notice
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/4525

ЗСК СТОМАНОБЕТОН ЕАД

ЗСК СТОМАНОБЕТОН ЕАД

Адрес: гр. София, Промишлено търговски район, гара Кремиковци

Тел.: 02/994 35 19; 02/994 34 64;

Факс:02/994 35 15;

E-mail:zsk1960@abv.bg

Web site: www.stomanobeton.com

ЗА НАС

ЗСК СТОМАНОБЕТОН ЕАД е водеща компания в строителната индустрия. Фирмата е специализирано в проектирането , производството, транспортирането, и монтаж на сглобяеми конструкции от обикновен и предварително напрегнат стоманобетон за изграждането на промишлени , административни, обществени и търговски сгради, логистични и сервизни центрове и инфраструктурни проекти.
Дейността на ЗСК СТОМАНОБЕТОН ЕАД обхваща цялостния процес на строителството: от всички фази на проектиране до завършването на обектите и реализацията им на строителния пазар.
За постигането на високите критерии за качество на съвременното строителство, ЗСК Стоманобетон ЕАД изгради нов, модерен завод, построен на 54000 м2 и оборудван с високо-технологични производствени линии и пълна автоматизация на процесите, което обуславя високите производствени мощности. За целите на производството са монтирани мостови кранове, компресорно оборудване и пароцентрала за осигуряване ускорено втвърдяване на бетона. Бетоновия възел е автоматизиран с техниката на „Liebherr”. Вътрешноцеховото транспортиране на бетона се извършва посредством релсова автоматизирана система . Към завода функционира модерна лаборатория, оборудвана с най-съвременна техника . В нея се извършва ежедневен контрол, необходим за високото качество на продукцията,което е основен приоритет на компанията.
Фирмената политика на компанията е насочена към непрекъснато модернизиране и разширяване на продуктовата гама, повишаване качеството на предлаганите продукти и услугите с цел да се отговори адекватно на пазарните тенденции и оптимално удовлетворяване на изискванията .
Във фирмата е внедрена унифицирана система за управление на качество по ISO 9001:2008; безопасни условия на труда BS ОHSAS 18001:2007 и опазване на околната среда ISO 14001:2004 , издадени от Germanisher LIoyd Certification GmbH
Дружеството е редовен член на Камарата на строителите в България

ПРОДУКТИ

ЗСК СТОМАНОБЕТОН Ви предлага цялостна строителна система от сглобяеми елементи от предварително напрегнат и ненапрегнат стоманобетон, която се характеризира с изключителна устойчивост, функционалност, гъвкавост при архитектурното проектиране, много добър външен вид, ниска себестойност и кратък срок на монтаж. Монтажът на отделните елементи се извършва бързо с традиционна механизация и квалифицирани монтажници. Всички останали строителни дейности могат да се изпълняват и в процеса на монтаж на конструкцията.
Нашата гама от продукти позволява прилагането едновременно както на стандартния така и на индивидуален подход при изпълнението на всеки проект. Така всеки проект става по-лесен за изпълнение без да губи своята индивидуалност. Вашият проект преминава през всички етапи от проектирането , производството, транспортирането на елементите до обекта до извършване на монтажа.

РЕАЛИЗАЦИЯ

При производството на сглобяемите елементи се обръща голямо внимание относно външният им вид. Използването на добавки и пластификатори в бетона придават на елементите изключително добър вид, което води до намаляване на вида и количеството на довършителните работи след монтажа.
При проектирането на конструкцията на сградите се използват съвременни методи за изчисление на конструктивните елементи. Детайлно се проучват геоложките характеристики на земната основа, което е основна предпоставка за икономично и надежно решение на фундирането на сградата. Всички останали натоварвания и въздействия се съобразяват с предназначението на сградата и нейното местоположение. Особено внимание при проектирането се обръща на изчислението на конструкцията за сеизмични въздействия. Опитът ни показа, че конструкцията реагира изключително добре на динамични въздействия. По-големият период на собствени трептения на конструкцията се оказва изключително подходящ за характеризиращите се високочестотни земетресения в района на Балканския полуостров и конструкцията реагира сравнително слабо на подобни въздействия, което води до предимно еластични деформации и незначителни пластични деформации. Вземат се под внимание всички нормативни документи характерни за даден регион.
По тази система са изпълнени всички сгради на “МЕТРО КЕШ&КЕРИ” и “БИЛЛА МАРКЕТ”. Срокът на монтаж на сглобяемата конструкция е от три до четири седмици.

 

КОНТАКТИ

Завод:
ЗСК СТОМАНОБЕТОН
София, 1870
Промишлено търговски район, гара Кремиковци
тел.: 994 35 19, 994 34 64, факс 994 35 15
zsk1960@abv.bg

Административен контакт:
МИКС - КОНСТРЪКШЪН
София 1404,
ул. Луи Айер 2,
тел.: 915 01 01, 958 20 01, факс 958 29 49
email: info@miks-ps.bg
www.miks-ps.bg