СМДЛ СТАТУС

МЕДИКО-ДИАГНОСТИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ СТАТУС ЕООД

Адрес: гр. Варна, ул. Бдин № 9

Тел.: 052/615 505;

Факс:052/615 505;

Email: statuslab@abv.bg

Web site: www.statuslab.com

ЦЕНИ

ЗА НАС

СМДЛ”СТАТУС” е частна лаборатория и започва своята дейност на 01.09.2004 година. Създадена е с много ентусиазъм и желание да стане място, където пациентите да се изследват качествено, да бъдат посрещани и обслужвани с голямо внимание. За времето, откакто започнахме работа, се надяваме, че успяхме да постигнем това наше желание, доказателство за което са все по-големия брой пациенти, както и доверието, което създадохме у насочващите ги общопрактикуващи лекари и специалисти. „СТАТУС” е лицензирана по закона за лечебните заведения, притежава всички необходими сертификати за извършване на своята дейност. Лабораторията е оборудвана с изключително модерна апаратура, сертифицирана по ISO и отговаряща на всички съвременни изисквания за качество, прецизност и кратки срокове на изработваане на тестовете. Изследванията се извършват платено и по договор с НЗОК. СМДЛ”СТАТУС” има изградена система за вътрешен контрол на лабораторните анализи и участва в системата за външен контрол и оценка на качеството. В лабораторията е осигурена безопасносна среда при извършване на тестовете, както за пациентите, така и за медицинския персонал. Използват се така наречените затворени системи за вземане на кръв за еднократна употреба, които след изработване на пробите, се предават за изгаряне.
От Октомври 2007г. лаборатория СТАТУС придоби като партньор немската лаборатория "FRANKE & WAGNER" - Дюселдорф в лицето на д-р Лутц Франке, управител и специалист клинична лаборатория и имунология.

ПЕРСОНАЛ

Персоналът на лабораторията е от хора с дългогодишен опит, с доказани умения .
Управител е д-р Светослав Тодоров.
Д-р Диана Вягова - завеждащ лаборатория МЦ Младост.
Д-р Цветанка Челиева - завеждащ лаборатория ул. Илинден 21.
Д-р Лили Стефанова - специалист хемотрансфузионна хематология.
Д-р Калина Стоянова - завеждащ паразитологична лаборатория.
Д-р Иванка Стефанова Русева - завеждащ микробиологична лаборатория.
Д-р Светослав Тодоров - завеждащ лаборатория "М.Дом".
Д-р Деница Цанева - завеждащ вирусологична лаборатория.
Д-р Светлана Попова
Д-р Стоянка Танчева
Медицински лаборанти в лабораториите са Руска Лалева, Даниела Малчева, Станислава Славова, Ваня Цонева, Ивена Добрева, Калина Куюмджиева, Теодора Янева, Недялка Асенова, Галина Иванова, Петя Славова, Ралица Иванова, Величка Минчева, Валентина Йорданова, Сияна Петрова, Красимира Иванова, Миглена Атанасова, Красимира Желязкова, Таня Ванкова, Таня Велкова, Айлин Мустафа, Анна Гунчева-Петкова, Милена Димитрова, Светла Тюфекчиева, Елена Желязкова, Живка Панайотова, Радослава Петрова, Росица Радева, Калинка Стоянова, Юлия Стоянова, Петя Димитрова.
Администратори: Ивайло Илиев, Ивелина Стоянова, Станислава Славова.
АСЧ: Румяна Петрова
Лабораторията разполага със специален транспорт и има назначени куриери за транспортиране на лабораторните материали между отделните звена, както и при посещения на пациенти по домовете им.
Куриери и Логистика: Лиляна Цвяткова, Таня Теофилова, Енчо Токушев, Теодор Тодоров, Антон Димитров
Санитар: Тодорка Дамянова

ИЗСЛЕДВАНИЯ

Профил на изследванията
- кръвни картини
- биохимични изследвания
- хормонални изследвания
- туморни маркери
- урини
- серологични изследвания
- микробиологични изследвания
- паразитологични изследвания
- вирусологични изследвания
- кръвни групи
- цитонамазки
- здравни книжки

РЕЗУЛТАТИ

ON-LINE РЕЗУЛТАТИ