notice
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/2139

ИМПУЛС ПРОПЪРТИ ГРУП

ИМПУЛС ПРОПЪРТИ ГРУП 

Адрес: гр. Пловдив, ул. Пере Тошев 11

Тел.:032/21 24 46;

Моб.тел.:0887/777 799;   0886/777 747;

E-mail:sashka@impulsgroup-bg.com

Web site: www.impulsgroup-bg.com

ЗА НАС


Импулс Проперти Груп ООД е активна, просперираща компания специализирала в инвестициите, следяща пулса на възникващите пазарни тенденции и развиваща иновативни бизнес модели.
Импулс Проперти Груп стимулира и допълва финансирането, растежа, разширението и модернизирането на притежаваните компании и техните услуги в сферата на недвижимите имоти, финансите, инфраструктурата, комуникациите, туризма и услугите в жилищното строителство.

УСЛУГИ


Главния фокус на компанията е постигането на изключителни резултати и предоставянето на клиентите на истински глобален подход.
Компаниит,е които Импулс Проперти Груп включва, развиват дейности в различни отрасли на икономиката, но имат единна визия за своето израстване.
Всяка една от тях се стреми да отговори на всички изисквания на пазара и на очакванията на потребителите, да бъде движеща сила в бизнеса, формираща лика на успешните модели в мениджмънта и да се превърне във водеща в своята сфера.