Понеделник, 24 Юли 2017г. 12:21ч.

ТРИ ГРУП ИНВЕСТ ЕООД

 Адрес: град Велико Търново, ул. Александър Стамболийски №5 

Телефон: 0879009555

E-mail: tundjaitahir@gmail.com

 

 

ЗА НАС

 Три груп инвест ЕООД е еднолично дружество с ограничена отговорност с основен адрес на управление и за кореспонденция в град Велико Търново. Основната му дейност е строителство, както от основа до ключ, така и частични ремонтни дейности. Занимава се с жилищно и промишлено строителство. Фирмата е с богат строителен опит и се радва на голям брой доволни клиенти и партньори.

 


Фирмата работи с екип от специалисти, доказали се в бранша. Набляга изцяло на качеството на използваните материали и изпълнение на услугите в срок. Използва само най-новите и изпитани технологии в строителството.
Фирмата е доказана с годините с постоянство и отговорност към поетите задължения, както и с високо ниво на компетенция в сферата. Фирмата следи всички тенденции в бранша, използват само най-новите машини и технологични похвати с цел постигане на максимална ефективност. Екипа е изключително гъвкав, винаги може да Ви предложи адекватна консултация и бързо реагиране в ситуация.

УПРАВЛЕНИЕ

 

Управител на дружеството е Господин ТУНДЖАЙ РЕМЗИ ТАХИР.

Понеделник, 24 Юли 2017г. 09:52ч.

ЗИБИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД

 Адрес: град София, ул. Майстор Алекси Рилец №16А 

Телефон: 0301 9554126

Факс: 0301 9554126

Мобилен: 0889 991 850

E-mail: zibild_stroi@gmail.com

 

 

ЗА НАС

 Зибилд ЕООД е еднолично дружество с ограничена отговорност, с адрес за кореспонденция в град София. Дружеството се занимва със всякакви услуги в областта на строителството - строителни и ремонтни дейности, гражданско и промишлено строителство, изграждане на строителни съоръжения. Дружеството е с дългогодишен опит на българския пазар, има богат опит в различни строителни обекти, и може да се похвали с немалък брой доволни клиенти и партньори!

Зибилд може да окаже съдействие за всеки ваш въпрос и да реагира винаги напълно адекватно, гъвкаво и с перфектни резултати, постигнати в срок. Гледа на изпълнението на целите си като на нещо абсолютно задължително постижимо. Използва само качествени материали и винаги най-новите и несъмнено изпробани технологии.

УПРАВЛЕНИЕ

 

Управител на дружеството е ЗАХРИ ФАХРИЕВ ЧАУШЕВ.

Петък, 21 Юли 2017г. 15:38ч.

ПЪТИЩА АД

 Адрес: град Пазарджик, бул. Георги Бенковски №120, ет. 2

Телефон: 034483943

Факс:034483943

e-mail: roads@abv.bg

 

 

ЗА НАС

 Пътища АД е акционерно дружество, основано в град Пазарджик. Основната му дейност е строителство и поддържане на пътища и пътни съоръжения,самолетни писти и спортни терени, изграждане на инфраструктурни обекти и услуги, свързани със строителни материали, машини и автомобили. Също така се занимава с производство и продажба на някои строителни материали, различни услуги обслужващи строителния транспорт и механизацията. 

Във фирмата работи изключително опитен екип от специалисти и инженери в областта, които следят за подготовката и изпълнението на всеки проект. За качеството на материалите се следи също от изключително вещи лица, които правят лабораторни изпитвания за качеството и издръжливостта на материалите.

 

УПРАВЛЕНИЕ

 

Управител на дружеството е Господин Благой Ангелов Палев.

Вторник, 18 Юли 2017г. 08:19ч.

БГ ЛЕНД КО ООД

 

Адрес: град Варна , ул. Никола Вапцаров №3

Телефон: 052 688883

Факс:052 688883

e-mail: office@abv.bgland.co

Web-site: www.bgland.co


 

 

ЗА НАС

 

БГ Ленд Ко е дружество с ограничена отговорност с основен адрес на управление и за кореспонденция в град Варна. Дружеството е основано през 2007 година, с основен предмет на дейност строителство, строително-монтажни и строително-ремонтни работи на жилищни и промишлени сгради и съоръжения и прилежащата им инфраструктура.
Основна цел на дружеството е да поддържа високо ниво на компетентност у служителите, отговорност към всяка задача, високо качество на работа, конкурентни продукти и услуги. Стремят се към максимална адаптивност и гъвкавост спрямо всеки клиент. В годините е реализирала голям брой ремонтни и строителни проекти, сдобила се е с опит и увереност във всяко начинание, имат решение за всеки възникнал казус и може да се справи във всяка ситуация.
Фирмата е надежден партнъор. Сградите й се отличават с нестандартна архитектура, качествено изпълнение и функционалност. Прилагат само най-новите и изпитани технологии и материали, за едно сигурно и красиво място за живеене или работна среда, в което се съчетават уют, функционалност и спокойствие.

КОНТАКТИ

Град Варна

Адрес: град Варна , ул. ул. Никола Вапцаров №3

 Град София

Адрес: град София, Бул. България №51А. ет.4, Офис 6

       

Вторник, 18 Юли 2017г. 08:19ч.

ПЕРСЕНК ИНВЕСТ ООД

 

Адрес: град Пловдив, ул. „ул. Свети Климент“ №15

Телефон: 032 652 152

Мобилен телефон: 0896 300 003

e-mail: persenk_invest@abv.bg

ЗА НАС

Персенк Инвест ООД е дружество в България с адрес на управление и за кореспонденция в град Пловдив. Основната дейност на дружеството е съсредоточена върху производството и търговия с инертни материали.
Разполагат с богат набор от материали, приложими главно в строителството - от бетон до асфалт. Производството е съсредоточено главно в криерата в Куртово Конаре.
Фирмата е снабдена с голям брой машини, необходими в производствената дейнот и продължава да се снабдява с все по-нови и модерни машини, улесняващи и ускоряващи процеса на добиване на материалите.

              

УПРАВЛЕНИЕ

 

С управлението на дружеството се занимава г-н ИВАН ГЕОРГИЕВ ГЕОРГИЕВ.

 

 

Четвъртък, 06 Юли 2017г. 13:07ч.

ЕЛТЕС ЕООД

 

Адрес: град Варна, ул. „Александър Рачински“ 20 ет.3

Телефон: 052 688883

Факс:052 688883

e-mail: eltes@mail.bg


ЗА НАС

 

Фирма ЕЛТЕС ЕООД е създадена през 1999 година, с предмет на дейност – ремонт и изграждане на инсталации в областта на строителството. Фирмата се е утвърдила пред клиенти и партньори, благодарение на коректността и професионализма с които работи.
Фирмата е специализирана в електрическо изграждане на инсталации средно и ниско напрежение, както и орган за контрол за извършване на всякъкви видове електрически измервания по електробезопасност.
Фирмата разполага с екип от добри професионалисти в областта, които могат да отговорят на всичките ви потребности в тази област. Дружеството се разраства постоянно и е изградила, необходимия за дейността си набор от инструменти, механизация, екипировка и машини за извършване на дейността.

УСЛУГИ

 

 • Електрическо изграждане на инсталации средно и ниско напрежение
 • Контрол за извършване на всякъкви видове електрически измервания по електробезопасност

 

 

Адрес: град София, бул. Евлоги Георгиев No 99, ет. 1
Телефон: 02/ 80 50 600
факс: 02/ 950 55 70
e-mail: integral@integral.bg
Web site: www.integral.bg

 

ЗА НАС

                                                     

ИНТЕГРАЛ ОБРАЗОВАТЕЛНИ СИСТЕМИ е дружество, специализирано в сферата на образованието и консултантски услуги в областта на образованието. Има офиси в цялата страна. Предлага голям брой услуги в бранша, насочени по-специалнокъм висшето образование и квалификационните степени.
Компанията предлага студентски кредити за великобритания, превод и легализация на документи. Подготвя млади кадри за бакалавърски, магистърски програми и сертификационни изпити. Извършва езикови обучение, езикови ваканции. съдейства при стажантски и студентски програми. Извършва всички видове застраховки и съдейства при избора и осъщшествяването на студентски бригади. Фирмата е сдългогодишен опит и изградено реноме в бранша като един от най-добрите консултанти в страната.

КОНТАКТИ

 

 

 • Благоевград

ул. "Кръстьо Асенов" 4А
тел: 073/88 26 77
факс: 073/88 66 02
e-mail: blagoevgrad@integral.bg

 • Бургас

ул. "Булаир" 12А
тел: 056/ 81 27 27
факс: 056/ 81 02 61
e-mail: burgas@integral.bg

 • Варна

ул. "Княз Борис I" 84
тел. : 052/ 63 00 56
факс: 052/ 63 00 57
e-mail: varna@integral.bg

 

 • Велико Търново

ул. Рафел Михайлов 2, ет 2, над Club Play
тел. 062/60 52 35
тел./факс 062/60 52 36
е-mail: tarnovo@integral.bg

 • Пловдив

ул. "Граф Игнатиев" 1
тел. : 032/ 62 47 75
факс: 032/ 62 47 76
e-mail: plovdiv@integral.bg

 

 • Русе

бул. бул. Цар Фердинанд 1
тел/факс 082/822 171
тел: 082/822 170
е-mail: ruse@integral.bg

 • София

бул. "Евлоги Георгиев" 99
тел. : 02/ 80 50 600
факс: 02/ 950 55 70
e-mail: integral@integral.bgОфис Студентски град
жк. Студентски град
бул. Акад. Борис Стефанов 15-17, ет.1 (срещу Фантастико)
тел: 02/9686039,
email: studentcity@integral.bg

 

Сряда, 05 Юли 2017г. 12:42ч.

МЕТАЛИНВЕСТ РЕМКО ЕООД

 Адрес: град Стара Загора, бул. М.Методи Кусев 48, ет.1, ап.2

Телефон/факс: 042/ 622 491

E-mail: metalinvest_remko@abv.bg

Web site: metalinvest-remko.com

 

 

ЗА НАС

                                                    

Металинвест Ремко е еднолично дружество с ограничена отговорност, намиращо се в град Стара Загора. Създадено е през 2002 година. Дружеството се занимава с проектиране, изработка и монтаж на метални конструкции, тръбопроводи, съдове под налягане, резервни частии ремонтни дейности в областта на енергетиката. Специализира се в ремонт, монтаж и реконструкция на тръбопроводи за пара и гореща вода, също така газови съоръжения и инсталации, съдове, работещи под налягане, парни котли, паропрегреватели, економайзери, водогрейни котли и други.

Занимава се и с изработката на метални конструкции и нестандартно енергично оборудване.
Фирмата разполага с огромна производствена база в град Раднево, модерно оборудвана с машини и инструменти. Работи с голям екип от добри специалисти, висококвалифицирани и отговорни към задачите си.
Фирмата работи по посока на постоянно разширяване на обхвата и оптимизация на отпадните материали, получени в следствие на дейността й. Взети са мерки срещу потенциалното замърсяване, запазват всички предпазни правила и норми за опазване на околната среда, извършват контрол върху използването на природните ресурси, необходими за производствената им дейност. Компанията поддържа висок стандарт на извършваните услуги.

УСЛУГИ

 

 • Ремонт и изграждане на котли
 • Ремонт и направа на тръбопроводи с високо и ниско налягане
 • Ремонт и изграждане на електрофилтри
 • Производство и монтаж на стоманени конструкции

КОНТАКТИ

 

 

Централен офис
град Стара Загора
бул. М.Методи Кусев 48, ет.1, ап.2
тел./факс: 042/ 622 491
моб. 0899 922 280, 0899 946 574
e-mail: metalinvest_remko@abv.bg

Производствена база
град Раднево
кв. Индустриален

Четвъртък, 29 Юни 2017г. 13:26ч.

РЕФРАН ЕООД

 

Адрес: град София, ул. Пирински проход №37-А

Телефон: 02 958 99 21

E-mail: info@refran.net

Web site: refran.net

 

ЗА НАС

 

Рефран ЕООД е дружество с основна дейност насочена към производството на строителни смеси. Фирмата има дългогодишен опит в производството на огнеупорни,изолационни и строителни материали и изделия, прахообразни смеси за металургията, екологични проекти. Притежава сертификати за проектиране, производство и търговия с огнеупорни, строителни и изолационни материали. Имат огромна производствена и складова база, намиращи се в Елин Пелин и Кремиковци. Производствената им дейност е насочена главно към металургията, енргетиката и строителството. Разполагата с голям брой модерни машини, предназначени за нуждите и изпълнението на задачите, спрямо европейските изисквания. Работят само с най-качествените суровини, предназначени за производството, внос изцяло от чужбина, съобразени изцяло с най-новите тенденции в бранша.
Дружеството се ползва със завидно реноме пред клиенти и партньори.

ПРОДУКТИ И УСЛУГИ

 

 • НЕФОРМУВАНИ ОГНЕУПОРНИ МАТЕРИАЛИ

 

-никрам

-уникаст

-мертели

-корундо-циркониев огнеупорен бетон

 • ФОРМУВАНИ ОГНЕУПОРНИ МАТЕРИАЛИ
 • ПРАХООБРАЗНИ СМЕСИ ЗА МЕТАЛОЛЕЕНЕТО
 • ОГНЕУПОРНИ ФРАКЦИИ
 • СУХИ СТРОИТЕЛНИ СМЕСИ
 • ТЕХНОЛОГИЧНИ ИНСТРУКЦИИ
 • ЕКОЛОГИЧНИ ПРОЕКТИ
 • ПЕЩОСТРОИТЕЛНА ДЕЙНОСТ

 

КОНТАКТИ

 

Централен офис:
гр. София ул. „Пирински Проход “ №37-А
Телефони: 02 958 99 21

                02 859 16 33

                0898 753 232

                0897 817 632

Производствена база:
гр. Елин Пелин ул. „Стара Планина“ № 3
Телефони: 072 567 415

                0898 753 231

Четвъртък, 29 Юни 2017г. 08:27ч.

ГАЛКО ЕООД

 

Адрес: град Пловдив , ул.Ген.Данаил Николаев No 105, ет. 1, ап. 3

Телефон: 088 756 26 45

E-mail: galkoo@abv.bg

 

 

 

 

 

ЗА НАС

 ГАЛКО ЕООД е еднолично дружество с ограничена отговороности с адрес на управление и за кореспонднция в град Пловдив. Основната икономическа дейност на фирмата е съсредоточена върху търговията с млечни продукти. Дружеството извършва търговия с яйца, мляко, млечни продукти, хранителни масла и мазнини в цялата страна. Извършва доставки до всяка точка на страната, снабдявайки ги винаги с пресни и качествени продукти и изпълнявайки всички изисквания за съхранение. Фирмата предлага ма пазара продукти с високо качество и на конкуренти цени. Старае се да съобрази изискванията на всеки клиент и да бъде конкурентноспособна на българския пазар. Предлага млечни произведения с превъзходен вкус и качества.

                                                                                                                                                                                                                                            

ПРОДУКТИ

 • МЛЯКО
 • МЛЕЧНИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ
 • ЯЙЦА
 • МАЗНИНИ
 • ХРАНИТЕЛНИ МАСЛА 

УПРАВЛЕНИЕ

 

Управител на дружеството е Господин КОНСТАНТИН СТОЯНОВ КОШУЛЕВ.

Начало
Предишна
1
Страница 1 от 86