ФАБРИКА ЗА СВЕТЛИНА ЕЛУКС

 

Адрес: село Бусманци, ул. Гурко №50

Телефон: 02 9738200
Факс: 359 2 9738300

E-mail: office@elux.bg

Web site: www.elux.bg

 

ЗА НАС

Елукс е фабрика за осветители със свтодиоди и енергоспестяващи осветители, основана през 1989 година. В годините си на работа, фирмата е завършила производството на десетки различни по вид осветителни тела.
Ежегодно фирмата конструира нови и усъвършенствани модели осветителни тела, все по-енергоспестяващи и с иновативен и модерен дизайн. Всички са изцяло съобразени с динамичното развитие на развитието на пазара и иновациите в светотехниката. Произвеждат луминесцентни осветители и светодиодни осветители.
Приеритетно за дружеството е да бъде осигурено постоянно качество и надеждност. За да постигнат такова качество, използват компоненти и материали на водещи фирми като Osram, Philips, Helvar, Stucchi, BJB Vossloh-Schwabe, Alanod и много други.
Компанията разполага със съвременни и модернизирани цехове за полимерно покритие, механична обработка и монтаж. Притежава технологично оборудване с цифрово-програмно управление, което позволява пълен контрол на качеството.
Елукс работи изключително гъвкаво и адекватно спрямо изискванията на своите клиенти и партньори. На техния професионализъм се доверяват проектантски и архитектурни бюра, търговски и строителни дружества, както български, така и на международно ниво.
Основна в управлението и политиката на ЕЛУКС е опазването на околната среда и намаляването на вредните емисии. В резултат на това фирмата е насочена към внедряването на осветители с висок коефициент на полезно действие, с авангардни източници на светлина и интелигентно управление. Като резултат осветителите ЕЛУКС са високо енергийно ефективни.
Също работят в насока конструиране осветителите си по такъв начин, че да намалят разходите на материалите и енергия за производство им без компромис по отношение на светотехниката.

 

ПРОДУКТИ

Производство на  светодиодни осветители

 

Производство на луминесцентни осветители 

 

  • Осветители за вграден монтаж
  • Осветители за открит монтаж
  • Индустриални осветители
  • Светещи линии
  • Висящи осветители