notice
  • Simple Image Gallery PRO Notice: Joomla!'s /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

БЛЕК ПЪРЛ ЕООД

 

БЛЕК ПЪРЛ ЕООД

Адрес: гр. София, ул. Ами Буе 80А, ет.7

Тел.: 02/950 45 35;

Факс:02/950 45 36;

Web site:www.black-pearl-bg.com

ЗА НАС

БЛЕК ПЪРЛ ЕООД е създадена  през 1997г.От 2003г. е специализирана в отдаване под наем, продажби, монтажи и демонтажи на строителни скелета, електрически платформи, товарни и товаро- пътнически подемници и подвижни алуминиеви кули.
Компанията е официален представител за България на английската  фирма SGB Harsco, световен  производител на скелета и алуминиеви кули на колела.  БЛЕК ПЪРЛ ЕООД разполага с над  45 000 м2 скеле, отдавано под наем без прекъсване целогодишно, което я прави лидер на българския пазар към настоящия момент по отношение отдаване, монтаж и демонтаж на строителни скелета.
През 2006г. фирмата разширява дейността си, като става официален представител за България на водещата испанска фирма САМАС. Фирмата е специализирана в производството на подвижни електрически платформи и подемна техника за фасадни дейности с голяма носимост и при височини на повдигане до 150м. БЛЕК ПЪРЛ ЕООД разполага с над 20 машини от различен тип.
Компанията предлага на своите клиенти комплексно решение за фасади, посредством скеле и електрически платформи, както и подемници с различни параметри за пренос на материали и хора. Всички продукти, предлагани от фирмата, са придружени със съответните инструкции и разрешителни за използване в строителството в ЕС, така също и със сертификати за качество.
БЛЕК ПЪРЛ ЕООД е сертифицирана по ISO 9001:2000
С квалифицирания си персонал за монтаж на техниката и оборудването,  компанията  предлага на своите клиенти напълно затворен цикъл.
Натрупаният опит на българския пазар и качествените продукти  правят БЛЕК ПЪРЛ ЕООД лидер в комплексното изпълнение на големи фасади и проекти.

 

ПРОДУКТИ

Блек Пърл ЕООД е официален представител за България на испанската компания CAMAC за електрически платформи и подемна техника.
- Електрически Платформи
- Транспортни Платформи
- Асансьори за материали и пътници
- Висящи Платформи
- Хаспели    
- Лебедки
- Режещи инструменти
- Предпазна екипировка
- Строително оборудване    
- Бетонобъркачки
Запознайте се и с другите ни продукти:
-Скелета
Богатият асортимент от компоненти дава възможност да се намери икономически оптимално решение за всички потребности на клиента
Широко приложение при сгради изискващи сложни конфигурации, изграждане на мостове и плочи с нестандартна височина помежду им.
-Алуминиеви кули
Подходящи при външни и вътрешни ремонтни дейности.
Осигуряват стабилни работни платформи на различни височини.
- работна височина  от 2.80 до 14 м без допълнително укрепване
- платформи – 0,82: 1,45x 1,80; 2,5; 3,20м
- изолиращо покритие
-Кофражи
Модулна, здрава и многостранна гама от кофражни платна.
Предназначена за широк спектър от стени с различна височина, включително  високи конструкции за стъпване и колони с различна големина.
Кофражни платна LOGIC 60 за работа с кран и  LOGIC 50 за ръчна манипулация.

 

КОНТАКТИ

СОФИЯ
ул. Ами Буе 80А, ет.7
тел: 02 950 45 35
факс: 02 950 45 36
ВАРНА
ул. Русе 33
тел/факс: 052 65 43 40