notice
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/3664

БЛЕК ПЪРЛ ЕООД

 

БЛЕК ПЪРЛ ЕООД

Адрес: гр. София, ул. Ами Буе 80А, ет.7

Тел.: 02/950 45 35;

Факс:02/950 45 36;

Web site:www.black-pearl-bg.com

ЗА НАС

БЛЕК ПЪРЛ ЕООД е създадена  през 1997г.От 2003г. е специализирана в отдаване под наем, продажби, монтажи и демонтажи на строителни скелета, електрически платформи, товарни и товаро- пътнически подемници и подвижни алуминиеви кули.
Компанията е официален представител за България на английската  фирма SGB Harsco, световен  производител на скелета и алуминиеви кули на колела.  БЛЕК ПЪРЛ ЕООД разполага с над  45 000 м2 скеле, отдавано под наем без прекъсване целогодишно, което я прави лидер на българския пазар към настоящия момент по отношение отдаване, монтаж и демонтаж на строителни скелета.
През 2006г. фирмата разширява дейността си, като става официален представител за България на водещата испанска фирма САМАС. Фирмата е специализирана в производството на подвижни електрически платформи и подемна техника за фасадни дейности с голяма носимост и при височини на повдигане до 150м. БЛЕК ПЪРЛ ЕООД разполага с над 20 машини от различен тип.
Компанията предлага на своите клиенти комплексно решение за фасади, посредством скеле и електрически платформи, както и подемници с различни параметри за пренос на материали и хора. Всички продукти, предлагани от фирмата, са придружени със съответните инструкции и разрешителни за използване в строителството в ЕС, така също и със сертификати за качество.
БЛЕК ПЪРЛ ЕООД е сертифицирана по ISO 9001:2000
С квалифицирания си персонал за монтаж на техниката и оборудването,  компанията  предлага на своите клиенти напълно затворен цикъл.
Натрупаният опит на българския пазар и качествените продукти  правят БЛЕК ПЪРЛ ЕООД лидер в комплексното изпълнение на големи фасади и проекти.

 

ПРОДУКТИ

Блек Пърл ЕООД е официален представител за България на испанската компания CAMAC за електрически платформи и подемна техника.
- Електрически Платформи
- Транспортни Платформи
- Асансьори за материали и пътници
- Висящи Платформи
- Хаспели    
- Лебедки
- Режещи инструменти
- Предпазна екипировка
- Строително оборудване    
- Бетонобъркачки
Запознайте се и с другите ни продукти:
-Скелета
Богатият асортимент от компоненти дава възможност да се намери икономически оптимално решение за всички потребности на клиента
Широко приложение при сгради изискващи сложни конфигурации, изграждане на мостове и плочи с нестандартна височина помежду им.
-Алуминиеви кули
Подходящи при външни и вътрешни ремонтни дейности.
Осигуряват стабилни работни платформи на различни височини.
- работна височина  от 2.80 до 14 м без допълнително укрепване
- платформи – 0,82: 1,45x 1,80; 2,5; 3,20м
- изолиращо покритие
-Кофражи
Модулна, здрава и многостранна гама от кофражни платна.
Предназначена за широк спектър от стени с различна височина, включително  високи конструкции за стъпване и колони с различна големина.
Кофражни платна LOGIC 60 за работа с кран и  LOGIC 50 за ръчна манипулация.

 

КОНТАКТИ

СОФИЯ
ул. Ами Буе 80А, ет.7
тел: 02 950 45 35
факс: 02 950 45 36
ВАРНА
ул. Русе 33
тел/факс: 052 65 43 40