notice
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/2217

ЛИМК ООД

ЛИМК ООД

Адрес: гр. Габрово, ул. “Житарска” №3Б

Тел.: 06717/23 33;

Факс:06717/23 00;

E-mail:luxinvestmk@abv.bg

Web site: www.limk.bg

ЗА НАС

Фирма „ЛИМК” ООД е съвременна развиваща се фирма с основен предмет на дейност строителство на жилищни и нежилищни сгради, производство и монтаж на метални конструкции, изработка на фургони от термоизолационни панели. Дружеството е регистрирано в Търговския регистър със седалище и адрес на управление в гр.Габрово, ул.”Житарска” №3Б.
Основно ръководно начало в строително -монтажната и ремонтно - строителна дейност на фирмата е добрата и стегната организация на работа, стриктното спазване на технологичната последователност на строителните процеси и точното прилагане на изискванията на нормативната база в отрасъла, в резултат на което крайния продукт от нашата дейност е в пълно съответствие не само с Правилника за изпълнение и приемане на строително-монтажните работи, но и с високите експлоатационни и естетически критерии на крайния потребител.Основната цел в работата е създаване на качествена продукция, която да отговаря на високите изисквания на клиентите. Това се постига чрез съвременни строителни технологии, използване на нови материали и високопроизводителна техника.
Изработката на метални конструкции е основно направление, което „ЛИМК“ООД развива успешно.

УСЛУГИ

- Проучване
- Комплексно проектиране
- Строителство "до ключ" на промишлени, административни и жилищни сгради
- Цялостен ремонт и реконструкция на съществуващи сгради
- Гаранционно и извънгаранционно обслужване
За обезпечаване на тази дейност, фирмата има собствена производствена база близо до гр.Габрово, оборудвана с нови високопроизводителни машини, отговарящи на най-високите изисквания за качествено изпълнение на работните процеси.На площ от около 20 дка са разположени цех за производство на метални конструкции и изделия от метал, арматурен двор, работилница за заготовка на профили от ламарина, складови помещения и административно-битова сграда за персонала.
Заедно с производството, фирмата осигурява консултации от висококвалифицирани специалисти, проектиране, доставка и монтаж на конструкциите.
Съвременната екипировка на завода, както и габарита на производствените помещения позволяват изработването на елементи с нестандартни размери и сложност на изпълнение.
В завода са внедрени системите за управление на качеството съгласно международният стандарт ISO 9001:2008 и за управление на здравословните и безопасни условия на труд OHSAS 18001:2002.

КЛИЕНТИ

През годините наши клиенти са фирми от различни области на бизнеса от цялата страна.
-„Идеал Стандарт“АД -гр.Севлиево
-“Капитан Дядо Никола“АД -гр.Габрово
-“Феростийл“ЕООД -гр.София
-„Керамика Бургас“ООД -гр.Бургас
-„Екоплод-БГ“ЕООД -гр.ВеликоТърново
-„Мехатроника“АД -гр.Габрово
-„Хилцингер-полирни технологии“ООД -гр.Г.Оряховица
-„СЖ Корект” –гр. Бургас
-„Терахим“ЕООД -гр.Габрово
- ЕТ Румяна Хинкова
- Община Г.Оряховица
- и много други
От 2006год. стартира и производството на мобилни контейнери от термопанели, изработени по индивидуален проект на клиента или стандартни изпълнения. Този процес е част от непрекъснато увеличаващия се набор от услуги, към който се стреми компанията.
Материалите с които работи фирмата са осигурени от елитни производители, което гарантира високото качество на крайният продукт, а създадената организация в производството и монтажа позволява изработката на елементи и конструкции в много кратки срокове.
В процес на изграждане е нашият нов модерен производствен корпус оборудван с 5т. мостов кран и РЗП 1200м2, което ще доведе до удвояване обема на произвежданата продукция.
В строителната си дейността фирмата прилага новостите в строителните технологии и използва съвременни материали.
Персоналът е най-ценният капитал, който „ЛИМК” ООД  има. Непрекъснато се отделят средства за повишаване на квалификацията.
Стремежът на „ЛИМК” ООД е към повишаване на качеството на предлаганите услуги и съобразяване с новостите в бранша. Клиентите оценяват професионализма, коректността и доброто отношение и не се колебаят да ползват многократно услугите на  „ЛИМК” ООД. Това са клиенти, имащи високи изисквания към качеството на услугите, които получават.