KWT Construction/КВТ КОНСТРАКШЪН ЕООД

адрес: град Симитли, ул. Роук №1
телефон:0748 55 9 44
мобилен: 0878 196 002
факс:0748 55 9 66
E-mail: viliev@kwtgroup.nl
Web-site: www.kwtgroup.nl

ЗА НАС

 

KWT Construction/КВТ Констракшън ЕООД е дъщерна фирма на холандския холдинг KWT Group. Фабриката е създадена през 2007 година в Симитли с основна дейност - пречиствателни съоръженияСпециализирана е в производството на изделия за управление на повърхностни и отпадни води

Тя е част от Bergschenhoek Groep B.V заедно със Bergschenhoek Groep. Холандската компания е открита през 1988 година известна като изключително отговорна към продукцията си, доставките и монтажа на продуктите за управление на водите. В първоначалната си концепция КВТ са осигурили на 25 000 успешни решения за своите клиенти и така облекчават техните проблеми. Компанията има над 1000 продукта, които са готови да предоставят. Винаги могат да предложат индивидуални решения спрямо специфичните нужди на всеки клиент.

Фабриката за пречиствателни съоръжения в Симитли предлага производство на изделия за управление на повърхностни води, производство на изделия за управление на отпадъчни води, производство на изделия за пречистване на отпадъчни води, жаба-клапи, преливници, производство на стенни саваци, производство на шлюзове,спирателни контролни клапи.

KWT Construction предоставя решения за регулиране нивото на водата, използвайки преливници и поставяйки шлюзове и възвратни клапи. Използва само материали с високо качество, с които да произвежда своите продукти. KWT Construction е доверен доставчик на куп инженерни и индустриални компании. Разполага с дистрибуционна международна мрежа в цяла Европа и изработват всеки продукт спрямо изискванията и стандартите на всяка страна.