notice
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/3672

СТОРАКТ БГ

 

СТОРАКТ БГ

Адрес: гр. София, бул. " Цар Борис ІІІ" № 126

Тел.: 02/95 55 642;   02/95 55 499;

Факс:02/95 55 647;

E-mail:office@storactbg.com

Web site:www.storactbg.com

ЗА НАС

Сторакт БГ е лидер на пазара за стелажни системи и складово оборудване. Компанията е създадена през 1998 г. със седалище град София и започва да развива своята дейност с екип от 10 души. Днес, фирмата има открити офиси в градoвете Варна и Стара Загора, а над 80 професионалисти ежедневно изготвят и реализират проекти за едни от най-големите фирми в България, в областта на производството, логистиката, бързообортните стоки и търговията. Сторакт БГ има реализирани над 1300 проекти в цяла България и продължава успешно да помага на своите клиенти в техните складови дейности. Сторакт БГ предлага уникални и гъвкави решения за всеки склад. Компанията е изключителен представител на едно от водещите световни имена в производството на складови системи: Испанската фирма Mecalux. Сторакт БГ е част и от голяма верига фирми, занимаващи се с дистрибуцията на стелажни системи на Балканския полуостров: Storact Group.
Сторакт БГ e част от Storact Group, верига фирми, занимаваща се с дистрибуция на стелажни системи и складово оборудване, заемаща водещо място на Балканският полуостров. Тази дистрибуторска мрежа е основана и развита от “Dimitriadis Co”, със седалище Солун, Гърция. Действащи фирми от тази група оперират в Гърция, България, Румъния, Македония, Сърбия и Черна Гора.
Мисия:„ Решение за всеки склад” не е просто слоган, а причината поради която един ентусиазиран, професионален и мотивиран екип, започва деня с усмивка, за да създаде конкретно, приложимо и работещо решение, скроено по мярката на вашият бизнес.
Професионализмът и успехът ни се измерват с постигнатите от нашите клиенти отлични бизнес резултати.
Индивидуалният подход към нашите партньори е в основата на изграждането на дълготрайни и коректни взаимоотношения.
Изповядваме безкомпромисен професионализъм в предлаганите услуги и високо качество на продуктите, което ни дава усещането за удоволствие от поетата към вас отговорност.
Разпознаваме таланта в хората, които се присъединяват към екипът ни и му даваме възможност да се разгърне, в унисон с високите ни стандарти на работа и корпоративни принципи.
Хората които работят в Сторакт БГ са двигателите на успеха, респектираме техният личен живот, мотивираме инициативата им, и провокираме постоянното им търсене на нови знания и развитие.
Европейските сертификати за качество, знак за респект към доверието на нашите клиенти.
Ако има нещо, към което сме безкомпромисни, то това е качеството на предлаганите от нас продукти. Сторакт БГ осъществява своята дейност в съответствие с всички стандарти за качество по ISO 9001:2000. Испанската фирма производител Mecalux е носител на сертификатите ISO 9001:2000, ISO 14001:2004 и TUV. Всички процеси по изчисленията, тестването, дизайна и инсталацията на стелажните системи отговарят на международно признатата система за изчисления FEM. Защитата и спазването на условията, застъпени в тези сертификати гарантират на нашите клиенти качеството, сигурността и ефективността на избраната и използвана от тях система.

УСЛУГИ

- Консултации
Сторакт БГ е единствената компания, която разполага с цял отдел тясно профилирани инженери. Обособяването на такъв отдел е с единствената цел да сме максимално полезни на Вас и Вашия бизнес. Ние Ви предлагаме безплатна консултация, направена от висококвалифицирани специалисти.
Създаването на работещ и ефективен проект изисква индивидуален подход към всеки клиент, опознаване неговите складови нужди и детайлно изучаване характеристиките на конкретното складово помещение. Ние в Сторакт БГ помагаме на своите клиенти да изберат най-подходящият вид стелажна система, отговарящ на техния капацитет, технически изисквания и бюджет. Екип от добре обучени и мотивирани инженери и консултанти, заедно с клиента уточняват изискванията и начина на работа в склада и движение на стоките. Изготвянето на всеки проект е съобразено със стандартите на FEM, с характеристиките на подемните машини опериращи в склада и условието за оптимално използване на наличното пространство.
Предлаганата услуга има за цел да улесни нашите клиенти, като им позволява да се доверят на една компания, която изцяло познава техните нужди и поема отговорността по сигурното и оптимално оборудване на техния склад.
- Проектиране
СТОРАКТ БГ предлага оптимални решения, независимо дали проектираме напълно нова стелажна система или допълваме съществуваща такава. Събраната информация за бизнеса на нашите клиенти ни позволява да създадем най-доброто решение отговарящо на изискванията им. Изготвянето на проект с точни размери ни дава възможност да адаптираме стандартни стелажни системи към конкретните желания на клиента.
Наличието на проект води до по-пълноценното използване на складовия обем.
Проектирането на складовите системи e съгласно нормите и изискванията на FEM и EN.
Бизнес комуникацията между нас и клиента преминава през следните фази:
-Първоначална необходимост от анализ
-Дефиниране на заданието
-Техническа обосновка на предложеното решение за установяване на съответни предимства и недостатъци Изучаване на организационните процеси и придружаващата го документация
-Анализ на товаропотока
-Изготвяне на проект за изпълнение и монтаж
- Монтаж и сервиз
Сторакт БГ разчита на високо квалифицирани техници и монтажници, с дългогодишен опит във фирмата, за цялостното техническо обслужване на своите обекти. Специалният отдел за монтаж и сервиз е създаден с цел навременното и професионално инсталиране на стелажните системи, което гарантира безопасността на работниците в склада и намалява загубите на средства от неправилна експлоатация.
С доставката и монтажа на всяка стелажна система, стелажи и складово оборудване, Сторакт БГ, поема отговорността по замяната и поправката на повредените части, в съответствие с условията на гаранцията. Специален екип отговаря за адекватната намеса при извънредни ситуации и се грижи за безпроблемното функциониране на инсталираните системи. Това позволява на клиентите ни да възстановят ежедневните дейности в склада, без да търпят загуби.
Към нас може да се обърнете и при възникване на повреди, обикновено причинени от удар на опериращите машини в основата на складовата система. Разчитайте на нашия екип при преместване на вашите складови помещения или нужда от реорганизация на монтираните от нас складови системи. Ние ще ви помогнем безпроблемно, бързо и сигурно да осъществите необходимите промени.

ПРОДУКТИ

- Стелажи за палети
- Стелажи за кутии
- Други стелажи
*Система Мецанин - Етажни стелажи
Създаване на повече пространство чрез Twinfloor ® система Мецанин, етажни стелажи.
*Конзолни стелажи - Cantilever
Системата Cantilever - конзолни стелажи, е специално конструирана за складирането на дългомерни материали: метални греди, различни видове тръби, дървени дъски, метални или пластмасови листове.
*Метален шкаф за работни дрехи (гардеробчета) - Lockers
Системата Lockers, Метален шкаф за работни дрехи, гардеробчета, представлява модулна система, коята позволява разнообразни комбинации за приложение- различни ширини, с една, две или четири врати, различни комбинации на вътрешен дизайн.
- Почистваща техника
Dulevo запазва лидерската си позиция, благодарение на непрекъснатото развитие на технологиите и решенията за подобряване на качеството на околната среда, следвайки със страст авангардни технически решения, за да отговори на всички нужди на своите клиенти било то в комерсиално, индустриално или улично почистване.
На първо място сред своите приоритети Dulevo поставя борбата с вредните емисии изхвърляни в атмосферата и шума. С цел да се намерят най-добрите решения в тези области, компанията инвестира в изследвания, развитие на технологии и качествени промени, постоянно подновяване на продуктите, за да удовлетвори очакванията на клиентите си, но също така често ги надвишава.  В тази връзка, в началото на 2007 г., Dulevo подписа ексклузивен договор с известната компания American GORE® за инженеринга и производството на филтър задържащ  99% от PM10, PM5, и PM2.5 частици.