notice
  • Simple Image Gallery PRO Notice: Joomla!'s /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

СТОРАКТ БГ

 

СТОРАКТ БГ

Адрес: гр. София, бул. " Цар Борис ІІІ" № 126

Тел.: 02/95 55 642;   02/95 55 499;

Факс:02/95 55 647;

E-mail:office@storactbg.com

Web site:www.storactbg.com

ЗА НАС

Сторакт БГ е лидер на пазара за стелажни системи и складово оборудване. Компанията е създадена през 1998 г. със седалище град София и започва да развива своята дейност с екип от 10 души. Днес, фирмата има открити офиси в градoвете Варна и Стара Загора, а над 80 професионалисти ежедневно изготвят и реализират проекти за едни от най-големите фирми в България, в областта на производството, логистиката, бързообортните стоки и търговията. Сторакт БГ има реализирани над 1300 проекти в цяла България и продължава успешно да помага на своите клиенти в техните складови дейности. Сторакт БГ предлага уникални и гъвкави решения за всеки склад. Компанията е изключителен представител на едно от водещите световни имена в производството на складови системи: Испанската фирма Mecalux. Сторакт БГ е част и от голяма верига фирми, занимаващи се с дистрибуцията на стелажни системи на Балканския полуостров: Storact Group.
Сторакт БГ e част от Storact Group, верига фирми, занимаваща се с дистрибуция на стелажни системи и складово оборудване, заемаща водещо място на Балканският полуостров. Тази дистрибуторска мрежа е основана и развита от “Dimitriadis Co”, със седалище Солун, Гърция. Действащи фирми от тази група оперират в Гърция, България, Румъния, Македония, Сърбия и Черна Гора.
Мисия:„ Решение за всеки склад” не е просто слоган, а причината поради която един ентусиазиран, професионален и мотивиран екип, започва деня с усмивка, за да създаде конкретно, приложимо и работещо решение, скроено по мярката на вашият бизнес.
Професионализмът и успехът ни се измерват с постигнатите от нашите клиенти отлични бизнес резултати.
Индивидуалният подход към нашите партньори е в основата на изграждането на дълготрайни и коректни взаимоотношения.
Изповядваме безкомпромисен професионализъм в предлаганите услуги и високо качество на продуктите, което ни дава усещането за удоволствие от поетата към вас отговорност.
Разпознаваме таланта в хората, които се присъединяват към екипът ни и му даваме възможност да се разгърне, в унисон с високите ни стандарти на работа и корпоративни принципи.
Хората които работят в Сторакт БГ са двигателите на успеха, респектираме техният личен живот, мотивираме инициативата им, и провокираме постоянното им търсене на нови знания и развитие.
Европейските сертификати за качество, знак за респект към доверието на нашите клиенти.
Ако има нещо, към което сме безкомпромисни, то това е качеството на предлаганите от нас продукти. Сторакт БГ осъществява своята дейност в съответствие с всички стандарти за качество по ISO 9001:2000. Испанската фирма производител Mecalux е носител на сертификатите ISO 9001:2000, ISO 14001:2004 и TUV. Всички процеси по изчисленията, тестването, дизайна и инсталацията на стелажните системи отговарят на международно признатата система за изчисления FEM. Защитата и спазването на условията, застъпени в тези сертификати гарантират на нашите клиенти качеството, сигурността и ефективността на избраната и използвана от тях система.

УСЛУГИ

- Консултации
Сторакт БГ е единствената компания, която разполага с цял отдел тясно профилирани инженери. Обособяването на такъв отдел е с единствената цел да сме максимално полезни на Вас и Вашия бизнес. Ние Ви предлагаме безплатна консултация, направена от висококвалифицирани специалисти.
Създаването на работещ и ефективен проект изисква индивидуален подход към всеки клиент, опознаване неговите складови нужди и детайлно изучаване характеристиките на конкретното складово помещение. Ние в Сторакт БГ помагаме на своите клиенти да изберат най-подходящият вид стелажна система, отговарящ на техния капацитет, технически изисквания и бюджет. Екип от добре обучени и мотивирани инженери и консултанти, заедно с клиента уточняват изискванията и начина на работа в склада и движение на стоките. Изготвянето на всеки проект е съобразено със стандартите на FEM, с характеристиките на подемните машини опериращи в склада и условието за оптимално използване на наличното пространство.
Предлаганата услуга има за цел да улесни нашите клиенти, като им позволява да се доверят на една компания, която изцяло познава техните нужди и поема отговорността по сигурното и оптимално оборудване на техния склад.
- Проектиране
СТОРАКТ БГ предлага оптимални решения, независимо дали проектираме напълно нова стелажна система или допълваме съществуваща такава. Събраната информация за бизнеса на нашите клиенти ни позволява да създадем най-доброто решение отговарящо на изискванията им. Изготвянето на проект с точни размери ни дава възможност да адаптираме стандартни стелажни системи към конкретните желания на клиента.
Наличието на проект води до по-пълноценното използване на складовия обем.
Проектирането на складовите системи e съгласно нормите и изискванията на FEM и EN.
Бизнес комуникацията между нас и клиента преминава през следните фази:
-Първоначална необходимост от анализ
-Дефиниране на заданието
-Техническа обосновка на предложеното решение за установяване на съответни предимства и недостатъци Изучаване на организационните процеси и придружаващата го документация
-Анализ на товаропотока
-Изготвяне на проект за изпълнение и монтаж
- Монтаж и сервиз
Сторакт БГ разчита на високо квалифицирани техници и монтажници, с дългогодишен опит във фирмата, за цялостното техническо обслужване на своите обекти. Специалният отдел за монтаж и сервиз е създаден с цел навременното и професионално инсталиране на стелажните системи, което гарантира безопасността на работниците в склада и намалява загубите на средства от неправилна експлоатация.
С доставката и монтажа на всяка стелажна система, стелажи и складово оборудване, Сторакт БГ, поема отговорността по замяната и поправката на повредените части, в съответствие с условията на гаранцията. Специален екип отговаря за адекватната намеса при извънредни ситуации и се грижи за безпроблемното функциониране на инсталираните системи. Това позволява на клиентите ни да възстановят ежедневните дейности в склада, без да търпят загуби.
Към нас може да се обърнете и при възникване на повреди, обикновено причинени от удар на опериращите машини в основата на складовата система. Разчитайте на нашия екип при преместване на вашите складови помещения или нужда от реорганизация на монтираните от нас складови системи. Ние ще ви помогнем безпроблемно, бързо и сигурно да осъществите необходимите промени.

ПРОДУКТИ

- Стелажи за палети
- Стелажи за кутии
- Други стелажи
*Система Мецанин - Етажни стелажи
Създаване на повече пространство чрез Twinfloor ® система Мецанин, етажни стелажи.
*Конзолни стелажи - Cantilever
Системата Cantilever - конзолни стелажи, е специално конструирана за складирането на дългомерни материали: метални греди, различни видове тръби, дървени дъски, метални или пластмасови листове.
*Метален шкаф за работни дрехи (гардеробчета) - Lockers
Системата Lockers, Метален шкаф за работни дрехи, гардеробчета, представлява модулна система, коята позволява разнообразни комбинации за приложение- различни ширини, с една, две или четири врати, различни комбинации на вътрешен дизайн.
- Почистваща техника
Dulevo запазва лидерската си позиция, благодарение на непрекъснатото развитие на технологиите и решенията за подобряване на качеството на околната среда, следвайки със страст авангардни технически решения, за да отговори на всички нужди на своите клиенти било то в комерсиално, индустриално или улично почистване.
На първо място сред своите приоритети Dulevo поставя борбата с вредните емисии изхвърляни в атмосферата и шума. С цел да се намерят най-добрите решения в тези области, компанията инвестира в изследвания, развитие на технологии и качествени промени, постоянно подновяване на продуктите, за да удовлетвори очакванията на клиентите си, но също така често ги надвишава.  В тази връзка, в началото на 2007 г., Dulevo подписа ексклузивен договор с известната компания American GORE® за инженеринга и производството на филтър задържащ  99% от PM10, PM5, и PM2.5 частици.