БГ ЛЕНД КО ООД

 

Адрес: град Варна , ул. Никола Вапцаров №3

Телефон: 052 688883

Факс:052 688883

e-mail: office@bgland.co

 Web-site: www.bgland.co

 

ЗА НАС

БГ Ленд Ко е дружество с ограничена отговорност, с основен адрес на управление и за кореспонденция в град Варна. Дружеството е основано през 2007 година, с основен предмет на дейност строителство, строително-монтажни и строително-ремонтни работи на жилищни и промишлени сгради и съоръжения и прилежащата им инфраструктура. Бг Ленд КО ООД извършва високо строителство, инфраструктурно строителство, проектиране и инженеринг, инвестиционно строителство, търговия със строителни материали и отдаване на имоти под наем и управление на имоти. Извършва още изграждане на ВиК мрежи. Изготвя проекти в различни сфери на строителството, прави реконструкции на сгради и съоръжения

Участва активно в националната програма за енергийна ефективност на жилищни сгради в градовете Варна, Бургас, Петрич, Перник и Благоевград.  Работи съвместно с горски и ловни стопанства в Югозападна и Централна България за изграждането на проектиране и изграждане на съоръжения и горски пътищаРазполага със съвременно оборудвани със строителен инвентар и модерна механизация складови бази в град Варна София и Благоевград. Дистрибутира строителни материали в много от общинските градове в България.
Основна цел на дружеството е да поддържа високо ниво на компетентност у служителите, отговорност към всяка задача, високо качество на работа, конкурентни продукти и услуги. Стремят се към максимална адаптивност и гъвкавост спрямо всеки клиент. В годините е реализирала голям брой ремонтни и строителни проекти, сдобила се е с опит и увереност във всяко начинание, имат решение за всеки възникнал казус и може да се справи във всяка ситуация.
Фирмата е надежден партнъор. Сградите й се отличават с нестандартна архитектура, качествено изпълнение и функционалност. Прилагат само най-новите и изпитани технологии и материали, за едно сигурно и красиво място за живеене или работна среда, в което се съчетават уют, функционалност и спокойствие.

 

УСЛУГИ

  • ВИСОКО СТРОИТЕЛСТВО - всички дейности, свързани с изграждането на нови сгради и извършването на ремонтни дейности на жилищни, административни и търговски обекти. Компанията прилага най-високите стандарти и изисквания за съвременно модерно строителство. Инвестира в ефективността на новите технологии и строителни материали с дългогодишна гаранция. Изпълнява строителство от първа група – строежи от високо строителство, прилежащата му инфраструктура, електронни съобщителни мрежи и съоръжения; Строежи от първа до пета категория
  • ПРОЕКТИРАНЕ И ИНЖЕНЕРИНГБГ ЛЕНД КО ООД предлага изготвяне на проекти и инженеринг на бъдещи строителни обекти. Екипите от проектанти гарантират професионално и компетентно отношение в областта си. Съвместно с прецизни строителни екипи реализираме цялостно завършен проект.
  • ИНФРАСТРУКТУРНО СТРОИТЕЛСТВО - изграждане на пътища и съоръжения, строителство и реконструкция на мостове, подпорни съоръжения, баражи, благоустрояване на пешеходни градски зони, паркове, противопожарни кули, система за управление на отпадъци и други. Извършва строежи с обхват втора група – строежи от транспортна инфраструктура;Строежи от първа до четвърта категория
  • ТЪРГОВИЯ СЪС СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ - Компанията разполага със търговско - складови бази във Варна, София и Благоевград, които обслужват дейността на БГ ЛЕНД КО ООД за обектите в страната. Има партньорски отношения с производители, прецедент в качеството на продуктите, лоялността и професионализма в отношенията. Предлага пълната гама от строителни продукти за продажба на едро.
  • ИНВЕСТИЦИОННО СТРОИТЕЛСТВО - Инвестиционната дейност на компанията е реализирана в резултат на породилата се необходимост от изграждане на съоръжения и сгради, които да обслужват нуждите на фирмата. В това число са хотелски бази в страната, както и сгради на частни инвеститори.
  • УПРАВЛЕНИЕ И ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА ИМОТИ

КОНТАКТИ

 

ГРАД СОФИЯ
ОФИС
Адрес: бул. България 51А, ет.4, офис 6
Телефон: +359 893 353 754
Е-mail: office@bgland.co

СКЛАДОВА БАЗА
Адрес: Община Божурище, с. Гурмазово
Телефон: +359 894 614 828
Е-mail: bojurishte@bgland.co

ГРАД ВАРНА
ОФИС
Адрес: ул. Никола Вапцаров 3, ет. 4, офис 8
Телефон: +359 52 712 244
Мобилен телефон: +359 897 873 333
Е-mail: varna@bgland.co

СКЛАДОВА БАЗА
Адрес: кв. Аспарухово, ул. Орел 5
Телефон: +359 895 616 004
Е-mail: svetla.jeleva@bgland.co

ГРАД БЛАГОЕВГРАД
ОФИС
Адрес: бул. Васил Левски 38, ет.3, офис 303
Телефон: +359 896 814 211
Е-mail: blagoevgrad@bgland.co

СКЛАДОВА БАЗА
Адрес: ул. Покровнишко шосе 22
Телефон: +359 898 616 252
Е-mail: deken_restart@abv.bg