РИКУЕСТ ИНЖЕНЕРИНГ ООД

 

Адрес: град Димитровград, бул.Димитър Благоев №16Б

Телефон: 0886 090 085

ЗА НАС

 Рикуест Инженеринг ООД е дружество с ограничена отговорност с официален адрес за кореспонденция в Димитровград. Основната дейност на дружеството е поддръжка и обслужване на пожарогасителни системи, пожароизвестителни системи, системи за управление на дим и топлина и пожарни кранове. Специализирана е в проектирането и инсталация на високо технологични проекти в областта на автоматизацията и контрола. Основно продуктите, които произвежда са за електронно гласуване, за изграждане на контрола на паркинги. Извършва цялостен инженеринг и поддръжка на системи за сигурност в обекти с разнородно предназначение. В работата си компанията използва най-новите и модерни технологии в сигурността и охраната, алармените системи, пожарогасителните и пожароизвестителните системи.

В годините Рикуест Инженеринг се е наложила като една от водещите фирми в проектирането, доставката и монтаж на охранителни системи за сигурност. Спечелила е редица клиенти и партньори с коректност, прецизност, безкомпромисна работа и най-оптималните високотехнологични решения в сигурността и охранителните системи.

Във фирмата работи екип от висококвалифицирани специалисти с богат опит в сферите на управлението и контрола на реални процеси и разпределената обработка на големи бази от данни.


ПРОДУКТИ

  • Автоматични бариери
  • Система Vegard
  • Система ePark
  • Система ViSI