СТИЛ 8 ЕООД

СТИЛ 8 ЕООД 

Адрес: гр. Стара Загора , кв. Железник, бул. България 129

Тел.: 042/62 60 48;

факс:042/62 60 48;

Моб. тел.: 0888/92 77 46;

E-mail: stilkoleva@abv.bg

Web site: www.stil-8.com

ЗА НАС

Фирма Стил-8 ЕООД е на българския пазар от 17 години. Основната ни дейност е търговия на едро и дребно с тапети, като официален дистрибутор на българската фабрика “Алмапласт” - Ботевград. Предлагаме и най-новите колекции тапети, произведени от водещи европейски компании - немски, италиански и холандски дизайнерски изпълнения. Тапетите ни са винилни, хартиени, текстилни и с ПВЦ покритие. Ще Ви представим едно изключително богатство от цветови решения. Можем да постигнем ефектни комбинации чрез лепенето на тапети хоризонтално или вертикално.
Неслучайно родината на тапета е Китай, където първоначално са били използвани ръчно рисувани платна за декорация. Те са изобразявали пейзажи, птици, цветя. Днес тапетите триумфално се завръщат в декорацията на съвременния дом. Внасят неповторим уют и топлина. Миещата повърхност лесно се поддържа чиста. Те са плътни, здрави и устойчиви на външни наранявания и светлина.
В магазини Стил гр. Стара Загора ще намерите още и ламиниран паркет, мокети, килими, балатум, мебелно фолио, фототапети, корнизи, завеси за баня, домашни потреби, сувенири и керамика. Предлагаме богато разнообразие от модели и индивидуална работа с всеки клиент. Заедно предоставяме на хората възможност да се наслаждават на по-качественото си ежедневие вкъщи или по време на работа.
Ние създаваме мечти!

ПРОДУКТИ

- Тапети с винилно покритие - лесни за почистване и поддържане. Подходящи за кухни, спални, хол, детски стаи.
- Цветови решения - богата гама от цветови решения, форми и комбинации на моделите.
- Каталози - немски, холандски и италиански колекции за масовия потребител и дизайнерски изпълнения.
- Фототапети - Добре дошли, в сайта за различните висококачествени фототапети с гарантирано европейско качество. В нашия онлайн каталог за фототапети Ви предлагаме голямо разнообразие на модели като цени, в наличност.
- Паркет - ламиниран паркет, широка гама дизайни с уникална потребителска стойност. Удовлетворяват всички нужди и вкусове. Паркети Tarkett – без компромис в качеството. Предлагаме колекция Черно и бяло, Каменна колекция, Дъбова колекция.
- Первази и лайсни - Первазът и лайсната са елементи важни за всеки под. Разстоянието което се оставя между паркета и стените при монтирането му, се скрива с тяхна помощ. Первазът се монтира по всички ъгли свързващи пода и стената.
- PVC-первази:
- добра еластичност, поемаща кривини по стените
- качествен PVC - материал със 100 % влагоустойчивост
- богата цветова гама, даваща подходящия избор за всеки цвят паркет
- лесен и удобен монтаж, с възможност винаги да бъде демонтиран
- готови свързващи елементи - ъгли, снадки, тапи - съответстващи на цвета на перваза
- стабилизират монтирания под
- оптимално добра цена
- Килими - нека те внесат усмивка и настроение във Вашето ежедневие! Белгийските килими са символ на високо качество и модерен дизайн . Килимите са лесни за почистване поради специалното антистатично третиране, цветовете им са високо устойчиви на светлина, термофиксиран полипропилен за по- добра устойчивост на влакната и цветовете на килима. Имат Бода на1,000,000 кв. м.: 1,000,000
- Балатуми - ширина 2м, 3м, 3.5м, 4м; дебелина: 1.8мм, 2.8мм, 3мм.
- Завеси за баня – стилни завеси за баня – текстилни и винилни. Кошчета и държачи изработени от висококачествена пластмаса и хромирани. Постелки за вана/душ. Килимчета за баня.Бои, латекс – многообразие от цветове на интериорни бои и латекс за външно и вътрешно боядисване.
- Всичко за дома Ви – стъкло, аркопал, порцелан, ратан, керамика и сувенири - Малката подробност и детайл, които ще внесат колорит във Вашето интериорно решение.
- Спално бельо и декоративни възглавници - Спалното бельо е необходимост за всеки дом. То трябва да е меко и приятно на допир, защото е в контакт с нас през най-сладките моменти от живота ни. В същото време спалното бельо трябва да е от издръжлива материя, която да не се свива прекалено много и да позволява често пране.