Четвъртък, 27 Април 2017г. 15:14ч.

СЕВАЛ ЕООД

 

Адрес:  гр. София, жк. Света Троица, бл. 356, ет. 1

Тел.: 029295687

E-mail:  seval_sv@abv.bg

Web site:  http://seval-studio.com/

 

ЗА НАС

 

Севал ЕООД е еднолично дружество в ограничена отговорност, което което се развива в две сфери на дейност. Едната е в областта на модата и дизайна, другата се занимава с производството на мебели. И в двете сфери фирмата е постигнала голям успех. Следва упорито целите си и предлага само най-доброто на своите клиенти.

МЕБЕЛИ

 

СЕВАЛ изработва мебели за дома и офиса по поръчка. Изпълнява поръчки по готов проект, също така винаги може да консултира клиентите си според всеки вкус и желание. С мебелната индустрия се занимават изцяло Борислав Воденичаров и Светослав Виденов- изключително креативни и перфекционисти в работата си. Могат да ви предложат всяка част от проектирането и изпълнението на всеки тип обзавеждане.

 

 

 

ДИЗАЙНЕРСКО СТУДИО

 

Дизайнерското студио е правоприемник на Модна къща Нели Стил, под името Студио Севал. На пазара е вече от 20 години и може да се нарече един от лидерите в областта на шивашките услуги. Дизайнер на облеклата е Анелия Воденичарова, компетентна, с богат опит, която може да удоволетвори всяко ваше желание.
В студиото работи и млад висококвалифициран екип, който гарантира качественото проектиране и изпълнение на широката гама от предлагани фирмени, конфекционални и бутикови облекла – официални рокли и костюми и много други.Всеки клиент има възможност да бъде консултиран от специалист при избора на мечтаната дреха

 

 

 

Сряда, 26 Април 2017г. 16:21ч.

Есетере България ЕООД

 

Адрес: гр. Варна, бул. Княз Борис I No 89, ет. 2

Тел.: 0876050092

E-mail: spencheva@essseeterre.bg

Web site: http://www.esseterre.bg/

 

 

 

ЗА НАС

 

Есетере България ЕООД е еднолично дружество с ограничена отговорност със седалище и адрес за кореспонденция в град Варна. Основната дейност на фирмата е съсредоточена върху производството на етерични масла.

Отличава се с това, че продукцията, която използва за направата на етеричните масла е от екологично чисти продукти отгледани в най-плодородна и благодатна област - Добруджа, тъй като регионът произвежда най-качествената лавандула. В своята дестилерия Есетере разполага с модерна лаборатория, където произвеждат екзотични масла с вносни суровини от Сомалия и Етиопия. Засега Есетере България е единствената дестилерия за етерични масла с лабораторно-изследователски център в България. Освен лавандулово масло, се обработват също така маточина, различни семена и тамян.
В дестилерията се произвеждат също така наречените "сини етерични масла" от бял равнец и лайка, както и масло от тамян, като смолата, от която се извлича се внася от Сомалия и Етиопия. Добиват се етерични масла и от семена на различни растения, като моркови и резене.

ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА

 Дестилерията е създадена за период от 6 месеца. Производствената база включва 12 казана, всеки от които по 5,5 куб. метра – 

общо 60 кубика производствена мощност, два големи котела, собствен сондаж и охладител с двойно дестилирана вода.

 

КОНТАКТИ

 

АДМИНИСТРАЦИЯ
Сияна Пенчева
0876050092
spencheva@esseterre.bg

МЕНИДЖЪР СЕЛСКОСТОПАНСКА ДЕЙНОСТ
Христо Христов
0877009554
hhristov@esseterre.bg

ТЕХНИЧЕСКИ ДИРЕКТОР
инж. Иван Каракерезов
0876050097
ikarakerezov@esseterre.bg

ГЕНЕРАЛЕН ДИРЕКТОР
Пламен Николов
0879050096
pnikolov@esseterre.bg

Сряда, 26 Април 2017г. 08:22ч.

АСАВИЯ 777 ЕООД

 

Адрес: гр. Пазарджик, ул. Христо Касабвелев №8

Тел.: 034448767


Web site: www.asavial.eu


 

ЗА НАС

 

АСАВИЯ 777 ЕООД е фирма със седалище и адрес на управление в град Пазарджик, ул. Христо Касабвелев №8. Основната й дейност е производство и монтаж на дограма.

Предлага PVC и алуминиеви профили, както и аксесоари за дограма. Широката гама от продукти може да задоволи изискванията както на частни клиенти, така и на големите строителни фирми. Избирайки Асавия 777 вие правите правилния избор за качество.

  • Алуминиевият профил ASAVIAL е изработен изцяло от чист алуминий, неговата конструкция е изключително лека, като придава на пространството максимално изчистен вид. Използва се за направата на търговски, промишлени, административни и жилищни сгради, супер маркети, бензиностанции, хотели, както за вътрешни и външни фасади.
  • PVC Профили - със своята 3, 4 и новата 5 камерна система, профилът VIVA Plast осигурява висока топло и хидроизолация дори и при най - тежките климатични условия. Богатият избор на профили позволява лесен избор на желаният дизайн.


Основни предимства на профила VIVA PLASТ използва се стъклопакет 24мм, изработен съгласно европейските стандарти, който осигурява много добра топло и шумоизолация TPV уплътненията осигуряват висока степен на непропускливост при различни температурни амплитуди. Стабилността на системата е гарантирана с допълнително поставения усилващ профил. Профилите са изработени от висококачествени суровини, осигуряващи дълъг живот на системата VIVA PLAST.

Приоритет за фирмата е клиентите да получат компетентна консултация за избора си. Фирмата поддържа и повишава непрестанно качеството на услугите и продуктите, които предлага. Разполага с екип от млади специалисти, които да отговарят на всички изисквания и да задоволят всякакви потребности. Винаги сме готови да ви изготвим индивидуална оферта за всеки дом и според потребностите на всички.

УПРАВЛЕНИЕ

 

Управител на фирма Асавия 777 ЕООД е Г-н Здравко Иванов Чонков.

 

Сряда, 19 Април 2017г. 11:23ч.

МАРМОСТИЛ ЕООД

Адрес:  гр. Брацигово, ул. Георги Бенковски №11

Тел.:  0886062032; 0899480192

E-mail: marmostyle@abv.bg; office@marmostyle.org

Web site:  www.marmostyle.org

 

ЗА НАС

 Мармостил ЕООД  е еднолично дружество с ограничена отговорност със седалище и адрес на управление в град Брацигово. Основният му предмет на дейност е изработка и монтаж на скално облицовъчни материали като: гранит, мрамор, оникс, варовик, гнайс, травертин, риолит и др.
Фирмата е специализирана в производството на обзавеждане на частни домове, вили, хотели и офиси с:
- зидани камини и фурни с облицовка от гранит, мрамор, варовик, гнайс и травертин,
- стълбища и первази с облицовка от гранит, мрамор, варовик, гнайс и травертин,
- облицовка на подове и стени с гранит, мрамор, оникс, варовик, гнайс, травертин или риолит,
- настилки с гранит, мрамор, оникс, варовик, гнайс, травертин или риолит,
- подпрозоречни плотове от гранит, мрамор, оникс, варовик, травертин или риолит,
- барплотове от гранит, мрамор, оникс, варовик, травертин или риолит,
- балустради от мрамор, варовик или риолит,
- бани с облицовка от гранит, мрамор, варовик или оникс,
- кухни с облицовка от гранит, мрамор, варовик или оникс.
Изработва проекти и работи по изработени такива. Предлага също и монтаж.
разполага с разнообразни материали, внос от Китай, Индия, Бразилия, Италия, Турция и Иран.

Мармостил е създадена през 1999год., има огромен опит в областта и разполага с високо квалифициран екип от експерти в областта. През дългите си години натрупан опит Фирмата се е наложила на пазара с високо качество на производството и монтажа, както и с достъпни цени.

УПРАВЛЕНИЕ

 

Управител на МАРМОСТИЛ ЕООД е Г-н КОСТАДИН СТОЯНОВ ГЛУХЧЕВ.

 

КОНТАКТИ

 

Адрес:  гр. Брацигово, област Пазарджик, ул. Георги Бенковски №11

Тел.: 0886062032
          0899480192

E-mail: marmostyle@abv.bg
              office@marmostyle.org


Web site: www.marmostyle.org


Сряда, 19 Април 2017г. 09:24ч.

СИБОЛЕТ ЕООД

 Адрес:  гр. Пловдив, бул. Марица №122

Тел.: 032/635 331

E-mail: sibolet_bg@yahoo.com

 

 

 

ЗА НАС

 "Сиболет" ЕООД е еднолично дружество с ограничена отговорност, със седалище и адрес на управление в град Пловдив. Основната дейност на фирмата е в сферата на геодезическите услуги. Извършва както геодезически услуги, така и услуги свързани със закона на кадастъра. Предлага консултации, проектиране и промяна предназначението на земеделските земи. Сиболет разполага с екип от млади и добре квалифицирани кадри, които могат да отговорят на вашите изисквания за качество.

 

УПРАВЛЕНИЕ

 Управител на СИБОЛЕТ ЕООД е Г-жа ЦВЕТАНКА ПЕНЕВА НИКОЛОВА.

 

КОНТАКТИ

 Адрес: гр. Пловдив, бул. Марица №122

Тел.:032/635 331

E-mail: sibolet_bg@yahoo.com

 

 

 

Сряда, 12 Април 2017г. 09:51ч.

СТАРС ЕООД

Адрес: гр. Велико Търново, ул. Никола Габровски №18


Тел.: 062603103


Факс: 062603103


E-mail: stars_eood@abv.bg

 

 

ЗА НАС

 „Старс“ ЕООД е фирма, регистрирана с правна форма на управление - еднолично дружество с ограничена отговорност, със седалище и адрес за кореспонденция в град Велико Търново. на ул. НИКОЛА ГАБРОВСКИ №18. Основната икономическа дейност, с която се развива на пазара е търговия със строителни материали и ВИК Инсталации. Друга дейност, която изпълнява дружеството е промишлено и гражданско строителство, реконструкция, ремонт и изграждане на ВИК мрежи и съоръжения, пътно и ЖП строителство.
  Фирмата е една от водещите в областта на строителството за град Велико Търново. Персонала се отличава с бързина, коректност към поетите ангажименти, точност в изпълнението на задачите и качество на работата.
Старс" е надежден партньор при изпълнението на всякакви поръчки свързани със строително-ремонтните дейности, радва се на голям брой доволни клиенти и продължава да се развива.

 

УПРАВЛЕНИЕ

 

Управител на фирмата е Г-н Стефан Иванов Старирадев.

Петък, 07 Април 2017г. 11:06ч.

ВЕЦ КОЗЛОДУЙ ЕАД

ВЕЦ КОЗЛОДУЙ ЕАД

Адрес: град Козлодуй, ВЕЦ Козлодуй

Тел.: 0973/76 641; 0973/72 628;

Факс: 0973/76 641;

E-mail: wpp_kozloduy@abv.bg

Web site: www.hppkozloduy.com

ЗА НАС

ВЕЦ „Козлодуй ЕАД е еднолично акционерно дружество, със седалище и адрес на управление град Козлодуй. Развива се с предмет на дейност, насочен в областта на производство на енергия.
Базата на предприятието е разположена в северозападна България, на площадката на “АЕЦ Козлодуй“ ЕАД. Изградена е за да се използва остатъчния енергиен ресурс на отработената вода на АЕЦ „Козлодуй”.
ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ:
- Номинална мощност – 5 MW
- Ниво на напрежение – 110kV
- Брой на електропроводните линии 110 kV – една
- Брой на фазите – три
Съобразно дадената класификация на категориите, утвърдени с Решение №Ц-010/30.03.2011 г. на ДКЕВР, ВЕЦ „Козлодуй“ представлява по воден пад- нисконапорна ВЕЦ с нетен пад до 30 метра (височина на пада – до 10 м), а по конфигурация същата – деривационна ВЕЦ.
„ВЕЦ Козлодуй” ЕАД е учредено и регистрирано през 2004 год.
Дейността на предприятието е съсредоточена в производството, преноса и продажбата на електроенергия, както и в проектирането, изграждането и поддръжката на съоръжения и обекти за производство на електрическа енергия.

ПРОИЗВОДСТВО

Основна движеща сила за развитието на всички отрасли е електроенергията. Тя играе все по-нарастваща роля в ускоряването на техническия прогрес. Подобрява условията на труда, бита, оказва огромно влияние при разпределението на производителните сили и повече, от който и да е друг фактор, определя нивото на икономическото развитие на народното стопанство и националния доход на обществото.
Друга дейност в развитието на ВЕЦ Козлодуй е опазването на околната среда, като в тази посока действа изключително умело.
Предимство в дейността на ВЕЦ Козлодуй е независимост на електропроизводството от цените на горивата, сигурност в експлоатацията и голяма дългосрочност на съоръженията, оборудване от водещи европейски производители, строителство с почти изцяло свои материали, техника и използване на местна работна сила, по-евтина електроенергия, както и екологичните ползи.
Електроцентралата създава и икономически ползи за региона - Създава възможности за трудова заетост в сектора на зелените работни места и
спомага за осигуряване на енергийното бъдеще на България, като се инвестира в местни източници на енергия.

КОНТАКТИ

ВЕЦ КОЗЛОДУЙ ЕАД

За контакти:
Адрес: град Козлодуй, ВЕЦ Козлодуй
Тел.: 0973/76 641; 0973/72 628;
Факс: 0973/76 641;
E-mail: wpp_kozloduy@abv.bg
Web site: www.hppkozloduy.com

УПРАВЛЕНИЕ

Представител на дружеството е господин Емил Илиев Писарев.

Вторник, 28 Март 2017г. 08:15ч.

УМБАЛСМ ПИРОГОВ ЕАД

УМБАЛСМ ПИРОГОВ ЕАД

Адрес: град София, бул. Тотлебен 21

Тел.: 02/91 54 211; 02/95 21 161;

E-mail: info.pirogov@gmail.com

Web site: www.pirogov.eu

ЗА НАС

УМБАЛСМ Пирогов ЕАД е Университетската многопрофилна болница за активно лечение и спешна медицина, намираща се на територията на град София. Тя е известна като едно от най-големите болнични заведения в България и водещо в областта на спешната и бедствената медицина.
В клиниките и отделенията на болницата се оказва денонощно спешна и неотложна амбулаторна, стационарна, консултативна и методична помощ при спешни заболявания, травми и отравяния на населението на столицата София, София-окръг и 5 съседни региона (Видин, Монтана, Перник, Кюстендил и Благоевград).
В "Пирогов" са разположени уникални за България звена, като националния център за лечение на изгаряния, секцията по детска хирургия, националния токсикологичен център, детска неврохирургия, детска урологична и детска травматологична клиники. Успешно работи и сектор за бъбречни трансплантации.
"Пирогов" е и голям научно-изследователски център и база за следдипломна квалификация на лекари по 17 медицински специалности с над 150 научни работници, от които 40 - хабилитирани. На болницата е признат статут на университетска. Организира значими научни прояви като "Дни на спешната хирургия" и конференции и конгреси по Клинична токсикология.
С дългите си години на работа "Пирогов" е натрупал значителен опит и специфично ноу-хау в областта на организацията на лечебния процес и лечението на спешно болни и пострадали, както при обичайни, така и при бедствени ситуации. Организацията на работа в Болницата позволява прием на пациенти 24 часа в денонощието, 365 дни годишно.
УМБАЛСМ "Пирогов" разполага с висококвалифициран екип от 2300 специалисти, отдадени на работата си и готови да посрещнат всякакви предизвикателства, вкл. оказване на помощ при масови катастрофи и кризи.
Клиниките и самостоятелните отделенията в болницата разполагат с 795 легла. Ежегодно през тях преминават над 40 000 лежащо болни. В спешните приемни и консултативни кабинети получават медицинска помощ около 300 000 амбулаторни пациенти годишно. За една година, в болницата се осъществяват над 1 400 000 медицински дейности /прегледи, изследвания, процедури, операции/. В операционните блокове на "Пирогов" се извършват ежемесечно около 2000 операции.
УМБАЛСМ "Пирогов" е основен партньор на Столичната здравно-осигурителна каса. При последната акредитацията на лечебните заведения, болницата получи максималната оценка "5 звезди".

УСЛУГИ

Услугите, които болницата предлага са следните:
- Акушеро-гинекологични;
- Алергологични;
- Анестезиологични;
- Кардиологични;
- Хирургични;
- Гнойно-септично хирургични;
- Естетична хирургия;
- Коремна и гръдна хирургия;
- Клинични лабораторни изследвания;
- Микробиологични изследвания;
- Невро-хирургични;
- Общоболнични;
- Офталмологични;
- Патологоанатомични дейности;
- Пластична хирургия;
- Образна диагностика;
- Ендоскопски изследвания;
- Консервиране на тъкани;
- Токсикологични;
- Травматологични;
- Трансфузионно-хематологични и имунологични изследвания;
- Ушно-носно-гърлени;
- Урологични - възрастни;
- Урологични - деца;
- Копия на документация;
- Функционална диагностика;
- Физиотерапевтични;
- Токсикохимични анализи.

СТРУКТУРА

Структура НА УМБАЛСМ "Н.И.ПИРОГОВ":
Направления
- Обща, висцерална и спешна хирургия;
- Ортопедична травматология;
- Клиника по неврохирургия;
- Изгаряния и пластична хирургия;
- Детска хирургия;
- Урология;
- Кардиология и вътрешни болести;
- Токсикология;
- Интензивно лечение;

Спешна консултативно-диагностична дейност
- Консултативни кабинети с регистратура;
- Спешно приемно отделение на функционален принцип;
- Параклинични структури;
- Медико-диагностични лаборатории;
- Клиника по образна диагностика;
- Клиника по клинична патология;
- Отделение по трансфузионна хематология и имунология;

Допълнителни дейности
- Медицински център;
- Трудова медицина;
- Болница за долекуване.

КОНТАКТИ

УМБАЛСМ Пирогов ЕАД
Адрес: град София,
бул. Тотлебен 21

Телефонна централа: +359 2/ 9154 411; 02/ 952 11 61;
Информация: +359 2/ 9154 411; 02/ 9154 213;
Регистратура възрастни: +359 2/ 9154 213;
Регистратура деца: +359 2/ 9154 558;
Медицински център: +359 2/ 9154 574;
Поща: info.pirogov@gmail.com

УПРАВЛЕНИЕ

СЪВЕТ НА ДИРЕКТОРИТЕ
д-р Емил Рашков Доросиев
Председател на Съвета на Директорите

д-р Людмил Николов Джунков
Заместник председател на Съвета на Директорите

проф. д-р Асен Георгиев Балтов, д.м.
Член на Съвета на директорите

адв. Илиян Панайотов Кършев
Член на Съвета на директорите

Живка Севдалинова Савова
Член на Съвета на директорите

РЪКОВОДСТВО
проф. д-р Асен Георгиев Балтов, д.м.
Изпълнителен директор

проф. д-р Николай Стефанов Габровски, д.м.н.
Заместник-директор по лечебната дейност

инж. Атанас Пемов Пемов
Заместник-директор по икономическите дейности

д-р Галина Тодорова-Павлова
Заместник-директор по административната дейност

Доц. д-р Олег Георгиев Чолаков
Заместник-директор по научната дейност

Цветелина Евтимова
Главна медицинска сестра

Петък, 24 Март 2017г. 11:55ч.

ЛИДЕР ТРАНСПОРТ ООД

ЛИДЕР ТРАНСПОРТ ООД

Адрес: с. Ивайло, ул. Извън Регулация №4А

Тел.: 034/986 312;

Факс: 034/986 231;

E-mail: lidertransportood@gmail.com

ЗА НАС

ЛИДЕР ТРАНСПОРТ ООД е дружество с ограничена отговорност, регистрирано със седалище и адрес на управление село Ивайло, област Пазарджик. Основната икономическа дейност, с която компанията се развива на пазара е сервиз на товарни автомобили, превоз на автомобили от чужбина и международен превоз на големи товари.
За изпълнението на горепосочените дейности, фирмата разполага с богата материална база и оборудване, които дават възможност за коректно и бързо изпълнение на поръчките. Друг важен фактор, оказващ влияние при качеството на работа е наличието на квалифицирани кадри, каквито работят в ЛИДЕР ТРАНСПОРТ ООД! Те са с дългогодишен опит в сферата на транспортните дейности и работят с високо ниво на професионализъм!
ЛИДЕР ТРАНСПОРТ ООД е фирма с наложени позиции на пазар, радваща се на голям брой доволни клиенти и партньори!

КОНТАКТИ

ЛИДЕР ТРАНСПОРТ ООД
Адрес: с. Ивайло 4407, област Пазарджик
ул. Извън Регулация №4А
Тел.: 034/986 312;
Факс: 034/986 231;
Поща: lidertransportood@gmail.com ; lider_t@abv.bg

Работно време:
Понеделник - Петък
08:00 - 17:00ч.
Събота: 08:00 - 12:00ч.
Неделя - почивен ден

УПРАВЛЕНИЕ

Управител на компанията е господин Величко Димитров Нанкенов.

ДОН КОНСТРАКШЪН ПРОДУКТС БЪЛГАРИЯ ЕАД

Адрес: град София, жк „Дружба 2", бул. "Проф. Цветан Лазаров" №152, "Техно Парк София", ет. 3

Тел.: 02/870 2782;

Факс: 02/870 2761;

E-mail: info.bulgaria@dcp-int.com

Web site: www.bg.dcp-int.com

ЗА НАС

„Дон Констракшън Продуктс” ЕАД (DCP) е еднолично акционерно дружество, със седалище в град София и над 80-годишен опит в производството на качествени химически продукти и предлагане на решения, както за професионалисти в бранша, така и на крайните потребители. Компанията е наложена на пазара с обслужване на строителната индустрия, като същевременно е световен лидер в разработването, производството и доставките на високотехнологични продукти за професионални клиенти в строителния бранш.
Основната функция на предприятието се обслужва от множество оперативни звена, опиращи се на завидно техническо ноу-хау, които произвеждат и търгуват с химически продукти за строителството. Висококвалифицираните специалисти предлагат помощ на архитекти, проектанти, консултанти и изпълнители.
DCP се гордее с наличието на висококвалифицирани експерти в бранша и с модерен, и богат център за проучване и развитие. Компанията е разпространена в широка географска зона, което определя производство на продукти, подходящи за различни климатични условия. Всички производствени обекти съответстват на стандартите за качество и са ангажирани с опазване на околната среда.
Основни ценности за компанията: Ние съществуваме, за да станем глобална, водеща международна компания, която предоставя професионални, качествени и технико-икономически решения за строителната индустрия чрез непрекъснато усъвършенстване на нашите продукти.
Ние ще постигнем целите си чрез вяра и практическо приложение на нашите основни ценности:
- Почтеност във всеки аспект от нашия бизнес. Ние търсим доверието на нашите служители, клиенти и всички професионалисти, с които работим
- Иновации и творчество - ние търсим нови пътища за стойностни решения. Винаги сме готови за промяна и приемаме предизвикателства.
- Обслужване над очакванията - ние се учим от клиентите, разбираме ги и се стремим да надминем техните очаквания.
- Работа в екип – изслушваме се взаимно, учим се един от друг и работим заедно, за да постигнем изключителните резултати, към които се стремим.
- Уважение - ние се отнасяме с честност и уважение един към друг. Подкрепяме се и търсим дружелюбната среда в отношенията.
- Опазване на околната среда - отнасяме се с респект към природата. Ние ограничаваме, рециклираме и използваме повторно нашите отпадъци винаги, когато е възможно. Избягваме използването на потенциално опасни за хората и природата материали.
Очакваме Ви!

ПРОДУКТИ

ДОН КОНСТРАКШЪН ПРОДУКТС БЪЛГАРИЯ, предлага на пазара следните категории продукти:
- Добавки за бетон;
- Материали за повърхностна обработка;
- Разтвори и продукти за анкериране;
- Поправка и възстановяване на бетон;
- Индустриални настилки;
- Защитни покрития;
- Фугопълнители и фугоуплътнители;
- Хидроизолации;
- Лепила;
- Лепила и фугиращи смеси за керамични плочки;
- Строителни продукти.

КОНТАКТИ

Don Construction Products Bulgaria EAD
152 Prof. Tsvetan Lazarov blvd.,
Techno Park Sofia, fl. 3
Sofia 1582, Bulgaria
Tel: +359 2/870 2782;
Fax: +359 2/870 2761;
Email: info.bulgaria@dcp-int.com

Начало
Предишна
1
Страница 1 от 82