импекс" се реализират на международния пазар. Още от началото фирмата се ориентира към необхватния руски и украински пазар. Инж. Георгиев е и заместник-председател на Управителния съвет на Българска национална асоциация за етерични масла, парфюмерия и козметика в България.

КОНТАКТИ

Централен офис

Адрес: гр. Пловдив, ул. “Цар Калоян” №8

Телефон: 032 655 355

Факс:032 655 333 

Email: office@rosaimpex.com

Производствена база

Адресс. Ягодово 4113

Телефон3104 2332

Факс: 3104 2862

 Email: iagodovo@rosaimpex.com

Понеделник, 12 Юни 2017г. 10:27ч.

МК СТРОЙКОНСУЛТ ЕООД

 

адрес: град Хасково, ул. Балчик 27


телефон:+359 878 954 007


E-mail: ntt@escom.bg


ЗА НАС

 

МК СТРОЙКОНСУЛТ е от фирмите с голям просперитет в град Хасково. Дружеството е еднолично с ограничена отговорност. Дейността, с която се занимава е в областта на строителството и по-специално насочена към строително-монтажните дейности. Дружеството е основано през 2008 година, в град Хасково. От самото си начало работи по световни стандарти и с европейско качество. Старае се винаги да оправдае очакванията на клиента, та дори и да ги надхвърли. Суровините и материалите, които използва винаги са първо качество, което допринася за броя доволни клиенти.
В годините фирмата е натрупала солиден опит в своя бранш, доказала се е като безкомпромисна и успешна в услугите си и изпълнението им. Прилагат се само най-новите техники и технологии в областта на строителството и ремонтните дейности. Въпреки високото ниво и качеството на материалите, които използват те предлагат и доста ниски цени на пазара, с които доказват на своите клиенти безрезервна вярност и градят дългогодишното доверие у тях.

УПРАВЛЕНИЕ

 

Управител на Дружеството е БАХРИЕ АХМЕД ДУРАН.

Петък, 09 Юни 2017г. 10:07ч.

KWT Construction/КВТ КОНСТРАКШЪН ЕООД

адрес: град Симитли, ул. Роук №1
телефон:0748 55 9 44
мобилен: 0878 196 002
факс:0748 55 9 66
E-mail: viliev@kwtgroup.nl
Web-site: www.kwtgroup.nl

ЗА НАС

 

KWT Construction/КВТ Констракшън ЕООД е дъщерна фирма на холандския холдинг KWT Group. Фабриката е създадена през 2007 година в Симитли с основна дейност - пречиствателни съоръженияСпециализирана е в производството на изделия за управление на повърхностни и отпадни води

Тя е част от Bergschenhoek Groep B.V заедно със Bergschenhoek Groep. Холандската компания е открита през 1988 година известна като изключително отговорна към продукцията си, доставките и монтажа на продуктите за управление на водите. В първоначалната си концепция КВТ са осигурили на 25 000 успешни решения за своите клиенти и така облекчават техните проблеми. Компанията има над 1000 продукта, които са готови да предоставят. Винаги могат да предложат индивидуални решения спрямо специфичните нужди на всеки клиент.

Фабриката за пречиствателни съоръжения в Симитли предлага производство на изделия за управление на повърхностни води, производство на изделия за управление на отпадъчни води, производство на изделия за пречистване на отпадъчни води, жаба-клапи, преливници, производство на стенни саваци, производство на шлюзове,спирателни контролни клапи.

KWT Construction предоставя решения за регулиране нивото на водата, използвайки преливници и поставяйки шлюзове и възвратни клапи. Използва само материали с високо качество, с които да произвежда своите продукти. KWT Construction е доверен доставчик на куп инженерни и индустриални компании. Разполага с дистрибуционна международна мрежа в цяла Европа и изработват всеки продукт спрямо изискванията и стандартите на всяка страна.

Сряда, 07 Юни 2017г. 12:06ч.

МБАЛ СВЕТА КАРИДАД ЕАД

 

адрес: гр. Пловдив, бул. Никола Вапцаров 23А

телефон:032 39 69 00

E-mail: info@svetakaridad.bg

Web-site: www.svetakaridad.bg

 

 

 

ЗА НАС

 Като едно от най-добрите болнични заведения в град Пловдив се отличава МБАЛ Света Каридад. Намира се на централно място в града и се обслужва само от най-добрите специалисти. В света Каридад има набор от отделения в грижата за различните пациенти. Имат изключително модерна апаратура и всякаква техника, с която да отговорят на нуждите на всеки пациент. Стремят се към безкомпромисно качество на медицинските услуги и удостояване с много внимание за всеки отделен пациент. Имат амбицията да са еталон за лечебно заведение в България и първи избор на пациентите от гр. Пловдив и региона, когато се нуждаят от медицинска помощ. Освен Болнична помощ МЦ Света Каридад предлага комплексна извънболнична специализирана медицинска дейност, консултации и прегледи с утвърдени в бранша специалисти, лабораторни изследвания и диагностика.Пациентите имат достъп до голямо разнообразие от услуги, които включват както конвенционални, така и високотехнологични изследвания и процедури.МЦ Каридад работи по договор с НЗОК

Техните специалисти работят в постоянна и ефективна връзка със структурите на МБАЛ СВЕТА КАРИДАД
Центърът е оборудван със съвременна апаратура в следните направления:

 • кардиология
 • съдова хирургия
 • гастроентерология
 • ендокринология
 • обща хирургия
 • ортопедия и травматология
 • рентгенова диагностика
 • компютърна томография
 • общопрактикуващи лекари

В МЦ „Каридад“ има функционални кабинети за извършване на следните дейности:

 • неинвазивна функционална диагностика на сърдечно-съдовата система
 • 24 часа ехокардиография (включително трансезофагеална)
 • 24 часа холтер ЕКГ, ЕКГ стрес-тест (велоергометрия)
 • 24 часа холтер артерално налягане
 • ехо-доплерово изследване на артерии и вени
 • горна и долна ендоскопия
 • лечение на рани, превенция на болката
 • кинезетерапия

МЦ „Каридад“ разполага и със свой филиал в гр. Пловдив на ул. „Полк.Бонев“ 3, където има кабинети по:

 • пластично-възстановителна и естетична хирургия, лицево-челюстни малформации, лицеви травми и пластика
 • рехабилитация
 • естетична дерматология

МБАЛ Света Каридад разполага и със своя собствена клинична лаборатория
Базирана е на територията на МБАЛ „Света Каридад”.Медико-диагностичната лаборатория осигурява необходимата информация за ранна диагноза, контрол на динамиката на болестния процес и на резултата от лечението, ефективна профилактика, както и на оценка на степента на възстановяване на здравето и трудоспособността.

Лаборатория „Каридат“ е оборудвана със собствена, съвременна и модерна апаратура на водещи европейски и американски фирми в лабораторната диагностика. Реактивите и консумативите са с най- високо качество, отговарящо на международните изисквания и европейски стандарти.

За високото качество на обслужването, съобразено с изискванията на всеки пациент се грижи екип от висококвалифицирани професионалисти, който със своя хуманизъм и съпричастност гарантира бързо и качествено извършване на изследванията, осигурява диагностична информация, подпомага при правилната интерпретация на получените резултати.

В клинична лаборатория „Каридад“ се извършва широка гама изследвания 7 дни в седмицата, 365 дни в годината.

Лабораторията работи с НЗОК, с частни здравноосигурителни фондове, корпоративни клиенти в рамките на профилактичната програма на болницата и с пациенти от платения прием.

Безопасността за здравето на пациентите е гарантирана чрез използването на затворена система за вземане на кръв. Състои се от индивидуални комплекти за еднократна употреба, които осигуряват на пациента удобство, защита и по-добра ефективност на пробите, при стриктно спазване на правилата за вътреболнична хигиена.

Малки деца и бебета също могат да бъдат изследвани в клинична лаборатория „Каридад“, тъй като апаратурата дава възможност за извършване на голям брой анализи с малък обем кръв.

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ХИСАРЯ

 

 Медицински център "Kаридад" град Хисаря е част от МЦ “Каридад“ ЕООД гр.Пловдив. Той отвoри врати през месец юни 2016 г. Оборудван със съвременна техника за диагностика по всички специалности – Ехограф , Доплер, ЕМГ.

В Медицинския център се извършват прегледи по следните специалности по договор с НЗОК:

 • Неврология
 • Кардиология
 • Съдова хирургия
 • Хирургия
 • Гастроентерология
 • Акушерство и гинекология
 • Ортопедия и травматология

Изследвания

 • Ехомамография
 • Ехография на коремни органи
 • Електормиография / ЕМГ /
 • Доплерова сонография на крайници
 • Доплерова сонография на каротидни артерии
 • Ехокардиография

 КАРДИОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ АСЕНОВГРАД

Медицински център "Kаридад" Пловдив открива Кардиологичен кабинет в гр. Асеновград от 1 юни 2017 г. Кабинетът разполага с апаратура за провеждане на различни видове кардиологични изследвания за диагностика на сърдечно-съдовите заболявания.

Диагностичните методи включват:

 • Консултативни клинични прегледи
 • Холтер ЕКГ
 • Холтер артериално налягане
 • ВЕТ (велоергометричен тест)
 • Превенция на сърдечно съдови заболявания
 • Лечение и проследяване на сърдечно-съдови заболявания
 • Оценка на сърдечно-съдов риск

ОТДЕЛЕНИЯ

 • ОБЩА ХИРУРГИЯ
 • СЪДОВА ХИРУРГИЯ И АНГИОЛОГИЯ
 • ОРТОПЕДИЯ И ТРАВМАТОЛОГИЯ
 • ВЪТРЕШНИ БОЛЕСТИ И ГАСТРОЕНТЕРОЛОГИЯ
 • КАРДИОЛОГИЯ
 • АНЕСТЕЗОЛОГИЯ И ИНТЕНЗИВНО ЛЕЧЕНИЕ
 • СПЕШНА ПОМОЩ

УПРАВЛЕНИЕ

 УПРАВИТЕЛ на СМДЛ Св. Каридад е Д-р Валентина Борисова Ангелова

През 1991 г завършва ВМИ „Иван П.Павлов“ гр.Пловдив. От 1991г. до 1993г. работи по разпределение в Тракторен завод с. Ведраре . През 1993г. постъпва на работа в Клиничната лаборатория на ВМА-МБАЛ,гр.Пловдив.През 1998г. защитава специалност по Клинична лаборатория и през същата година е назначена за завеждащ Отделение Медико-диагностични лабораторни анализи към ВМА–МБАЛ, гр.Пловдив. От 2003г. работи с професор Н.Атанасов- консултант към съответното звено.

От 2000 г до 2011 г ежегодно посещава курсове във ВМА, гр.София в Катедрата по Клинична лаборатория при доц.Петров, доц. Митев, д-р Гирова, д-р Рамшева за новости в областта на клиничната химия, имунология и лабораторна хематология.

През 2007г. е преминала курс по „Здравен Мениджмънт“ за управление на лечебни заведения при проф.Н.Запрянов.

От 2011г. е Управител на СМДЛ „Каридат“Пловдив.

КОНТАКТИ


ПЛОВДИВ

адрес: гр. Пловдив, бул. Никола Вапцаров 23А
телефон:032 39 69 00

адрес: гр. Пловдив, ул. „Полк.Бонев“ 3

ХИСАРЯ

гр.Хисаря
телефон:0337/ 99 77 9

АСЕНОВГРАД
Адрес: гр.Асеновград, ул.“Иван Вазов“№ 2, ет.2.

Тел.: 0883 903 070

Вторник, 06 Юни 2017г. 16:46ч.

КОБРЕТИ 69 ЕООД

 

адрес: ул. Кайнадина N№17, град Смолян

телефон:0301 621 30

факс:0301 621 30

мобилен:+359 878 434 366

E-mail: etkobreti@abv.bg


ЗА НАС

 


Фирма Кобрети 69 е се намира в град Смолян, с основен адрес за кореспонденция на улица Кайнадина № 17. Основната дейност на фирмата е в областта на строителството и по-специално: Фасадна изолация ,демонтаж и монтаж на покриви ,демонтаж и монтаж на улуци.Вътрешни ремонти работи включващи шпакловка, мазилка ,боядисване .ВиК инсталация,Наливане на бетон ,изграждане на подпорни стени.
Фирмата е с дългогодишен опит в областта и изградено име в годините. Изпълнява частни и държавни поръчки. Изпълнението на всяка поета задача за нея е отговорност и удоволствие. Работи с перфектно качество и максимално кратки срокове. Залага на най-доброто като материали и екип от специалисти. Работи както по готов план, така и с консултации.
Грижи се изцяло всеки клиент да получи желаното, като комфорт, уют и удобство.

УСЛУГИ

 

 

 • Фасадна изолация
 • Демонтаж и монтаж на покриви
 • Демонтаж и монтаж на улуци
 • Вътрешни ремонти работи включващи шпакловка
 • Мазилка
 • Боядисване
 • ВиК инсталация
 • Наливане на бетон
 • Изграждане на подпорни стени.
Вторник, 06 Юни 2017г. 10:14ч.

БУЛ БРОКЕР ООД


адрес: ул. Генерал Киселов No 11, град Свищов

телефон: +359 886 392 855

E-mail: nikolay_iliev80@abv.bg

 

 

 

 

ЗА НАС

 

Фирма БУЛ БРОКЕР ООД e застрахователна агенция с основен адрес за кореспонденция в град Свищов и множество други офиси на територията на страната. Фирмата е с дългогодишен опит в областта на застраховането, работи екип от млади специалисти, които могат да бъдат полезни на всеки клиент според неговата индивидуалност и нужди. Работят коректно и точно, така че да защитят всеки един застрахователен интерес. Бул брокер ООД предоставя на всички потребители модерни застрахователни решения на базата на широката гама от застрахователни продукти. Разполага с актуална и точна информация за всички компании с които работи и всеки клиент може да получит събрана и лесна информация за сравнение, придружена със съвети и разяснения, относно спецификата на всеки един застрахователен продукт, независимо дали засяга общото застраховане или животозастраховането.

КОНТАКТИ

 

адрес: ул. Генерал Киселов No 11, град Свищов

телефон: +359 886 392 855

E-mail: nikolay_iliev80@abv.bg

Понеделник, 05 Юни 2017г. 08:26ч.

БОЕКОВА 69 ЕООД

 

адрес: ул. Тодор Мумджиев 12, град Пазарджик

телефон: +359 885 511 801

E-mail: d_boekova@abv.bg

ЗА НАС

 

Фирма Боекова 69 ЕООД е дружество, което се занимава с устни и писмени преводи. Превежда от английски и немски език на български и обратно - от Български език на Немски и Английски език. Занимава се също така и с легализация на документи, но главната й дейност е насочена към преводачеството. Фирмата работи с български и чуждестранни клиенти, наложила се е като лидер в преводаческите услуги за град Пазарджик и продължава да пази името си, изпълнявайки всяка задача за максимално кратки срокове и безупречно качество. Разполага с набор от преводачи, занимава се с лични и фирмени преводи. Работят бързо и коректно и поддържат високо ниво на качеството си, като винаги се съобразяват с конкретните инструкции и изисквания на всеки клиент.

УСЛУГИ

 

 • Консекутивен превод

 • Симултанен превод

 • Телефонен превод

РАБОТНО ВРЕМЕ

 

Понеделник: от 9:00 до 18:00
Вторник: от 9:00 до 18:00
Сряда: от 9:00 до 18:00
Четвъртък: от 9:00 до 18:00
Петък: от 9:00 до 18:00
Събота: Неработен ден
Неделя: Неработен ден

Начало
Предишна
1
Страница 1 от 84