notice
  • Simple Image Gallery PRO Notice: Joomla!'s /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

СТАВРОПУЛО ЕООД

СТАВРОПУЛО ЕООД

Адрес: гр. Шумен, ул."Панайот Волов"13

Моб.тел.:0898/613 430;

E-mail: boyan.69@abv.bg

Web site:www.stavropulo.com

FACEBOOK

ЗА НАС

В Ставропуло изграждаме и ремонтираме метални конструкции, индустриални халета, хладилни камери, селскостопански постройки и шлайфани бетонени настилки от 2007 година насам.
Ние можем да Ви помогнем в проектирането на Вашите сгради и в изчисляването на оптималния ресурс на материали и себестойност на сградата.
За вашето хранително предприятие изработваме машини, съоръжения и оборудване от неръждаема стомана. Предлагаме висококачествена изработка, съобразена с всички хигиенни изисквания.

УСЛУГИ

Ставропуло ЕООД изпълнява складови, промишлени и офис сгради с метална конструкция и облицовки с фасадни, покривни и хладилни термоизолационни панели от водещи европейски производители.

Проектиране и инженеринг
Термоизолационните сандвич панели са леки, самоносещи се строителни елементи. Произвеждат се основно два вида – със сърцевина от експандиран полиуретан или минерална вата. И в двата случая към сърцевината има прилепнали от двете страни стоманени галванизирани листове профилирана ламарина. Върху нея е нанесен специален свързващ грунд и цветно полиестерно покритие. За нуждите на строителството се предлагат фасадни и покривни панели с дебелина от 40, 50, 60, 80 и 100 мм. За изграждане на хладилни камери и помещения дебелината на панелите достига до 200 мм. Дължината на фасадните термоизолирани панели е в зависимост от височината на сградата или помещението, а на покривните – от дължината на покривния скат. Съществува обичайно ограничение от 13.50 м за максимална дължина, но са възможни и изключения. Допуска се снаждане както на фасадните, така и на покривните панели. Подпорните растояния и допустимите отвори най-често са указани в констуктивния проект на сградата и зависят от дебелината на сандвич панела, географското положение на обекта и от други специфични фактори.

Послоен монтаж
Вариант на фасадните облицовки с панели е послойният монтаж. Прилага се при конструкции, позволяващи хоризонтален монтаж на касети от профилирана ламарина. Топлоизолационният материал с който се запълват е минерална вата. Лицевата страна се оформя с профилирана нископрофилна ламарина с цветно полиестерно покритие.

ПРОДУКТИ

Машини, съоръжения и оборудване за хранително-вкусовата промишленост
Продуктовата гама от машини, съоръжения и обурудване на Ставропуло се отличава с високо качество на изработка. Екипът от висококвалифицирани конструктори и специалисти както и висококачествените материали, които се използват в производството на продукти са гаранция за дълготрайност и безпроблемна експлоатация.
Продуктите се изработват от неръждаема стомана и отговарят на всички изисквания на регламентите на ЕС за материали в пряк досег с хранителни продукти.
За тяхното предлагане на пазара се грижи официалният дистрибутор Ставропуло Трейд.

Хигиенно оборудване
- Мивки
- Сифони
- Миялни машини
- Машини за миене на престилки
- Машини за миене на колички
- Пянообразуватели
- Вани за дезинфекция на подметки
- Хигиенни шлюзове
- Закачалки за ботуши
- Закачалки за престилки
- Стерилизатори за ножове
- Станции за високо налягане

Оборудване
- Маси
- Маси за транжиране
- Линии за транжиране
- Стелажи
- Колички
- Кошове
- Вани за автоклавни кошове
- Контейнери
- Гардероби
- Шкафове
- Бъркалки
- Казани
- Миксери за саламура
- Повдигачи
- Повдигач-обръщачи
- Транспортьори

Машини и съоръжения
- Въздушни дефростатори
- Водни дефростатори
- Машини за миене на зеленчуци
- Машини за миене на консерви с подсушаване
- Депа за преработка и транжиране
- Депалетизатори
- Стреч машини
- Дозатори