notice
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/1651

МИСТРАЛ ТСС

МИСТРАЛ ТСС

Адрес: гр. Козлодуй, ж.к. 1, бл.Монолитка 8-9, ет. 3

Тел.: 0973/812 98;

Факс:0973/812 98;

Моб.тел.: 0888/762 713;

E-mail:sd_mistral_tss@abv.bg

Web site: www.mistral-tss.com

ЗА НАС

СД МИСТРАЛ-ТСС-СТОЯНОВА е учредено през 1990г. и е регистрирано с решение на Врачански окръжен съд№ 1260/1990г. Дружеството разполага с необходимия личен, административен, инженерно-технически и изпълнителски персонал.
Основен предмет на дейност на дружеството са извършването на строителни, ремонтни и монтажни дейности. Дружеството е специализирано за извършване на високо строителство и довършителни работи на административни, производствени и жилищни сгради, както и на обекти от инфраструктурата.
През периода на 21 годишното си съществуване е изпълнявало строителството, реконструкцията и ремонта на редица обекти с производствено, административно и жилищно предназначение на НЕК ЕАД гр. София, АЕЦ – Белене, община Витоша, община Белене, Еко Инвест Холдинг, Биад–С ООД, Риск инженеринг АД, както и изграждане на водопроводи, канализации, пътни настилки и др.
В настоящия момент се завършват работите по изграждането и въвеждането в експлоатация в напълно завършен вид на два жилищни комплекса и прилежащата им инфраструктура на територията на гр. Белене и изграждането на луксозен жилищен блок в кв. Манастирски ливади,гр. София, както и сероочистваща инсталация в ТЕЦ Бобов Дол

УСЛУГИ

МЕХАНИЗАЦИЯ И АВТОТРАНСПОРТ
СД „МИСТРАЛ-ТСС”, гр. Козлодуй разполага с необходимата механизация и автотранспорт за обезпечаване на строителната и монтажна дейност – бетоновози, бетонпомпи, товарни и лекотоварни автомобили, багери, кранове, фасадно скеле и богата гама лека механизация.
Техниката е снабдена със всички сертификати и технически паспорти. При изпълнение на строително-монтажни работи се спазват всички съпътстващи технологичния процес изисквания и последователност от операции.
Дружеството притежава собствени производствени, складови и търговски бази в гр. Козлодуй и гр. Белене, в т. ч. и бетонов завод в гр. Белене.
Представител е на редица  производители и вносители  на санитарен фаянс, подови и стенни покрития, топло и хидроизолации, полипропиленови и ПВЦ тръби и фитинги, поликарбонатни плоскости и др. Дистрибутор е на системи за сухо строителство КНАУФ.

ПАРТНЬОРИ

Доверието към нас се гради на ком§петентност, коректност и лоялност, затова нашите партньори имат основание и желание за последващо сътрудничество. През последните години дружеството е изпълнявало много административни, жилищни и производствени  обекти на:
- НЕК ЕАД гр. София,
- АЕЦ – Белене
- АЕЦ – Козлодуй ЕАД,
- община Витоша,
- община Белене,
- Еко Инвест Холдинг
- Биад –С ООД,
- Риск инженеринг АД.