notice
  • Simple Image Gallery PRO Notice: Joomla!'s /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

БИЛД ИНВЕСТ ООД

БИЛД ИНВЕСТ ООД

Адрес: гр. Хасково, ул. Васил Друмев 13, ет. 2

Tел.: 038/664873;

E-mail: build_invest@yahoo.com

Web site: www.bildinvest.net

ЗА НАС

“Билд Инвест” ООД е строителна компания със седалище град Хасково и адрес на управление: гр.Хасково, ул.“Васил Друмев” №13, регистрирано в ХОС по ф.д.166/1996 година. Дружеството е частно с разпределение на дяловете между двама съдружници. Специализирано е в комплексно изграждане на сгради с жилищно, административно и туристическо предназначение.
“Билд Инвест” ООД разполага със собствена производствена база, отговаряща на съвременните технологични стандарти. Техническата инфраструктура е напълно осигурена.
Собственият транспорт – микробуси, лекотоварни автомобили, самосвали, бордови товарни автомобили, автокран, кулокран и багер гарантира гъвкавост и мобилност в процеса на работа.
Всеки продукт на фирмата е резултат от съвместния труд на собствениците - строителен инженер и строителен техник. Дружеството разполага с висококвалифицирани специалисти за изпълнение на всички видове СМР и управление на строителния процес, обхващащ пълния цикъл на строителството: изкопни работи, груб строеж, довършителни работи. Също така по желание на клиента се предлагат дизайнерски и интериорни решения.
Повече от 120 работници годишно се идентифицират с предприятието и неговите цели. Високата отговорност и стремеж към постоянно усъвършенстване води към професионалното им и лично развитие.
От есента на 2001 година “Билд Инвест” ООД е лицензиран представител на “Salamander Industrie Produkte” за производството на немска PVC дограма. Основната система, която се предлага е 5-камерна Streem line с много добри показатели за топло- и шумо- изолация.
В изгражданите от дружеството обекти се влагат съвременни и висококачествени строителни материали и технологии, като същевременно се съкрaщават сроковете за тяхното строителство. Довършителните работи се изпълняват с материали по избор на клиента. Използвайки индивидуален подход към всеки възложител, дружеството е в състояние да задоволи неговите изисквания, както и да предложи алтернативни решения, гарантиращи сигурността на инвестицията.
Ръководството на “Билд инвест” ООД е декларирало своята отговорност в изграждането, внедряването, сертифицирането и поддържането на фирмената система за управление на качеството и от Ноември,2007 година дружеството придобива сертификат по EN ISO 9001:2000.
Членува в Българска строителна камара и Българска търговско промишлена палата.
За времето от своето създаване до сега, благодарение на качествената си работа и точност в отношенията с клиентите “Билд Инвест”ООД успя да създаде име на коректен партньор.
Основни клиенти на “Билд инвест” ООД за последните пет години са:
- НАП
- Министерство на финансите
- Министерство на вътрешните работи
- Пробан дивелопментс лимитед – Гърнзи, Обединено кралство
- Частни инвеститори – юридически лица от Хасково, София и Пловдив
От 16.11.2010 г. в дружеството е разработена и внедрена Интегрирана система за управление на качеството, околната среда и здравословните и безопасни условия на труд (ИСУКОСУТ) в съответствие с изискванията на стандартите:
- БДС EN ISO 9001:2008;
- БДС EN ISO 14001:2004;
- BS OHSAS 18001:2007;

ОБЕКТИ

От своето създаване до сега, дружеството е изпълнител на редица жилищни, производствени и търговски сгради. По-важните от тях са:
-“Пристройка и преустройство на административна сграда на цигарена фабрика “Слънце”АД – гр.Стара Загора”
-“Проектиране и изгражадне на силови електрически инсталации на данъчни и митнически учреждения на територията на Южна България”.
-“Ремонт на помещения в отдел ОККД – Ямбол на АДВФК”
- Почивна база – жилищен комплекс "Тодорини кули” гр.Банско
-“Жилищна сграда с магазини, гаражи, офис, ателиета и подземни гаражи на ул.“Антим” І, гр.София”
-“Основен ремонт на административна сграда на НАП – Стара Загора”
-“Изграждане на плувен басейн в гр.Чирпан”
-“Основен ремонт, преустройство и реконструкция на сградата на Районна митническа дирекция – Варна”
-“Изграждане на бензиностанция и газстанция в с.Капитан Андреево”
- Жилищна сграда с гаражи в гр.Хасково, ул."Драгоман”
-“Многофамилна жилищна сграда с ателиета и подземни гаражи в м.Манастирски ливади”, гр.София
-“Две жилищни сгради “А” и “Б” с офиси, ателиета и подземни гаражи в м.Манастирски ливади – запад, гр.София”
-“Реконструкция на пътните платна в зоната на проверка на товарни автомобили при границата с РТурция при ГКПП Капитан Андреево”
-“Реконструкция на сградата на ТД на Държавен архив – гр.Кърджали”
-“Реконструкция и преустройство на административна сграда на НАП – гр.Кърджали”
-“Реконструкция и електрификация на жп линия Свиленград – турска граница”
-“Жилищен ваканционен комплекс в м.Страгите, гр.Банско”
-“Изграждане на котелна централа на биомаса в м.Халилово, гр.Хасково”
-“Еднофамилна жилищна сграда в м.Малинова долина – гр.София”
-“Смяна на дограма и реомнт на фасада на сградата на РПУ – гр.Димитровград”
-“СМР – ремонт спортна зала УСШ, гр.Стара Загора”

ТУРИЗЪМ

База за отдих “Райковски лодж” – Добре дошли!
В сърцето на величествена борова гора комплексът е разположен недалеч от центъра на курорт Пампорово.
Непосредственото докосване до природата, неповторимата атмосфера на тишина и спокойствие, съчетани с уникалния архитектурен дизайн, предлагат на гостите ни възможност за несравнима ски ваканция и лятна почивка.
Тук ще намерите желаната комбинация от домашен уют и модерен комфорт. Ние Ви предлагаме още: детски забавления, екстремни преживявания, родопско веселие.
Доверете се на своите домакини за да посетите редица природни и културни забележителности. След деня прекаран там или на ски пистите Ви очаква пълна релаксация с чаша вино край камината, апетитни родопски ястия в бистрото на комплекса или да се отпуснете в сауната – един здравословен ритуал.
Хотелът предлага настаняване в апартаменти с една или две спални, хол с телевизор и камина, трапезария, напълно оборудван кухненски бокс, самостоятелен санитарен възел с вана.