БГ ЛЕНД КО ООД

 

Адрес: град Варна , ул. Никола Вапцаров №3

Телефон: 052 688883

Факс:052 688883

e-mail: office@bgland.co

 Web-site: www.bgland.co


 

 

ЗА НАС

 

БГ Ленд Ко е дружество с ограничена отговорност с основен адрес на управление и за кореспонденция в град Варна. Дружеството е основано през 2007 година, с основен предмет на дейност строителство, строително-монтажни и строително-ремонтни работи на жилищни и промишлени сгради и съоръжения и прилежащата им инфраструктура.
Основна цел на дружеството е да поддържа високо ниво на компетентност у служителите, отговорност към всяка задача, високо качество на работа, конкурентни продукти и услуги. Стремят се към максимална адаптивност и гъвкавост спрямо всеки клиент. В годините е реализирала голям брой ремонтни и строителни проекти, сдобила се е с опит и увереност във всяко начинание, имат решение за всеки възникнал казус и може да се справи във всяка ситуация.
Фирмата е надежден партнъор. Сградите й се отличават с нестандартна архитектура, качествено изпълнение и функционалност. Прилагат само най-новите и изпитани технологии и материали, за едно сигурно и красиво място за живеене или работна среда, в което се съчетават уют, функционалност и спокойствие.

КОНТАКТИ

Град Варна

Адрес: град Варна , ул. ул. Никола Вапцаров №3

 Град София

Адрес: град София, Бул. България №51А. ет.4, Офис 6