ДАРИМЕКС 98 ЕООД

 

ДАРИМЕКС 98 ЕООД Ръчно направени шоколадови изделия

Адрес: град София, улица „Суходолска“ №185

Телефон: 02 920 4309

E-mail: animex98@abv.bg

ЗА НАС

Компанията е основана през 1998 година като малка семейна фирма. Първоначално дружеството се е помещавало в малък цех с единствена идея да се възстанови ръчното производство на шоколад и шоколадови изделия. В дългите си години на работа и усилия Даримекс 98 се е наложила на пазара за шоколадови изделия и предлага на своите клиенти широк арсенал от изкушения с ръчно приготвен шоколад

В зората на своето развитие Даримекс 98 работи с дванадесет специалиста в направата на бонбони и шоколад. Благодарение на добрата им работа и силно застъпени позиции в бранша фирмата започва да се разраства, производствения процес се увеличава.
През 2001 година част от компанията става и цех за производството на вафли с уникален вкус и отлично качество. Даримекс предлага на пазара ръчно произведени шоколадови бонбони, вафли, полуфабрикати, десерти и много други тематични шоколадови изкушения.

 Друго направление, в което се развира компанията е подготовката на асортимент за износ. Освен На българския пазар Даримекс вече е утвърден производител на ръчно изработени шоколадови изделия и на европейския пазар. Произвежда за износ бонбониери с различни на вкус мусове.
Към момента фирмата предлага на пазара богат асортимент от вкусове и аромати, отговарящи на различни вкусове, форми, аромати и поводи да подсладите душата си. Освен вкусови качества изделията на Даримекс 98 ще ви предложат и индивидуално отношение към вас, вашия повод, вкус!

 

ПРОДУКТИ

  • Ръчно произведени шоколадови бонбони
  • Ръчно направени шоколадови десерти
  • Шоколадови полуфабрикати
  • Вафли Даримекс
  • Шоколадови бонбони на детска тематика
  • Празнични шоколадови бонбони
  • Бонбони без захар