notice
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/4562

НИПИ М АД

НИПИ М АД

Адрес: гр. Стара Загора, кв. "Лозенец" - НИПИ

Тел.: 042/62 50 62;

E-mail:office@nipim.org

Web site: www.nipim.org

ЗА НАС

НИПИ-М АД е 100% частно дружество, наследник на инженерно-внедрителска организация с богат опит в производството на нестандартно оборудване и малки серии специализирани машини.
В последните две десетилетия фирмата развива дейността си в две направления:
-Производство на функционални легла по западно ноу-хау с механично и електрическо задвижване.
-Разкриване на нов мебелен цех за поточно производство на мебели, мебелни детайли и изделия комбинация от дърво и метал.
НАШАТА МИСИЯ
С годините нашата философия постепенно еволюира благодарение на наи-добрия учител – опита.
Днес НИПИ-М АД има мисия за разширение на удовлетворените клиенти навсякъде по света. За да направим това възможно ние следваме 5 ключови принципа:
- Ние постоянно повишаваме качеството на нашите продукти.
- Ние непрекъснато работим за създаването на по-модерни решения.
- Ние правим необходимото нашите клиенти да са наясно от какво се нуждаят.
- Ние правим необходимото да сме добре запознати с това какво нашите клиенти желаят.
- Ние осигуряваме компетентна и навременна поддръжка.

ПРЕДСТВАЯНЕ

Да останеш независим възможно най-дълго време е фундаменталното желание за повечето хора. Поради тази причина, да можеш да се самообслужваш затворен между четирите стени е особено важно. Нашите практически ориентирани знания и професионалното използване на технологичните възможности, оформят много добра база за улесняване ежедневието на пациентите и грижещите се за тях медицински персонал или членовете на фамилията.
Когато се налага грижа в домашни условия, нашата програма предлага система от решения за рехабилитация и обслужване на възрастни и пациенти. Програмата включва многофункционални легла, нощни шкафчета, масички и други аксесоари.
“НИПИ-М” АД е най-големият производител на българския пазар за болнични легла и легла за хора с увреждания и възрастни.
Фирмата има 45-годишен опит в иновациите и инженерно-внедрителската дейност и солиден опит в производството на болнични легла, легла за хора с увреждания и аксесоари. Продуктите на фирмата са известни с високото си качество и сигурност. Деветдесет процента от продукцията се изнася на западния пазар.

“НИПИ-М” АД предлага следните предимства:
- точното легло за всяко изискване;
- високо качество и надеждност в съответствие със стандарти EN 1970 и EN 60 601-2-28/А1;
- голяма продуктова гама с различни модели и варианти;
- много добро съотношение качество-цена;
- кратко време за доставка – стандартните модели могат да бъдат доставени веднага;
- надеждни и висококачествени продукти;
- мотивиран и компетентен екип;
- фирмен инженерно-конструктивен отдел;
- сертификация по ISO 9001/2008.

ПРОДУКТИ

От 2004 г. фирма НИПИ започна производството на функционални легла по западно ноу-хау. Продукцията се изнася в почти цяла Западна Европа. През 2007 година, производството достигна 700 легла на месец. Фирмата е сeртифицирана по ISO 9001:2008. Разработени са едно-, дву-, три- и четири-секционни легла с електрическо и механично задвижване. Предлагат се и функционални легла с преобладаващо дървено ограждане, предназначени за VIP стаите на болници, сектори за хосписи, а също и за домашна рехабилитация на болни с ограничена подвижност. Предлага се и допълнително оборудване за болнични стаи, като гардероби, шкафчета, масички за хранене, повдигателни стойки и стойки за разтвори. Екипът на фирмата работи непрекъснато за създаване на нови изделия и усъвършенстване на вече произвежданите. Цялата продукция на НИПИ-М предполага висока функционалност, качество и дизайн. И всичко това на приемливи цени.

КАТАЛОГ

КАТАЛОГ