ГОЛДЪН ТРАВЕЛ

 

Адрес: град Пловдив, ул. Кольо Фичето №7А

Телефон:032 94 26 00

Факс: 032 94 26 00

Мобилен телефон: 0897929367

E-mail: golden_travel1@abv.bg

Web site: www.goldentravel.bg

ЗА НАС

ГОЛДЪН ТРАВЕЛ ЕООД е туристическа компания с дългогодишна история и доказан професионализъм, намираща се в град Пловдив. Фирмата е лицензиран туроператор на българския туристически пазар. Притежава всички удостоверения и регистрации за Туроператор извършващ своята дейност, съгласно Закона за туризма и всички нормативни документи за организиране на пътувания, екскурзии, почивки и ученически отдих и туризъм.

ГОЛДЪН ТРАВЕЛ организира почивки и екскурзии в цялата страна и чужбина. Предлага както индивидуални, така и групови пакети за екскурзии и почивки до всяко кътче на света. Извършва продажба на самолетни и автобусни билети. Организира хотелски резервации, зимни и летни лагери, тийм билдинги, екскурзии за ученици и абитуриенти, почивки на море и планина, празници, тържества и партита. Организира пътувания в най-различни дестинации с безкомпромисно отношение към предлаганите услуги и хотели.

Екипа на фирмата работи с изключително голяма прецизност, радва се на голямо доверие от страна на клиенти и партньори, благодарение на първокласна организация и изпипване, дори на най-малките детайли.

ПРЕДЛОЖЕНИЯ

ЕКСКУРЗИИ

ПОЧИВКИ

СТУДЕНТСКИ ПРАЗНИК

АБИТУРИЕНТСКО ПАРТИ

ТИЙМ БИЛДИНГ

ЗЕЛЕНО УЧИЛИЩЕ

ЛЕТЕН ЛАГЕР

СКИ УЧИЛИЩЕ

ТЪРЖЕСТВА

ХОТЕЛСКИ РЕЗЕРВАЦИИ

САМОЛЕТНИ И АВТОБУСНИ БИЛЕТИ