ДОВЕРИЕ ГРИЖА ЕАД

 

Адрес: град Троян, ул. Пряспа №55

Телефон: +359 670 630 28 - Информация
+359 670 624 57 - Заявки

E-mail: office@izi-bg.com

Web site: www.izi-bg.com

ЗА НАС

Фирма Доверие Грижа ЕАД е регистрирана първоначално като ВЕКО ЕООД. Притежава две фабрики за производство - в село Дебнево и град Троян, модерно оборудвани за производство на препарати с марката Изи. Доверие Грижа ЕАД извършва производство на перилни препарати, миещи и почистващи. Фабриката в град Троян е известна с единствената в България разпрашителна кула, за производство на прах за пране чрез хомогенизиране на суровините и изсушаването им в такава кула. Благодарение на тази технология перилните препарати с марката Изи са гранулирани с равни пропорции суровини във всяка една гранула, разтварят се до 100% във вода и са с икономична перилна доза. Резултата от всички тези предимства не закъсня, през 2013 година на международния панаир в Пловдив перилни препарати с марката Изи са отличени със златен медал за качество.
Двете фабрики са могат да извършват поръчки за private label. Работят с голяма производителност, като капацитета на фабриката за течни перилни препарати е 2 тона на час.
Ноември 2014 година ВЕКО ЕООД получава наградата Гепард, заслугите й са динамичност в развитието на фирмата за региона на град Ловеч.
Водещо за компанията е изграждането на доверие у своите клиенти, добра мотивация и вдъхновение за достигане на нови върхове.
От юли 2017 година ВЕКО ЕООД е собственост на Доверие – Обединен Холдинг АД, с което се присъединява към групата на Софарма, а от януари 2018 година e преобразувана в Доверие – Грижа ЕАД.

ИЗИ – Без компромиси в прането и почистването!

 

ПРОДУКТИ

ПРОДУКТИ ЗА ДОМА

  • ПРОИЗВОДСТВО НА ПЕРИЛНИ ПРЕПАРАТИ - предлага прахове за пране, омекотители и препарати за петна с марката Изи
  • ПРОИЗВОДСТВО НА ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ - голямо разнообразие от препарати за почистване на стъкло, пастмаса, плочки, ламинати и други
  • ПРОИЗВОДСТВО НА МИЕЩИ ПРЕПАРАТИ - препарати за съдове и ръце

ПРОДУКТИ ЗА ПРОМИШЛЕНОСТТА - производство на концентрат антифриз, паста за измиване на ръце, филтрувано и стандартно натриево-водно стъкло и други

ПРОДУКТИ ЗА АВТОМОБИЛА - Изи предлага на своите клиенти разнообразие от течности за чистачки, препарати за беконтактно измиване, антифриз и анти скреж

ИЗИ ПРОФЕШЪНЪЛ - прахове, сапуни, омекотители и почистващи препарати за професионална употреба