СИЛВИЯ КОМ

СИЛВИЯ КОМ 

Адрес: гр. Петрич, ул. Дунав 32 А

Тел.: 0745/60 800;

Факс:0745/60 977;

Моб.тел.:0878/88 44 22;

E-mail:silvia_com@vip.bg

Web site: www.silvia.intournet.info

ЗА НАС

Фирма Силвия Ком е създадена 1992 година със седалище град Петрич.Собственик и управител е Валентин Парапунов. Фирмата се ориентира в бизнеса с метали. В продължение на 10 години търгува с метали на едро като изнася предимно за Македония, Сърбия, Косово, Албания и Гърция. Фирмата покрива разбира се и България с търговската си дейност.
Благодарение на добрите си делови взаимоотношения с Русия, Украйна, Гърция, Египет, Турция, Испания, Италия и Китай, фирмата е създала дългосрочни контакти с тези страни като доставчици.
Благодарение отново на дългосрочните контакти и коректността на фирмата тя утвърждава своите добри взаимоотношения и с търговските си партньори.
Фирмата притежава най-голямата в страната фабрика за арматурни мрежи и арматурни носачи,която е изградена през 2001година.Предприятието е разположени на 40 000 кв.м площ и в него работят около 200 човека.

FRET ГРЕДИ

Арматурните решетъчни носачи представляват индустриално произведени арматурни носачи, които се произвеждат по най- съвременен автоматизиран метод. Носачът представлява просторна решетка със всички предимства която я прави лесна за монтаж. Тя се състои от три пояса (две надлъжни пръчки в долния и една в горния край) свързани са между тях с така наречените диагонали.
Изработва се от високо качествено калибровано желязо което студено се изтегля по най- съвременен автоматизиран метод (гладко и наребрено желязо). Свързването на диагоналите с основата на носача е с електродно точково заваряване.
Размерите (дължина и височина) на носачите се изработват по желание на клиента.

АРМАТУРНИ МРЕЖИ

Заварените арматурни мрежи представляват изтеглена пръчки поставени в две паралелни равнини електрозаварени. Тя се състои от надлъжно изтеглени пръчки на равно разстояние t и напречно паралелно поставени изтеглени пръчки с разстояние а. Изтеглени калибровани пръчки могат да бъдат наребрени и гладки.