МЕТАЛИНВЕСТ РЕМКО ЕООД

 Адрес: град Стара Загора, бул. М.Методи Кусев 48, ет.1, ап.2

Телефон/факс: 042/ 622 491

E-mail: metalinvest_remko@abv.bg

Web site: metalinvest-remko.com

 

 

ЗА НАС

                                                    

Металинвест Ремко е еднолично дружество с ограничена отговорност, намиращо се в град Стара Загора. Създадено е през 2002 година. Дружеството се занимава с проектиране, изработка и монтаж на метални конструкции, тръбопроводи, съдове под налягане, резервни частии ремонтни дейности в областта на енергетиката. Специализира се в ремонт, монтаж и реконструкция на тръбопроводи за пара и гореща вода, също така газови съоръжения и инсталации, съдове, работещи под налягане, парни котли, паропрегреватели, економайзери, водогрейни котли и други.

Занимава се и с изработката на метални конструкции и нестандартно енергично оборудване.
Фирмата разполага с огромна производствена база в град Раднево, модерно оборудвана с машини и инструменти. Работи с голям екип от добри специалисти, висококвалифицирани и отговорни към задачите си.
Фирмата работи по посока на постоянно разширяване на обхвата и оптимизация на отпадните материали, получени в следствие на дейността й. Взети са мерки срещу потенциалното замърсяване, запазват всички предпазни правила и норми за опазване на околната среда, извършват контрол върху използването на природните ресурси, необходими за производствената им дейност. Компанията поддържа висок стандарт на извършваните услуги.

УСЛУГИ

 

  • Ремонт и изграждане на котли
  • Ремонт и направа на тръбопроводи с високо и ниско налягане
  • Ремонт и изграждане на електрофилтри
  • Производство и монтаж на стоманени конструкции

КОНТАКТИ

 

 

Централен офис
град Стара Загора
бул. М.Методи Кусев 48, ет.1, ап.2
тел./факс: 042/ 622 491
моб. 0899 922 280, 0899 946 574
e-mail: metalinvest_remko@abv.bg

Производствена база
град Раднево
кв. Индустриален