notice
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/2051

САМОСТОЯТЕЛНА МЕДИКО ТЕХНИЧЕСКА ЛАБОРАТОРИЯ ПОПОВ ДЕНТ

САМОСТОЯТЕЛНА МЕДИКО ТЕХНИЧЕСКА ЛАБОРАТОРИЯ ПОПОВ ДЕНТ

Адрес: гр. Варна, ул. Константин Величков 21

Тел.: 052/603 407;

Факс:052/603 407;

Моб.тел.:0888/97 69 33;

E-mail:popovdent_vn@abv.bg

ЗА НАС

САМОСТОЯТЕЛНА МЕДИКО ТЕХНИЧЕСКА ЛАБОРАТОРИЯ ПОПОВ ДЕНТ е зъботехническа лаборатория, която се намира в град Варна.
В нея работи висококвалифициран персонал, с дългогодишен опит.
Ежегодно се посещават курсове, повишаващи квалификацията на работещите, следят се новостите и се въвеждат в работата новите технологии и материали. СМТЛ с дейност „зъботехника” по закон се произвеждат само и единствено специализирани стоматологични зъбопротезни конструкции и апарати. Това означава, че произвеждаме зъбни протези, терапевтични апарати и др. такива, свъзани със стомотологичното ортопедично лечени, стоматологичната терапия и стоматологичната козметика. Изработват се по различни технологични методи, със специални за това машини и инстроменти, както и от различни за тази цел стоматологични материали (по изикване на „Стандарт по зъботехника”). Дейността на Фирмата се извършва в собствено, лицензирано по „Закона за лечебните заведения” помещение, отговарящо на изискранията за производво.  
Официално Фирмата същесвува от началото но 2000г. и от тогава реално има собсвено лице на пазара, но дейноста й е започнала още в края на 1996г. Развитието й е динамично имайки в предвид предлаганите в началото 4 вида услуги и тези в момента надвишаващи 40. Това е резултат от внедряването на нови за Фирмата технологий за производство на зъбни протези и апарати, което е обвързано със закупуването на съвременно техническо оборудване, разширяване на производствените площи, увеличаване броя и квалификацията на кадровия състав, повишаване ефективността и качеството на производството. В началото лабораторията работеше с много огроничен брои стомотологични практики (2 на брой). Днес поръчки се получават и от различни градове на България, което е показателно за възходящото развитие на дейността на Фирмата.  
Поради голямото разнообразие на предлаганите продукти. Фирмата разполага и с различни по предназначение и произход машини и материали. Няма фирма в света, която да произвежда и да предлага всичкото това оборудване и консумативи, затова те се доставят от различните производители.

 

 

УСЛУГИ

- Коренови щифтове
* Коренови щифтове;
* Плакови протези - микро, частични, тотални, индивидуализиране;
- Металокерамика
* Металокерамика;
* Бленд корона;
- Моделноляти протези
* Моделноляти протези - кламерни, със стави, траверси, резета, със фрезелементи;
* Телескопи
- Термопласт протези
* Термопласт протези (ТПл.пр.) PolyapresSystem - Bredent - микро, частични, тотални, скелетирани;
* Шини - терапевтични, медикаментозни, спортни
- Фотополимер
* Вставки;
* Фотополимер /ADORO - IVOCLAR/ - корони, мостове, фасети, вставки;

ПАРТНЦОРИ

 


Нашата фирма е подбрала едни от водещите световни марки в денталния бизнес.  
* Remfert - Германия, една от малкото фирми произвеждащи сами продукцията си и покриваща познатото от миналото немско качесво. Предлагат широка гама от прецизни машини и материали за зъботехника.  
* Ivoclar - Лихтенщайн, водеща в света фирма за производсво на стоматологични материали . Основно работим със стоматологичните им порцелани, стоматологичните полимери (фото- , топло- и студенополимеризиращи) и техниката за работо с тях.  
* Dreve - Германия, производител на силикони, акрелови материали за стоматолията и зъботехниката  
* VOP, KAVO, W&H, BEGO - водещи фирми в производството но дентална техника и инсроментариум  
* Bredent - Германия, водеща в света фирма за производсво на стоматологични и зъботехниката материали и апарати.  
И др.  
Високо качествен дентален продукт, отговарящ на всички стандарти и изисквания, изработен по индивидуалните характеристики и желания на всеки пациент, постоянен сремеж за усъвършенстване на продуктите и специалистите във лабораторията, предлагане на продукти които се не предлагат масово поради сложността, високия риск и трудоемкостта на производство, достъпен и дълготраен продукт, високоестетичен продукт отговарящ на съвреминните изиквания на потребителя за красива усмивка и висок социален статус.  
Коректност към пациента и партньора, честност, висока прицизност на продуктите, персонално отношение и индивидуален подход към проблема на всеки пациент.