ВАЛС ГРУП ЕООД

ВАЛС ГРУП ЕООД

Адрес: град София, ул. Червена роза №40, вх.А, ет.5, ап.9

Моб. Тел.: 0878/848 260;

E-mail: office@valsgroupbg.com

Web site: www.valsgroupbg.com

ЗА НАС

"ВАЛС ГРУП" ЕООД е еднолично дружество с ограничена отговорност, регистрирано със седалище и адрес на управление в град София. Фирмата е строителна и извършва строителни и строително - ремонтни дейности в две основни направления – ремонт и изграждане на покривни покрития и довършителни дейности.
За изпълнението на посочените услуги, компанията разполага с богата материална база и екип от кадри, които имат дългогодишен опит в бранша. "ВАЛС ГРУП" притежава всички необходими лицензи за изпълнението на строителни дейности и се старае, всяка задача, която поема да бъде изпълнена на ниво.
"ВАЛС ГРУП" е фирма утвърдена на българския строителен пазара, предпочитана от голям кръг доволни клиенти и партньори!

УСЛУГИ

Услугите, които дружеството предлага на пазара са следните:
Ремонти
Направление „Ремонт и изграждане на покривни конструкции” е специализирано в цялостно изпълнение на нови покривни конструкции на скатни и плоски покриви и ремонтни покривни работи, тенекеджийски услуги, доставка и монтаж на покривни покрития. Екипът от специалисти има опит в комплексни решения на проблеми, свързани с покрива и е в състояние да предложи индивидуални решения за всеки клиент, в зависимост от конкретните нужди и изисквания. Целта ни е да поддържаме добро име на строителния пазар с нормални цени, добро качество и срочно изпълнение.

Довършителни дейности
Направление „Довършителни дейности” разполага със специализиран екип за изпълнение на вътрешни и външни текущи и основни ремонти на сгради: вътрешни и външни мазилки, боядисване на стени и дограми, поставяне на фаянс и теракот, монтиране на окачени тавани, ремонт и поставяне на нови ел. инсталации и др.  “ВАЛС ГРУП” ЕООД има отговорно отношение към поетите ангажименти, а именно високо качество на изпълнение на ремонтните дейности, в оптимални срокове и спазвайки първоначално договорените ценови праметри в офертата. За реализацията на проектите фирмата изолзва съвременни технологии, залага на качеството при подбора на материалите, като се стреми да проявява индивидуален подход към клиентите, показвайки им, че се ценят техните усилия и финанси.

УПРАВЛЕНИЕ

Управител на дружеството е господин ИВАЙЛО ТАНОВ ИВАНОВ.