notice
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/6590

ВАЛС ГРУП ЕООД

ВАЛС ГРУП ЕООД

Адрес: град София, ул. Червена роза №40, вх.А, ет.5, ап.9

Моб. Тел.: 0878/848 260;

E-mail: office@valsgroupbg.com

Web site: www.valsgroupbg.com

ЗА НАС

"ВАЛС ГРУП" ЕООД е еднолично дружество с ограничена отговорност, регистрирано със седалище и адрес на управление в град София. Фирмата е строителна и извършва строителни и строително - ремонтни дейности в две основни направления – ремонт и изграждане на покривни покрития и довършителни дейности.
За изпълнението на посочените услуги, компанията разполага с богата материална база и екип от кадри, които имат дългогодишен опит в бранша. "ВАЛС ГРУП" притежава всички необходими лицензи за изпълнението на строителни дейности и се старае, всяка задача, която поема да бъде изпълнена на ниво.
"ВАЛС ГРУП" е фирма утвърдена на българския строителен пазара, предпочитана от голям кръг доволни клиенти и партньори!

УСЛУГИ

Услугите, които дружеството предлага на пазара са следните:
Ремонти
Направление „Ремонт и изграждане на покривни конструкции” е специализирано в цялостно изпълнение на нови покривни конструкции на скатни и плоски покриви и ремонтни покривни работи, тенекеджийски услуги, доставка и монтаж на покривни покрития. Екипът от специалисти има опит в комплексни решения на проблеми, свързани с покрива и е в състояние да предложи индивидуални решения за всеки клиент, в зависимост от конкретните нужди и изисквания. Целта ни е да поддържаме добро име на строителния пазар с нормални цени, добро качество и срочно изпълнение.

Довършителни дейности
Направление „Довършителни дейности” разполага със специализиран екип за изпълнение на вътрешни и външни текущи и основни ремонти на сгради: вътрешни и външни мазилки, боядисване на стени и дограми, поставяне на фаянс и теракот, монтиране на окачени тавани, ремонт и поставяне на нови ел. инсталации и др.  “ВАЛС ГРУП” ЕООД има отговорно отношение към поетите ангажименти, а именно високо качество на изпълнение на ремонтните дейности, в оптимални срокове и спазвайки първоначално договорените ценови праметри в офертата. За реализацията на проектите фирмата изолзва съвременни технологии, залага на качеството при подбора на материалите, като се стреми да проявява индивидуален подход към клиентите, показвайки им, че се ценят техните усилия и финанси.

УПРАВЛЕНИЕ

Управител на дружеството е господин ИВАЙЛО ТАНОВ ИВАНОВ.