ВЕРИГА МАГАЗИНИ ЗОРА ЧЕРНА И БЯЛА ТЕХНИКА

 

ВЕРИГА МАГАЗИНИ ЗОРА ЧЕРНА И БЯЛА ТЕХНИКА

Адрес: град София, ул. Чепинско шосе №15
Централен офис и склад на Търговска верига ЗОРА (без шоурум)

Телефон: *3030

E-mail: officezora@zora.bg

Web site: www.zora.bg

ЗА НАС

През 1991 година е създадена фирма Зора М М С ООД, с първия си магазин на улица Козлодуй в София, по този начин слага началото на верига магазини за техника, разпространена към днешна дата в цялата страна. След повече от четвърт век магазини Зора са един от лидерите в търговията на черна и бяла техника, климатична техника и IT техника. В годините Зора М М С ООД е изградила голяма търговска верига от обекти, както и електронен магазин за черна и бяла техника.
През 2016 година се навършиха 25 години от създаването на търговска верига магазини Зора и премина изцяло под знака на 25 години. Фирмата претърпя големи промени и развитие в политиката си на управление, корпоративната си идентичност и визия. В новия етап от развитието си магазини Зора стартират промяна, включвайки ново лого и слоган.
"Бъдещето, което създаваме днес."
Търговските обекти са изцяло обновени с нов дизайн и оформление на вътрешното пространство, ентусиазирани от динамиката и новите технологии на времето.
Магазини Зора предлагат и поддържат голямо разнообразите от стоки на конкурентни, но стабилни цени в своята търговска мрежа , дават максимален гаранционен срок и осигурен сервиз за поддръжка по време на гаранцията, осигуряват безплатен транспорт и изключително изгодни условия при извършва не на покупки на изплащане. Магазини Зора осигуряват дистрибуция на едро в страната, коректни партньорски отношения и преференции за своите партньори. Подхождат с нюх и внимание към рекламата и културата на обслужване в обектите. В проекта за равитие на магазини Зора са заложени разширяване на търговската мрежа, обогатяване на асортимента от техника.
Зора следва строга политика, относно ценова листа и съотношението цена качество, като през 2017 година търговска марка Зора получи за втори път отличието BEST BUY AWARD 2017/2018 от сертификационната швейцарска организация в Цюрих ICERTIAS - INTERNATIONAL CERTIFICATION ASSOCIATION за "Най-добро съотношение между цена и качество в търговията на дребно с бяла техника и кухненско оборудване”. Предлага на своите клиенти компетентна консултация и прецизна и детайла информация за всеки продукт от богата си гама черна и бяла техника.
Зора прави прецизен избор на марките, които предлага в търговската верига магазини Зора, обхващайки най-доказаните марки от различни ценови диапазони и класове. Тя е официален представител и вносител за България на марка Crown. През 2009 година става и изключителен представител за Bългария на черна и бяла техника FINLUX, утвърдена на скандинавския пазар като номер 1 и символ на качество, надеждност и икономичност. 2011 година магазини Зора са вече представител и на TV HITACHI.
Търговска верига магазини Зора предлагат на своите клиенти широка гама от телевизори и тв аксесоари, мобилни телефони и таблети, както и аксесоари за смартфони и таблети. По отношение на търговията с бяла техника предлага домакински уреди включвайки хладилници, фризери, готварски печки, уреди за домакинството като перални, сушилни и миялни машини. От тях предлага и всички необходими уреди за вграждане. Извършва още продажба на малки електроуреди, климатична техника и отоплителни уреди. Извършва търговия с компютърна техника и аксесоари, компютърна периферия, уреди за тяло и красота, аудио и видео техника, GPS навигации, камери и фотоапарати.

 

ПРОДУКТИ

 • ТВ И ЗАБАВЛЕНИЕ

ТЕЛЕВИЗОРИ И ТВ АКСЕСОАРИ

 • ТЕЛЕФОНИ И ТАБЛЕТИ

Мобилни телефони и аксесоари Комуникации

 • ДОМАКИНСКИ ЕЛЕКТРОУРЕДИ

Хладилници Печки и Абсорбатори

 • УРЕДИ ЗА ВГРАЖДАНЕ

Фурни Плотове

 • МАЛКИ ЕЛЕКТРОУРЕДИ

За кухнята Гладене

 • КЛИМАТИЦИ И ОТОПЛЕНИЕ

Отоплителни уреди Инверторни системи

 • СМАРТ ТЕХНОЛОГИИ

Смартфони и GSM За Дома

 • КОМПЮТРИ И АКСЕСОАРИ

Настолни компютри Лаптопи

 • КРАСОТА И ЗДРАВЕ

Персонална грижа Здраве

 • АУДИО, ВИДЕО И GPS

Аудио и Видео Автоаудио

 • КАМЕРИ И ФОТО

Видеонаблюдение Фотоапарати