notice
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/1536

БИЛД ИНВЕСТ ООД

БИЛД ИНВЕСТ ООД

Адрес: гр. Хасково, ул. Васил Друмев 13, ет. 2

Tел.: 038/664873;

E-mail: build_invest@yahoo.com

Web site: www.bildinvest.net

ЗА НАС

“Билд Инвест” ООД е строителна компания със седалище град Хасково и адрес на управление: гр.Хасково, ул.“Васил Друмев” №13, регистрирано в ХОС по ф.д.166/1996 година. Дружеството е частно с разпределение на дяловете между двама съдружници. Специализирано е в комплексно изграждане на сгради с жилищно, административно и туристическо предназначение.
“Билд Инвест” ООД разполага със собствена производствена база, отговаряща на съвременните технологични стандарти. Техническата инфраструктура е напълно осигурена.
Собственият транспорт – микробуси, лекотоварни автомобили, самосвали, бордови товарни автомобили, автокран, кулокран и багер гарантира гъвкавост и мобилност в процеса на работа.
Всеки продукт на фирмата е резултат от съвместния труд на собствениците - строителен инженер и строителен техник. Дружеството разполага с висококвалифицирани специалисти за изпълнение на всички видове СМР и управление на строителния процес, обхващащ пълния цикъл на строителството: изкопни работи, груб строеж, довършителни работи. Също така по желание на клиента се предлагат дизайнерски и интериорни решения.
Повече от 120 работници годишно се идентифицират с предприятието и неговите цели. Високата отговорност и стремеж към постоянно усъвършенстване води към професионалното им и лично развитие.
От есента на 2001 година “Билд Инвест” ООД е лицензиран представител на “Salamander Industrie Produkte” за производството на немска PVC дограма. Основната система, която се предлага е 5-камерна Streem line с много добри показатели за топло- и шумо- изолация.
В изгражданите от дружеството обекти се влагат съвременни и висококачествени строителни материали и технологии, като същевременно се съкрaщават сроковете за тяхното строителство. Довършителните работи се изпълняват с материали по избор на клиента. Използвайки индивидуален подход към всеки възложител, дружеството е в състояние да задоволи неговите изисквания, както и да предложи алтернативни решения, гарантиращи сигурността на инвестицията.
Ръководството на “Билд инвест” ООД е декларирало своята отговорност в изграждането, внедряването, сертифицирането и поддържането на фирмената система за управление на качеството и от Ноември,2007 година дружеството придобива сертификат по EN ISO 9001:2000.
Членува в Българска строителна камара и Българска търговско промишлена палата.
За времето от своето създаване до сега, благодарение на качествената си работа и точност в отношенията с клиентите “Билд Инвест”ООД успя да създаде име на коректен партньор.
Основни клиенти на “Билд инвест” ООД за последните пет години са:
- НАП
- Министерство на финансите
- Министерство на вътрешните работи
- Пробан дивелопментс лимитед – Гърнзи, Обединено кралство
- Частни инвеститори – юридически лица от Хасково, София и Пловдив
От 16.11.2010 г. в дружеството е разработена и внедрена Интегрирана система за управление на качеството, околната среда и здравословните и безопасни условия на труд (ИСУКОСУТ) в съответствие с изискванията на стандартите:
- БДС EN ISO 9001:2008;
- БДС EN ISO 14001:2004;
- BS OHSAS 18001:2007;

ОБЕКТИ

От своето създаване до сега, дружеството е изпълнител на редица жилищни, производствени и търговски сгради. По-важните от тях са:
-“Пристройка и преустройство на административна сграда на цигарена фабрика “Слънце”АД – гр.Стара Загора”
-“Проектиране и изгражадне на силови електрически инсталации на данъчни и митнически учреждения на територията на Южна България”.
-“Ремонт на помещения в отдел ОККД – Ямбол на АДВФК”
- Почивна база – жилищен комплекс "Тодорини кули” гр.Банско
-“Жилищна сграда с магазини, гаражи, офис, ателиета и подземни гаражи на ул.“Антим” І, гр.София”
-“Основен ремонт на административна сграда на НАП – Стара Загора”
-“Изграждане на плувен басейн в гр.Чирпан”
-“Основен ремонт, преустройство и реконструкция на сградата на Районна митническа дирекция – Варна”
-“Изграждане на бензиностанция и газстанция в с.Капитан Андреево”
- Жилищна сграда с гаражи в гр.Хасково, ул."Драгоман”
-“Многофамилна жилищна сграда с ателиета и подземни гаражи в м.Манастирски ливади”, гр.София
-“Две жилищни сгради “А” и “Б” с офиси, ателиета и подземни гаражи в м.Манастирски ливади – запад, гр.София”
-“Реконструкция на пътните платна в зоната на проверка на товарни автомобили при границата с РТурция при ГКПП Капитан Андреево”
-“Реконструкция на сградата на ТД на Държавен архив – гр.Кърджали”
-“Реконструкция и преустройство на административна сграда на НАП – гр.Кърджали”
-“Реконструкция и електрификация на жп линия Свиленград – турска граница”
-“Жилищен ваканционен комплекс в м.Страгите, гр.Банско”
-“Изграждане на котелна централа на биомаса в м.Халилово, гр.Хасково”
-“Еднофамилна жилищна сграда в м.Малинова долина – гр.София”
-“Смяна на дограма и реомнт на фасада на сградата на РПУ – гр.Димитровград”
-“СМР – ремонт спортна зала УСШ, гр.Стара Загора”

ТУРИЗЪМ

База за отдих “Райковски лодж” – Добре дошли!
В сърцето на величествена борова гора комплексът е разположен недалеч от центъра на курорт Пампорово.
Непосредственото докосване до природата, неповторимата атмосфера на тишина и спокойствие, съчетани с уникалния архитектурен дизайн, предлагат на гостите ни възможност за несравнима ски ваканция и лятна почивка.
Тук ще намерите желаната комбинация от домашен уют и модерен комфорт. Ние Ви предлагаме още: детски забавления, екстремни преживявания, родопско веселие.
Доверете се на своите домакини за да посетите редица природни и културни забележителности. След деня прекаран там или на ски пистите Ви очаква пълна релаксация с чаша вино край камината, апетитни родопски ястия в бистрото на комплекса или да се отпуснете в сауната – един здравословен ритуал.
Хотелът предлага настаняване в апартаменти с една или две спални, хол с телевизор и камина, трапезария, напълно оборудван кухненски бокс, самостоятелен санитарен възел с вана.