notice
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/3655

АРХИТЕКТУРНО ДИЗАЙНЕРСКО СТУДИО ЕООД

 

АРХИТЕКТУРНО ДИЗАЙНЕРСКО СТУДИО ЕООД

Адрес: гр. Пловдив, бул. Асеновградско шосе 1, ет.3 (сградата на "Сиенит")

Тел.: 032/600 170;

E-mail: info@adsbg.net

Web site: www.adsbg.net

ЗА НАС

АРХИТЕКТУРНО ДИЗАЙНЕРСКО СТУДИО  ЕООД е създадено през 2004 г. с предмет на дейност: архитектурно и строително проектиране, интериорен и мебелен дизайн, градоустройство, паркова архитектура и строителен мениджмънт. Към настоящия момент бюрото е изпълнявало и изпълнява строително проектиране на обекти в цялата страна, като по-голямата част от тях са на територията на Пловдивска област. Приоритет в дейността са обекти с промишлено предназначение, но също така се разработват жилищни сгради, обществени сгради, градоустройствени проекти за жилищни нужди, индустриални зони, проекти по международни програми и други. Част от по-важните реализации са представени тематично в категорията "Проекти".
Понастоящем проектантският офис е базиран в Пловдив, бул. "Асеновградско шосе" №1. Материалното осигуряване на дейността включва пълна компютъризация, разпечатваща и копирна техника, лицензен софтуер, транспортни средства и други. Към установената практика, следва да се отбележи, използването на интернет комуникация за обмен на данни с чуждестранни проектантски бюра, както и владеене на основните западни езици - английски, френски и немски от специалисти във фирмата. Бюрото разполага и непрекъснато допълва информационен фонд за нови материали, строителни технологии и системи в строителството. Добра атестация за дейността на фирмата са реализираните проекти за редица чужди инвеститори и частни лица.
В практиката си фирмата изпълнява цялостен мениджмънт на проектантската дейност - проучване и избор на терен, изваждане на разрешителни, проектиране, съгласуване на проекти, авторски надзор, съдействие при оформянето на документи за въвеждане в експлоатация.
Ръководител на бюрото е арх. Георги Стоянов. На постоянна заетост като мениджъри на проекти, проектанти и сътрудници във фирмата работят квалифицирани специалисти. За изпълнение на големи обекти към бюрото се асоциират постоянен контингент от проектанти в зависимост от специфичните потребности и естеството на обекта, като по-голямата част от специалистите са със стаж десет и повече години.