notice
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/4706

ПОНС ХОЛДИНГ АД

ПОНС ХОЛДИНГ АД

Адрес: гр. София, бул. ''Шипченски проход'' 9, ет. 2, офис 5

Тел.: 02/973 33 92;

Факс:02/983 42 26;

E-mail: pons@mbox.contact.bg

Web site: www.ponsholding.com

ЗА НАС

Вече 20 години ‘’ПОНС холдинг АД’’ развива успешен бизнес в различни сфери на българската инкономика – строителство, инфраструктурни проекти, туризъм, дървообработване..Дружеството интегрира най-модерните технологии и решения в своята дейност, за да отговори на все по-нарастващите изисквания на пазара у нас и на Балканския полуостров.
Акционери:
-Милко Милков
-Константин Киряков
-Панайот Киряков

КОМПАНИИ

- Понсстройинженеринг ЕАД
Дружеството е регистрирано през 2005 г. като част от ПОНС холдинг .Изграждането на различни инфраструктурни обекти е един от основните приоритети на Понсстройинженеринг ЕАД през последните години. Висококвалифицираните специалисти и съвременната техника, с която разполага дружеството, са гаранция за успешната реализация на проектите.
Понсстройинженеринг ЕАД има натрупан опит в изграждане и ремонти на водопроводни и канализационни мрежи, пречиствателни станции и екологични проекти, реконструкция на пътища,  строителство на жилищни и промишлени сгради, ваканционни селища,  бизнесцентрове и др.
- ДАФ
‘’ДАФ’’ е първата академия по футбол в София, достъпна за всички деца, които обичат футбола, на възраст от 6 до 13 години. В ‘’ДАФ’’ всяко дете може да открие или развие своя талант благодарение на екип от професионални треньори под ръководството на бившия футболист и селекционер на България Пламен Марков.
От своето създаване до днес футболът е не само най-популярният спорт в света, но и средство за възпитание на младото поколение. Със създаването на детската академия по футбол ние си поставихме следните цели:
• Да спомогнем за възпитанието на децата още от най-ранна детска възраст на любов към футбола и спорта като цяло
• Да ги насърчаваме към желание за физическа активност
• Да развиваме в тях морално-волеви и физически качества като отговорност, воля, издържливост, гъвкавост, бързина и сила
• Да създадем спокойна и позитивна среда, в която те да спортуват и да изграждат своя спортен дух и характер
- Амбасадор тур ЕАД
Компанията е специализирана в областта на туризма и предоставя следните услуги: хотелски резервации и почивки из страната и света, организиране на фирмени мероприятия, конференции, семинари, тиймбилдинги, екскурзии и почивки в чужбина, самолетни билети до цял свят, застраховки, rent-a-car и трансфери. www.holiday-on.com
Амбасадор тур управлява  верига Ехотелс, която обединява 6 хотела. Те се намират в най-реномираните курортни комплекси в България: хотел „Перла“, к.к. Слънчев бряг; „Снежанка“, к.к. „Пампорово“; „Дива“, с. Чифлика; „Княз Павел“, гр. Павел Баня; ''Родопски Дом'', гр. Чепеларе; Апарт хотел „Андромеда“,к.к. Слънчев бряг.
- Перла холидейз АД
Дружеството е собственик на хотел ‘’Перла’’ в курортен комплекс Слънчев бряг.
Откритият през 2005г. хотел е разположен в северната част на курорта, на 300м. от плажната ивица и на 300 м. от центъра на Слънчев бряг. Модерната сграда, която впечатлява със своята архитектура, предлага:
БЛОКА А – 80 двойни стаи и 3 апартамента – стаите са уютни и удобно оборудвани с телефон, мини бар и централен климатик. Всяка стая разполага с балкон.
БЛОК Б – 42 апартамента с една спалня, балкон, оборудван кухненски бокс, климатик, телевизор, телефон.
Гостите могат да ползват сейф на рецепцията на хотела.
Стилно обзаведеният ресторант предлага богат асортимент от ястия на българската и интернационалната кухня и отбрани напитки. Лоби барът е приятно място за чаша кафе или питие. Хотел ‘’Перла’’ разполага и с платен паркинг.
- Холидей он АД
Дружеството е собственик на хотел ‘’Дива’’ в с. Чифлика и хотел ‘’Княз Павел’’ в град Павел баня.
Хотел ‘’Дива’’ е разположен в района на Троянския балкан, в долината на река Бели Осъм. Хотелът работи целогодишно и предоставя великолепни възможности както здравословна почивка, така и за провеждане на фирмени мероприятия, семинари и срещи. Атракцията за гостите е откритият плувен басейн с минерална вода с температура над 30 градуса през цялата година. Стаите предлагат необходимите удобства – телефон, кабелна телевизия, мини бар. Безплатен паркинг за гостите на хотела.
- П.М.К АД
Дружеството е собственик на хотел ‘’Снежанка’’, който е разположен в центъра на най-слънчевия планински курорт  в България – Пампорово. Хотелът отвори врати през месец декември 2006 изцяло обновен с модерно лоби, просторен ресторант. Стаите са комфортно обзаведени в модерна комбинация в цвят венге.
Хотел: 67 двойни стаи и 11 апартамента, 5 от които с камина.
Апартаменти: Блок А и Блок Б – общо 75 апартамента с една спалня.
Ресторантът предлага богат асортимент от ястия от българската и интернационална кухня, а в автентично обзаведената механа се приготвят и типични родопски специалитети. Хотелът разполага с лоби бар, дискотека, магазин.
- Булфорест – 2006 АД
Компанията е създадена през 1999г. Основният предмет на дейност на дружеството е производство и търговия на изделия от дървесина. Производствената база се намира в красивите Родопи, край град Смолян, и е разположена на площ от 8360кв.м. Дружеството разполага със съвременно оборудване за производство на дървена дограма със стъклопакет, корпусни мебели (кухненско, хотелско и офис обзавеждане), дървени конструкции (беседки, перголи, декоративни стени), фасониран дървен материял.
- Спортни съоръжения и системи ООД
Спортни съоръжения и системи ООД е компания, която развива своята дейност в няколко направления: управление на Спортен комплекс ‘’Колодрум’’ в Борисовата градина в София, където съвместно с аматьорска лига  Dream League се организират футболни турнири, част от плажната ивица на курортен комплекс ‘’Слънчев бряг’’ и е притежател на единствената настилка в България за покритие на тревни  площи, използваща се при най-големите концерти и мероприятия в страната.
- СНЦ Колоездачен клуб ПОНС
Клубът е регистриран за първи път през 1905г. като колоездачно дружество. Многобройните успехи през годините го утвърждават като най-постоянен и проспериращ клуб в България, а и изобщо на Балканския полуостров.
В наши дни КК Бургас представлява модерна спортна школа, разполагаща със състезатели във всички възрастови групи: момчета , юноши младша и старша възраст и мъже елит което го прави и най-голямата колоездачна школа в България с над 50 колоездача.
За наша радост състезателите на Клуба постигнаха неизброимо много успехи през годините на нашето партньорство ,като сред тях най-много се отличават подобрения 22 годишен рекорд в дисциплината отборно преследване, поставен през 2009 от юношите старша , победите в 57-та и Юбилейната 60-та Международна Колоездачна Обиколка на България и може би най-значимото - през 2008 всички Олимпийски квоти за Пекин, които се полагаха на Български Колоездачен Съюз.
- Венис комерс АД
Венис Комерс АД е дружество, регистрирано през 2006г. в гр. Бургас.
Предприятието стопанисва и реализира приходи от Паркинг „ Колодрума” и от отдаване под наем на активи.
„ Колодрума” е охраняем паркинг с площ 20 дк., находящ се в централна градска част на Бургас – бул. „Стефан Стамболов” 126.
Една от целите на дружеството е финансиране дейността на Сдружение с нестопанска цел „Колоездачен Клуб Бургас”.
- Консорциум инфраструктура Бургас ООД
- Резорт ПГП ООД
- Понс Комерс ООД
Основната дейност на компанията е в областта на търговията на едро и дребно с хранителни стоки и ресторантьорство. Дружеството притежава складови помещения в Бургас, Приморско и др., построени на собствени терени, оборудвани с хладилни съоръжения с капацитет над 140 кв.м. Стопанисва заведения и ресторанти в Бургас и по Южното Черноморие.
Понс комерс ООД притежава и собствен транспорт, с който осъществява зареждането на складовете и доставката на стоката до клиентите ма фирмата, което позволява по-гъвкаво изпълнение на дейността.

КОНТАКТИ

София 1111
Бул. ''Шипченски проход'' 9, ет. 2, офис 5
Тел.: +359 2 973 33 92
Факс: +359 2 983 42 26

Бургас 8000
Тел.: +359 56 845 758
Факс: +359 56 845 759