ПАПАДОПУЛОС И СИН ООД

 

ПАПАДОПУЛОС И СИН ООД

Адрес: София, бул. Сливница (200 м след JUMBO Люлин), ул. Воденичарски път №4

Централа: 0885 000 900
Телефон: 02 825 8000
Факс: 02 826 8000

E-mail: sales@papadopulos-bg.com

Web site: www.papadopulos-bg.com


ЗА НАС

Компанията е основана през 1990 година в София. Днес тя е един от лидерите сред производството на скално-облицовъчни камъни

Разполага с огромна фабрика, където се изработва голямо разнообразие от изделия от естествен камък. Сред тях са облицовки и настилки за кухненски плотове, бани, стъпала, фасади, камини и други. 

Предлага голямо разнообразие от варовик, мрамор, гранит, оникс - внос от цял свят, което дава сериозни възможности за дизайн и приложение. Следи непрестанно новите технологии за развитие и усъвършенстване в индустрията.

В етапа си на развитие между 2006 и 2015 година Пападопулос изцяло обновява механизацията и машините за обработка и рязане на камък, което я поставя и на първи позиции в производството на изделия от технически и естествен камък в България.
Продуктовата гама на компанията включва голямо разнообразие от луксозни камъни, естествен камък и инженерни камъни: масиви и фаши с различно обработени повърхности, облицовки, плочи за настилки, елементи за вентилируеми окачени фасади, стъпала, система за повдигнат под (както външен, така и вътрешен), плотове за кухни и бани, подпрозоречни первази, мозайки, подови пана, мивки, душ корита, паркови детайли, градински аксесоари, камини, балюстри, павета и още много интериорни и екстериорни решения. Продуктите са подходящи за жилищни, промишлени и търговски помещения когато държите на качеството.
Пападопулос Груп предоставя цялостен ефективен цикъл от услуги свързани с производството, доставка и инсталация на скално-облицовъчните материали.
Освен на разнообразие от към продуктите компанията залага и на коректно взаимоотношение със своите клиенти. Поддържа високо ниво на качество в работата си, води целенасочена екосъобразна политика в производството си и залага най-вече на професионализъм и отговорност към поетите задължения.

ПРОДУКТИ

  • ПРОДАЖБА НА ЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ 
  • ТЪРГОВИЯ С ЛУКСОЗНИ КАМЪНИ
  • ТЪРГОВИЯ С ИНЖЕНЕРНИ КАМЪНИ
  • ТЪРГОВИЯ С 3D КАМЪНИ

УСЛУГИ

  • ВЕНТИЛИРУЕМА ФАСАДА - подходяща за широк набор от приложения.
  • СИСТЕМА ЗА ПОВДИГНАТИ ПОДОВЕ - от модулни, регулируеми опори, които могат лесно и безопасно да се поберат в какъвто и да е вид на пода.
  • МОНТАЖ НА ФАСАДИ И ПОДОВЕ
  • РЕСТАВРАЦИЯ
  • 3D ВИЗУАЛИЗАЦИЯ