notice
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/3898

ДИНИС ООД

 

ДИНИС ООД

Адрес: гр. София, ул.Цар Борис ІІІ, N 227A

Тел.: 02/955 62 00;

Факс:02/955 61 27;

E-mail:info@dinis.bg

Web site: www.dinis.bg

ЗА НАС

От основаването си през 1991 г. "ДИНИС" ООД работи в областта на проектирането и производството на транспортно-складово оборудване за магазини, производствени и складови помещения. Широката номенклатура складови колички, включваща повече от 30 типови модела, обхваща вилични високоповдигачи, транспалетни, платформени и ръчни колички. По задание на своите клиенти "ДИНИС" ООД проектира и произвежда специализирани модели, съобразени с конкретните технически изисквания и условия на експлоатация. Понастоящем повече от 650 клиенти са се доверили на качеството на изделията и доброто обслужване, предлагани от "ДИНИС" ООД.
Друго основно направление в дейността на дружеството е работата ни като изключителни представители и вносители на ходови колела и ролки от водещата в областта си немска фирма Blickle Wheels + Castors GmbH u. Co. KG, номенклатурата на които обхваща повече от 20 000 модела с товароносимост от 15 kg до 20 тона. Изключително високото качество на ходовите колела и ролки от Blickle намира добър прием в повече от 80 страни по света.

ПРОДУКТИ

- Складови колички
*Транспалетни колички          
*Платформени колички
*Вилични високоповдигачи          
*Бокс колички
*Ръчни колички          
*Колички за стълби
*Специализирани колички
- Транспортни механизми
Транспортните механизми са универсални устройства и се използват за транспортиране на тежки машини, съоръжения и обекти по равно подово покритие на кратки разстояния. В зависимост от масата на транспортирания обект се подбира набор от въртящи се TMS и стационарни TMF механизми със съответната товароносимост. Лостът TMB се използва за повдигане на обекта и поставянето на транспортния механизъм на подходящо място под него.
- Ходови колела и ролки от Blickle
- Специални изделия
*Железопътна маневрена количка KMG-11.4