notice
  • Simple Image Gallery PRO Notice: Joomla!'s /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

МИСТРАЛ ТСС

МИСТРАЛ ТСС

Адрес: гр. Козлодуй, ж.к. 1, бл.Монолитка 8-9, ет. 3

Тел.: 0973/812 98;

Факс:0973/812 98;

Моб.тел.: 0888/762 713;

E-mail:sd_mistral_tss@abv.bg

Web site: www.mistral-tss.com

ЗА НАС

СД МИСТРАЛ-ТСС-СТОЯНОВА е учредено през 1990г. и е регистрирано с решение на Врачански окръжен съд№ 1260/1990г. Дружеството разполага с необходимия личен, административен, инженерно-технически и изпълнителски персонал.
Основен предмет на дейност на дружеството са извършването на строителни, ремонтни и монтажни дейности. Дружеството е специализирано за извършване на високо строителство и довършителни работи на административни, производствени и жилищни сгради, както и на обекти от инфраструктурата.
През периода на 21 годишното си съществуване е изпълнявало строителството, реконструкцията и ремонта на редица обекти с производствено, административно и жилищно предназначение на НЕК ЕАД гр. София, АЕЦ – Белене, община Витоша, община Белене, Еко Инвест Холдинг, Биад–С ООД, Риск инженеринг АД, както и изграждане на водопроводи, канализации, пътни настилки и др.
В настоящия момент се завършват работите по изграждането и въвеждането в експлоатация в напълно завършен вид на два жилищни комплекса и прилежащата им инфраструктура на територията на гр. Белене и изграждането на луксозен жилищен блок в кв. Манастирски ливади,гр. София, както и сероочистваща инсталация в ТЕЦ Бобов Дол

УСЛУГИ

МЕХАНИЗАЦИЯ И АВТОТРАНСПОРТ
СД „МИСТРАЛ-ТСС”, гр. Козлодуй разполага с необходимата механизация и автотранспорт за обезпечаване на строителната и монтажна дейност – бетоновози, бетонпомпи, товарни и лекотоварни автомобили, багери, кранове, фасадно скеле и богата гама лека механизация.
Техниката е снабдена със всички сертификати и технически паспорти. При изпълнение на строително-монтажни работи се спазват всички съпътстващи технологичния процес изисквания и последователност от операции.
Дружеството притежава собствени производствени, складови и търговски бази в гр. Козлодуй и гр. Белене, в т. ч. и бетонов завод в гр. Белене.
Представител е на редица  производители и вносители  на санитарен фаянс, подови и стенни покрития, топло и хидроизолации, полипропиленови и ПВЦ тръби и фитинги, поликарбонатни плоскости и др. Дистрибутор е на системи за сухо строителство КНАУФ.

ПАРТНЬОРИ

Доверието към нас се гради на ком§петентност, коректност и лоялност, затова нашите партньори имат основание и желание за последващо сътрудничество. През последните години дружеството е изпълнявало много административни, жилищни и производствени  обекти на:
- НЕК ЕАД гр. София,
- АЕЦ – Белене
- АЕЦ – Козлодуй ЕАД,
- община Витоша,
- община Белене,
- Еко Инвест Холдинг
- Биад –С ООД,
- Риск инженеринг АД.