СИТИ ХОУМ ПАРК ЕООД

 

 

Адрес: гр. София, ул. Славянска 29, ет. 4
Тел.: +359 886 500 000
+359 886 200 000
E-mail: office@chp.bg
Web site: www.chp.bg


ЗА НАС

 

„Сити Хоум Парк” ЕООД е строително – инвестиционна компания с дългогодишен опит в проектирането, дизайна, изграждането и управлението на жилищни и административни сгради и комплекси.

Компанията е построила е над 100 хиляди кв.м. РЗП и продължава напред. В бранша е от 15 години като самостоятелна единица и надежден партньор. В годините е изградила имидж благодарение на съвместяването на качество, естетически вид и безупречно техническо изпълнение.

Разполага с материална база включваща транспортни средства, лека и тежка механизация, инвентарни кофражи, скелета. Работи с екип от специалисти в оперирането с недвижими имоти, консултантството, интериорния дизайн и проджект мениджмънта, като обхваща пълния спектър от услуги в този сектор.

Гарантират високо качество и отлично обслужване!


 

ФИЛОСОФИЯ

За "Сити Хоум Парк" строителството не е само тухли и скици. То е философия, гледна точка към света.

При нов проект, най-важното са клиентите - да се чувстват комфортно и уютно в дома си. Второто е околната среда - проектите се вписват органично в настоящата среда и я подобряват. Вярват, че всяка тухла трябва да бъде поставена с прецизност, за да създава сигурност и хармония в сърцата на хората.

Най-голямото признание за фирмата е нарастващия и до днес брой клиенти, което означава високо качество, отговорност и перфектно изпълнение на поетите проекти!