notice
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/1006

СТАВРОПУЛО ЕООД

СТАВРОПУЛО ЕООД

Адрес: гр. Шумен, ул."Панайот Волов"13

Моб.тел.:0898/613 430;

E-mail: boyan.69@abv.bg

Web site:www.stavropulo.com

FACEBOOK

ЗА НАС

В Ставропуло изграждаме и ремонтираме метални конструкции, индустриални халета, хладилни камери, селскостопански постройки и шлайфани бетонени настилки от 2007 година насам.
Ние можем да Ви помогнем в проектирането на Вашите сгради и в изчисляването на оптималния ресурс на материали и себестойност на сградата.
За вашето хранително предприятие изработваме машини, съоръжения и оборудване от неръждаема стомана. Предлагаме висококачествена изработка, съобразена с всички хигиенни изисквания.

УСЛУГИ

Ставропуло ЕООД изпълнява складови, промишлени и офис сгради с метална конструкция и облицовки с фасадни, покривни и хладилни термоизолационни панели от водещи европейски производители.

Проектиране и инженеринг
Термоизолационните сандвич панели са леки, самоносещи се строителни елементи. Произвеждат се основно два вида – със сърцевина от експандиран полиуретан или минерална вата. И в двата случая към сърцевината има прилепнали от двете страни стоманени галванизирани листове профилирана ламарина. Върху нея е нанесен специален свързващ грунд и цветно полиестерно покритие. За нуждите на строителството се предлагат фасадни и покривни панели с дебелина от 40, 50, 60, 80 и 100 мм. За изграждане на хладилни камери и помещения дебелината на панелите достига до 200 мм. Дължината на фасадните термоизолирани панели е в зависимост от височината на сградата или помещението, а на покривните – от дължината на покривния скат. Съществува обичайно ограничение от 13.50 м за максимална дължина, но са възможни и изключения. Допуска се снаждане както на фасадните, така и на покривните панели. Подпорните растояния и допустимите отвори най-често са указани в констуктивния проект на сградата и зависят от дебелината на сандвич панела, географското положение на обекта и от други специфични фактори.

Послоен монтаж
Вариант на фасадните облицовки с панели е послойният монтаж. Прилага се при конструкции, позволяващи хоризонтален монтаж на касети от профилирана ламарина. Топлоизолационният материал с който се запълват е минерална вата. Лицевата страна се оформя с профилирана нископрофилна ламарина с цветно полиестерно покритие.

ПРОДУКТИ

Машини, съоръжения и оборудване за хранително-вкусовата промишленост
Продуктовата гама от машини, съоръжения и обурудване на Ставропуло се отличава с високо качество на изработка. Екипът от висококвалифицирани конструктори и специалисти както и висококачествените материали, които се използват в производството на продукти са гаранция за дълготрайност и безпроблемна експлоатация.
Продуктите се изработват от неръждаема стомана и отговарят на всички изисквания на регламентите на ЕС за материали в пряк досег с хранителни продукти.
За тяхното предлагане на пазара се грижи официалният дистрибутор Ставропуло Трейд.

Хигиенно оборудване
- Мивки
- Сифони
- Миялни машини
- Машини за миене на престилки
- Машини за миене на колички
- Пянообразуватели
- Вани за дезинфекция на подметки
- Хигиенни шлюзове
- Закачалки за ботуши
- Закачалки за престилки
- Стерилизатори за ножове
- Станции за високо налягане

Оборудване
- Маси
- Маси за транжиране
- Линии за транжиране
- Стелажи
- Колички
- Кошове
- Вани за автоклавни кошове
- Контейнери
- Гардероби
- Шкафове
- Бъркалки
- Казани
- Миксери за саламура
- Повдигачи
- Повдигач-обръщачи
- Транспортьори

Машини и съоръжения
- Въздушни дефростатори
- Водни дефростатори
- Машини за миене на зеленчуци
- Машини за миене на консерви с подсушаване
- Депа за преработка и транжиране
- Депалетизатори
- Стреч машини
- Дозатори