АГРОДЕС А А ООД

Адрес: град Каварна, ул. Георги Сава Раковски №42А
Телефон: 0885 945 612
                  0885 616 989
Е-mail: agrodes2013@abv.bg
Web site: www.kaliakra-winecellar.com

 

ЗА НАС

 

Фирма Агродес А А ООД е отворена през 2013 година. Дейността на фирмата е съсредоточена в лозарството и зеленчукопроизводство. Притежава общо 300 декара земи, засадени с лозя, зеленчуци и плодове.
Цялата засадена площ е добре оборудвана с всички модерни и нови технологии за напояване. Притежава собствена производствена база, парк и необходимата земеделска техника на съвременно европейско ниво за обработката им. 

Освен производствена дейност фирмата извършва и консултантска дейност. Имат огромен екип от специалисти и агрономи, които могат да ви помогнат във всеки момент при нужда или проблем. Винаги ще ви запознаят с най-новите и ефективни решения в земеделието и ще ви съдействат с адекватна помощ за разрешаването им.
Фирмата е известна сред своите клиенти и с отглеждането на пъпеши. Отглеждат ги по всички стандарти и иновативни решения, които да предотвратят понякога неблагоприятни климатични условия. Фирмата произвежда сортовете Хибрид 15, Кехлибар и Конкурент. Освен на открито фирмата притежава и оранжерии, в които отглежда своята продукция, снабдени с капково напояване и най-стриктно поддържани от опитните земеделци в областта.


УПРАВЛЕНИЕ

 

 

Управител на дружеството е Госпожа ДИМИТРА ИВАНОВА БАЙЧЕВА.