Цех за металообработка ВАНЕСА 33 ЕООД

Адрес: село Доброславци, ул. Отава №34, Стопански двор

Телефон: 0887897909
                 0888877565
E-mail: officevanesa33@gmail.com
vanesa33@dir.bg

Web site: www.vanesa33.com

ЗА НАС

 

Ванеса 33 е създадена през 2013 година като еднолично дружество с ограничена отговорност. Основната дейност на фирмата е изработка, обработка и преработка на цветни и черни метали и нестандартно оборудване. Обработват предимно неръждаеми стомани, алуминий, месинг и мед.
Извършват обработка на детайли по чертежи, проекти и задание на клиента, също така извършват и индивидуални поръчки. Предлагат развойна дейност и конструиране и якостно оразмеряване, освен това извършват и конструктурска дейност с документацията, винаги когато това е необходимо.
Фирмата работи с висококвалифициран екип от специалисти и инженери с богат опит в областта. Дейността се извършва в огромен металообработващ цех с модерно оборудване за нуждите на услугите, които извършват. Той е с висок капацитет на производителност.
Продуктите и услугите които извършват са с изключително високо качество, не правят компромиси в работата си и работят с изделия от най-висок клас. Всеки един от тях ще отговори на вашите индивидуални изисквания, ще ви съдействат винаги при нужда, така че вие да бъдете удовлетворени. Работят в максимално кратки срокове и високо качество.

УСЛУГИ И ПРОДУКТИ

 

УСЛУГИ

 • Машинна обработка на стругове, фрези, шлайф машини и други- извършва различни стругарски, фрезови, както и шлайф услуги. Разполагат с три фрези, три струга, координатно пробивна машина, плосък шлайф. Специализирани са в шлайфането на автомобилни глави, а също и едрогабаритни глави от трактори. Производство на различни оси, валове, заварени редукторни кутии и други
 • Изрязване и огъване - фирмата разполага с гилотина, абканти, както и нова лентоодрезна машина. Предлагат услуги, като рязане, разкрояване и огъване с техен материал или материал на клиента.
 • Заваряване на черни и цветни метали - разполага с високо квалифицирани заварчици, както и със съвременни аргонодъгови TIG и телоподаващи MIG - MAG апарати. Могат да бъдат заварявани както цветни, така и черни метали, а също така и алуминий. Извършват херметични заварки на съдове под налягане.
 • CNC Система за плазмено рязане - притежават система за плазмено рязане произведена и асемблирана Максимум Инженеринг ЕООД, три координатна машина за термично рязане, конструирана и произведена от Максимум Инженеринг ЕООД и машина за плазмено рязане, произведена от световния лидер в плазмените технологии - HyperTherm - САЩ, модел PowerMax 1000.
 • Рециклиране и възстановяване - Фирмата е специализирана и във възстановяването и рециклирането на различни машини, агрегати и възли
 • Други услуги - Дружеството предлага шлайфане, полиране на всякакъв вид неръждаеми стомани, огледало и сатен, набиване на лагери и щанцоване. За целта разполага с различни видове шлайфащи и полиращи машини, както и преса, щанци и други.


ПРОДУКТИ
Фирмата произвежда широка гама от детайли, изделия и продукти, от черни, неръждаеми стомани и сплави (инокс), алуминиеви сплави, изделия за нуждите на фармацевтичната промишленост, хранително вкусовата и изработката на различни видове съдове и табла.

 • Изделия от неръждаеми стомани -детайли и продукти произведение от неръждаема стомана, за нуждите на фармацията, хранително - вкусовата промишленост и различни видове парапети, шкафове, маси, стелажи, мивки, пейки, витрини и други изделия от INOX.
 • За нуждите на фармацията и медицината - съдове, улеи, преходи и всякакъв вид специфични части и детаили. За медицината, произвеждаме различни видове маси, шкафове, кутии за стерелизация, рампи за инвалидни колички и други
 • Оборудване от INOX - оборудване, шкафове, маси, бюра, стелажи, мивки и вани от INOX (неръждаеми стомани) по желание на клиента.
 • Парапети от неръждаема стомана - парапети и вити стълби от неръждаема стомана по желание на клиента
 • Детайли за В И К от INOX - детайли и части от неръждаема стомана за водопровода и канализацията
 • Дръжки от неръждаема стомана - дръжки и ръкохватки за врати, стъклени и метални на магазини и молове от неръждаеми стомани. Дръжките могат да бъдат наклонени и прави, вертикални и хоризонтални.
 • Изделия от INOX - за хранително-вкусовата промишленост
 • Други изделия от неръждаема стомана - оборудване от неръждаеми стомани
 • Сувенири - сувенири, подаръци, статуетки, изработени от неръждаема стомана с ефектна и красива обработка - супер огледало, сатен, сложна форма по избор на клиента
 • Машинни детайли и възли - Компанията се е специализирала и има дългогодишен опит в производството на разнообразни видове машинни детайли и възли. Зъбни колела, ремъчни шайби, оси, валове, ролки, лагерни възли, всичко за машиностроенето и ремонта на различни видове машини и техника.
 • Селско стопанска, земекопна и пътностроителна техника - различни приспособления и продукти за селскостопанска, земекопна и пътностроителна техника (багери, валяци, трактори, комбайни и други). Това са най-често изработването на нови или ремонт на различни видове кофи, челни товарачи, чопове, втулки, ремонт на цилиндри, карета, кардани и други
 • Изделия от черни стомани -табла, шкафове, кутии, колички, кошчета за отпадъци, бюра, маси, огради, врати, стойки за плоски монитори