ИНФРАСТРОЕЖИ ООД

 

Адрес: гр. Севлиево , ул. Магистрална №2Д

Тел: +359 675 3 3860

Email: Office@infrastroezhi.co

Web site: www.infrastroezhi.com


ЗА НАС

 

Инфрастроежи е дружество с ограничена отговорност, създадено през 2002 година в град Севлиево. Основната му дейност е изграждане на газоразпределителни мрежи съоръжения и инсталации, работещи с природен газ и извършване на сервизни дейности. През 2008 година дружеството разширява дейността си, като започва да се занимава с пътно-разпределителни работи. Тогава се създава и необходимата за целта асфалтова база в местността Чакала. Изградена е по всички европейски стандарти и изисквания за производство, доставка и полагане на асфалт. Базата има капацитет на производство 80 тона асфалт на час.
Компанията е с дългогодишен опит в областта, утвърдено име и доста на брой завършени проекти и обекти. Може да намери решение на всеки възникнал проблем и се е утвърдила като изключително надеждна сред клиенти и партньори.
Дружеството се занимава и с изграждане на водопроводи, канали и изграждане и поддръжка на ВиК мрежи. Може да ви срещне с най-добрите специалисти в областта и да получите най-доброто решение за вас.
Компанията е одобрена за по-голямата част от обществените поръчки през последните години в Севлиево, Павликени, Елхово, Ихтиман, Ловеч и много други, всяки от тях завършена с голям успех и в срок.

КОНТАКТИ

 

  • Ремонтно-складова база:

Гр. Севлиево ул. Магистрална 2Д
Тел: +359 675 3 3860
Email: Office@infrastroezhi.com

 

  • Гараж и складова база:

Гр. Севлиево ул. Стара Планина 148

  • Асфалтова база:

Гр. Севлиево местност "Чакала"
Тел: +359 885 227 499
Email: infrastroezhi@abv.bg

База на Инфрастроежи гр. Габрово

  • Ремонтна работилница гараж и складова база:

Гр. Габрово ул. Индустриална 113
Тел: +359 879 814 809
Email: Office@infrastroezhi.com