notice
  • Simple Image Gallery PRO Notice: Joomla!'s /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

ДИНИС ООД

 

ДИНИС ООД

Адрес: гр. София, ул.Цар Борис ІІІ, N 227A

Тел.: 02/955 62 00;

Факс:02/955 61 27;

E-mail:info@dinis.bg

Web site: www.dinis.bg

ЗА НАС

От основаването си през 1991 г. "ДИНИС" ООД работи в областта на проектирането и производството на транспортно-складово оборудване за магазини, производствени и складови помещения. Широката номенклатура складови колички, включваща повече от 30 типови модела, обхваща вилични високоповдигачи, транспалетни, платформени и ръчни колички. По задание на своите клиенти "ДИНИС" ООД проектира и произвежда специализирани модели, съобразени с конкретните технически изисквания и условия на експлоатация. Понастоящем повече от 650 клиенти са се доверили на качеството на изделията и доброто обслужване, предлагани от "ДИНИС" ООД.
Друго основно направление в дейността на дружеството е работата ни като изключителни представители и вносители на ходови колела и ролки от водещата в областта си немска фирма Blickle Wheels + Castors GmbH u. Co. KG, номенклатурата на които обхваща повече от 20 000 модела с товароносимост от 15 kg до 20 тона. Изключително високото качество на ходовите колела и ролки от Blickle намира добър прием в повече от 80 страни по света.

ПРОДУКТИ

- Складови колички
*Транспалетни колички          
*Платформени колички
*Вилични високоповдигачи          
*Бокс колички
*Ръчни колички          
*Колички за стълби
*Специализирани колички
- Транспортни механизми
Транспортните механизми са универсални устройства и се използват за транспортиране на тежки машини, съоръжения и обекти по равно подово покритие на кратки разстояния. В зависимост от масата на транспортирания обект се подбира набор от въртящи се TMS и стационарни TMF механизми със съответната товароносимост. Лостът TMB се използва за повдигане на обекта и поставянето на транспортния механизъм на подходящо място под него.
- Ходови колела и ролки от Blickle
- Специални изделия
*Железопътна маневрена количка KMG-11.4