notice
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/2220

СТИЛ И ПРАКТИКА

СТИЛ И ПРАКТИКА 

Адрес: гр. София, кв. Лозенец, ул. Бяла 10, офис 1

Тел.: 02/963 16 64;

Факс:02/963 16 04;

Моб.тел.:0888/707 633;   0888/613 230;

E-mail:stile_prat@mail.bg

Web site:www.prattica.eu

ЗА НАС

"Стил и практика"е студио за архитектура и дизайн, специализирано в цялостно проектиране на едно-фамилни и много-фамилни къщи, жилищни и обществени сгради, интериори за ресторанти и апартаменти.
Основната целна студиото е изграждането на модерен и функционален дизайн на жилищни и обществени сгради, проектиране на интериори и екстериори с отличителен и уникален дизайн.
Студиото е оборудванос най-новите технологии и разполага с висококвалифициран екип от професионалисти за проектирането на интериори и екстериори на всички видове жилищни и обществени сгради. Целта ни е да постигнем висок стандарт във всички фази на дизайн – от концепцията до изпълнението. За нас е важно, не само да създадем добър проект, но също така да следим и контролираме комплексния процес на реализация и строеж.
"Стил и практика"е фирма, която върви в крак с последните архитектурни технологии и внедрява в своята работа новите строителни материали. С развитието на компютърната и софтуеърната индустрия, нашият дизайн все повече се доближава до действителността. Наша основна цел винаги е била да стигнем до същността на поставените задачи и да намерим най-ефективния и атрактивен начин те да се осъществят.  
"Стил и практика"работи в тази област от 1997 г. Разполагаме с портфолио от множество завършени проекти на жилищни и обществени сгради, интериори и екстериори.

ПРОЕКТИ

- Реконструкции
- Къщи
- Обществени сгради
- Жилищни сгради
- Хотели