РОСЕН 85 ООД

 

РОСЕН 85 ООД

Адрес: гр. София, жк. "Хаджи Димитър", ул. "Въстаник" 8

Тел.: 02/840 77 62;

Моб.тел.: 0899/83 33 02;

E-mail: office@rosen85.com

Web site: www.rosen85.com

ЗА НАС

Фирма „Росен-85” ООД е основана през месец март 1999 г. От създаването си до днес учебния център не спира да разширява дейността си, като за момента предлага следните видове обучение:
- Обучение на кандидат водачи на моторни превозни средства (МПС) от всички категории, включително и на английски език.
- Възстановяване на отнети контролни точки от КАТ
- Първия  учебен център в страната получил разрешително още в началото на  2002 г. за допълнително обучение за възстановяване на контролни точки, отнети от КАТ, и единствен за периода до август 2004 г.
- Психологическо изследване на шофьори
 - за обществен превоз на товари и пътници за категории C, D
 - изследване по чл. 157 (отнето свидетелство, поради изчерпване пълния брой на контролните точки)
 - изследване по чл. 343 (за водачи с отнето свидетелство, поради употреба на алкохол)
- Професионално обучение и квалификация на кадри (30 професии)
- АДР (превоз на опасни товари)
- Обучение по оперативна програма “Развитие на човешките ресурси”- схема “Аз мога повече”
- Кандидатите трябва да отговарят на следните условия:
 - да бъдат назначени на трудов договор, или самоосигуряващи се
 - завършено средно образование
За повече информация посетете офиса на Учебния Център.
В центъра работят квалифицирани преподаватели, някой от тях с повече от двадесет години стаж в областта. Още в началото на 2000 г. Започва разрастването на „Росен-85” ООД и в момента учебния център е един от най-големите за София и София-област с обучените хиляди водачи от различните категории. Към всеки един от тях е приложен индивидуален подход, което е предпоставка за голяма успеваемост при положените изпити и сигурност в уменията на бъдещите водачи на моторни превозни средства . Корпоративни клиенти на учебния център са и едни от най-големите фирми, извършващи транспортна дейност на пътници и товари, както в страната, така и в чужбина.
„Росен-85” е една от малкото фирми, които предлагат обучение за Квалификационна карта на водача (Професионална компетентност). Картата на водача е предназначена за водачи, които превозват товари или пътници, считано от 1 януари 2010 г. Така наречената „Професионална компетентност” е задължителна за всички шофьори, управляващи МПС от категории С1; С1+Е; С; С+Е; D1; D1+E; D; D+E на територията на Европейския съюз.
Учебната база разполага с модерни кабинети, оборудване, съобразено с всички изисквания на европейските нормативи, както и място за отдих – кафене с лятна градина, безжичен достъп до интернет и др.
Учебния автопарк се обновява непрекъснато, като се следи за неговото техническо състояние, осигуряващо безопасно движение, и към момента разполага с нови и сигурни автомобили за по-голямо удобство и комфорт на нашите курсисти.