notice
  • Simple Image Gallery PRO Notice: Joomla!'s /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

ПОНС ХОЛДИНГ АД

ПОНС ХОЛДИНГ АД

Адрес: гр. София, бул. ''Шипченски проход'' 9, ет. 2, офис 5

Тел.: 02/973 33 92;

Факс:02/983 42 26;

E-mail: pons@mbox.contact.bg

Web site: www.ponsholding.com

ЗА НАС

Вече 20 години ‘’ПОНС холдинг АД’’ развива успешен бизнес в различни сфери на българската инкономика – строителство, инфраструктурни проекти, туризъм, дървообработване..Дружеството интегрира най-модерните технологии и решения в своята дейност, за да отговори на все по-нарастващите изисквания на пазара у нас и на Балканския полуостров.
Акционери:
-Милко Милков
-Константин Киряков
-Панайот Киряков

КОМПАНИИ

- Понсстройинженеринг ЕАД
Дружеството е регистрирано през 2005 г. като част от ПОНС холдинг .Изграждането на различни инфраструктурни обекти е един от основните приоритети на Понсстройинженеринг ЕАД през последните години. Висококвалифицираните специалисти и съвременната техника, с която разполага дружеството, са гаранция за успешната реализация на проектите.
Понсстройинженеринг ЕАД има натрупан опит в изграждане и ремонти на водопроводни и канализационни мрежи, пречиствателни станции и екологични проекти, реконструкция на пътища,  строителство на жилищни и промишлени сгради, ваканционни селища,  бизнесцентрове и др.
- ДАФ
‘’ДАФ’’ е първата академия по футбол в София, достъпна за всички деца, които обичат футбола, на възраст от 6 до 13 години. В ‘’ДАФ’’ всяко дете може да открие или развие своя талант благодарение на екип от професионални треньори под ръководството на бившия футболист и селекционер на България Пламен Марков.
От своето създаване до днес футболът е не само най-популярният спорт в света, но и средство за възпитание на младото поколение. Със създаването на детската академия по футбол ние си поставихме следните цели:
• Да спомогнем за възпитанието на децата още от най-ранна детска възраст на любов към футбола и спорта като цяло
• Да ги насърчаваме към желание за физическа активност
• Да развиваме в тях морално-волеви и физически качества като отговорност, воля, издържливост, гъвкавост, бързина и сила
• Да създадем спокойна и позитивна среда, в която те да спортуват и да изграждат своя спортен дух и характер
- Амбасадор тур ЕАД
Компанията е специализирана в областта на туризма и предоставя следните услуги: хотелски резервации и почивки из страната и света, организиране на фирмени мероприятия, конференции, семинари, тиймбилдинги, екскурзии и почивки в чужбина, самолетни билети до цял свят, застраховки, rent-a-car и трансфери. www.holiday-on.com
Амбасадор тур управлява  верига Ехотелс, която обединява 6 хотела. Те се намират в най-реномираните курортни комплекси в България: хотел „Перла“, к.к. Слънчев бряг; „Снежанка“, к.к. „Пампорово“; „Дива“, с. Чифлика; „Княз Павел“, гр. Павел Баня; ''Родопски Дом'', гр. Чепеларе; Апарт хотел „Андромеда“,к.к. Слънчев бряг.
- Перла холидейз АД
Дружеството е собственик на хотел ‘’Перла’’ в курортен комплекс Слънчев бряг.
Откритият през 2005г. хотел е разположен в северната част на курорта, на 300м. от плажната ивица и на 300 м. от центъра на Слънчев бряг. Модерната сграда, която впечатлява със своята архитектура, предлага:
БЛОКА А – 80 двойни стаи и 3 апартамента – стаите са уютни и удобно оборудвани с телефон, мини бар и централен климатик. Всяка стая разполага с балкон.
БЛОК Б – 42 апартамента с една спалня, балкон, оборудван кухненски бокс, климатик, телевизор, телефон.
Гостите могат да ползват сейф на рецепцията на хотела.
Стилно обзаведеният ресторант предлага богат асортимент от ястия на българската и интернационалната кухня и отбрани напитки. Лоби барът е приятно място за чаша кафе или питие. Хотел ‘’Перла’’ разполага и с платен паркинг.
- Холидей он АД
Дружеството е собственик на хотел ‘’Дива’’ в с. Чифлика и хотел ‘’Княз Павел’’ в град Павел баня.
Хотел ‘’Дива’’ е разположен в района на Троянския балкан, в долината на река Бели Осъм. Хотелът работи целогодишно и предоставя великолепни възможности както здравословна почивка, така и за провеждане на фирмени мероприятия, семинари и срещи. Атракцията за гостите е откритият плувен басейн с минерална вода с температура над 30 градуса през цялата година. Стаите предлагат необходимите удобства – телефон, кабелна телевизия, мини бар. Безплатен паркинг за гостите на хотела.
- П.М.К АД
Дружеството е собственик на хотел ‘’Снежанка’’, който е разположен в центъра на най-слънчевия планински курорт  в България – Пампорово. Хотелът отвори врати през месец декември 2006 изцяло обновен с модерно лоби, просторен ресторант. Стаите са комфортно обзаведени в модерна комбинация в цвят венге.
Хотел: 67 двойни стаи и 11 апартамента, 5 от които с камина.
Апартаменти: Блок А и Блок Б – общо 75 апартамента с една спалня.
Ресторантът предлага богат асортимент от ястия от българската и интернационална кухня, а в автентично обзаведената механа се приготвят и типични родопски специалитети. Хотелът разполага с лоби бар, дискотека, магазин.
- Булфорест – 2006 АД
Компанията е създадена през 1999г. Основният предмет на дейност на дружеството е производство и търговия на изделия от дървесина. Производствената база се намира в красивите Родопи, край град Смолян, и е разположена на площ от 8360кв.м. Дружеството разполага със съвременно оборудване за производство на дървена дограма със стъклопакет, корпусни мебели (кухненско, хотелско и офис обзавеждане), дървени конструкции (беседки, перголи, декоративни стени), фасониран дървен материял.
- Спортни съоръжения и системи ООД
Спортни съоръжения и системи ООД е компания, която развива своята дейност в няколко направления: управление на Спортен комплекс ‘’Колодрум’’ в Борисовата градина в София, където съвместно с аматьорска лига  Dream League се организират футболни турнири, част от плажната ивица на курортен комплекс ‘’Слънчев бряг’’ и е притежател на единствената настилка в България за покритие на тревни  площи, използваща се при най-големите концерти и мероприятия в страната.
- СНЦ Колоездачен клуб ПОНС
Клубът е регистриран за първи път през 1905г. като колоездачно дружество. Многобройните успехи през годините го утвърждават като най-постоянен и проспериращ клуб в България, а и изобщо на Балканския полуостров.
В наши дни КК Бургас представлява модерна спортна школа, разполагаща със състезатели във всички възрастови групи: момчета , юноши младша и старша възраст и мъже елит което го прави и най-голямата колоездачна школа в България с над 50 колоездача.
За наша радост състезателите на Клуба постигнаха неизброимо много успехи през годините на нашето партньорство ,като сред тях най-много се отличават подобрения 22 годишен рекорд в дисциплината отборно преследване, поставен през 2009 от юношите старша , победите в 57-та и Юбилейната 60-та Международна Колоездачна Обиколка на България и може би най-значимото - през 2008 всички Олимпийски квоти за Пекин, които се полагаха на Български Колоездачен Съюз.
- Венис комерс АД
Венис Комерс АД е дружество, регистрирано през 2006г. в гр. Бургас.
Предприятието стопанисва и реализира приходи от Паркинг „ Колодрума” и от отдаване под наем на активи.
„ Колодрума” е охраняем паркинг с площ 20 дк., находящ се в централна градска част на Бургас – бул. „Стефан Стамболов” 126.
Една от целите на дружеството е финансиране дейността на Сдружение с нестопанска цел „Колоездачен Клуб Бургас”.
- Консорциум инфраструктура Бургас ООД
- Резорт ПГП ООД
- Понс Комерс ООД
Основната дейност на компанията е в областта на търговията на едро и дребно с хранителни стоки и ресторантьорство. Дружеството притежава складови помещения в Бургас, Приморско и др., построени на собствени терени, оборудвани с хладилни съоръжения с капацитет над 140 кв.м. Стопанисва заведения и ресторанти в Бургас и по Южното Черноморие.
Понс комерс ООД притежава и собствен транспорт, с който осъществява зареждането на складовете и доставката на стоката до клиентите ма фирмата, което позволява по-гъвкаво изпълнение на дейността.

КОНТАКТИ

София 1111
Бул. ''Шипченски проход'' 9, ет. 2, офис 5
Тел.: +359 2 973 33 92
Факс: +359 2 983 42 26

Бургас 8000
Тел.: +359 56 845 758
Факс: +359 56 845 759