СТИЛ И ПРАКТИКА

СТИЛ И ПРАКТИКА 

Адрес: гр. София, кв. Лозенец, ул. Бяла 10, офис 1

Тел.: 02/963 16 64;

Факс:02/963 16 04;

Моб.тел.:0888/707 633;   0888/613 230;

E-mail:stile_prat@mail.bg

Web site:www.prattica.eu

ЗА НАС

"Стил и практика"е студио за архитектура и дизайн, специализирано в цялостно проектиране на едно-фамилни и много-фамилни къщи, жилищни и обществени сгради, интериори за ресторанти и апартаменти.
Основната целна студиото е изграждането на модерен и функционален дизайн на жилищни и обществени сгради, проектиране на интериори и екстериори с отличителен и уникален дизайн.
Студиото е оборудванос най-новите технологии и разполага с висококвалифициран екип от професионалисти за проектирането на интериори и екстериори на всички видове жилищни и обществени сгради. Целта ни е да постигнем висок стандарт във всички фази на дизайн – от концепцията до изпълнението. За нас е важно, не само да създадем добър проект, но също така да следим и контролираме комплексния процес на реализация и строеж.
"Стил и практика"е фирма, която върви в крак с последните архитектурни технологии и внедрява в своята работа новите строителни материали. С развитието на компютърната и софтуеърната индустрия, нашият дизайн все повече се доближава до действителността. Наша основна цел винаги е била да стигнем до същността на поставените задачи и да намерим най-ефективния и атрактивен начин те да се осъществят.  
"Стил и практика"работи в тази област от 1997 г. Разполагаме с портфолио от множество завършени проекти на жилищни и обществени сгради, интериори и екстериори.

ПРОЕКТИ

- Реконструкции
- Къщи
- Обществени сгради
- Жилищни сгради
- Хотели