notice
  • Simple Image Gallery PRO Notice: Joomla!'s /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

НИПИ М АД

НИПИ М АД

Адрес: гр. Стара Загора, кв. "Лозенец" - НИПИ

Тел.: 042/62 50 62;

E-mail:office@nipim.org

Web site: www.nipim.org

ЗА НАС

НИПИ-М АД е 100% частно дружество, наследник на инженерно-внедрителска организация с богат опит в производството на нестандартно оборудване и малки серии специализирани машини.
В последните две десетилетия фирмата развива дейността си в две направления:
-Производство на функционални легла по западно ноу-хау с механично и електрическо задвижване.
-Разкриване на нов мебелен цех за поточно производство на мебели, мебелни детайли и изделия комбинация от дърво и метал.
НАШАТА МИСИЯ
С годините нашата философия постепенно еволюира благодарение на наи-добрия учител – опита.
Днес НИПИ-М АД има мисия за разширение на удовлетворените клиенти навсякъде по света. За да направим това възможно ние следваме 5 ключови принципа:
- Ние постоянно повишаваме качеството на нашите продукти.
- Ние непрекъснато работим за създаването на по-модерни решения.
- Ние правим необходимото нашите клиенти да са наясно от какво се нуждаят.
- Ние правим необходимото да сме добре запознати с това какво нашите клиенти желаят.
- Ние осигуряваме компетентна и навременна поддръжка.

ПРЕДСТВАЯНЕ

Да останеш независим възможно най-дълго време е фундаменталното желание за повечето хора. Поради тази причина, да можеш да се самообслужваш затворен между четирите стени е особено важно. Нашите практически ориентирани знания и професионалното използване на технологичните възможности, оформят много добра база за улесняване ежедневието на пациентите и грижещите се за тях медицински персонал или членовете на фамилията.
Когато се налага грижа в домашни условия, нашата програма предлага система от решения за рехабилитация и обслужване на възрастни и пациенти. Програмата включва многофункционални легла, нощни шкафчета, масички и други аксесоари.
“НИПИ-М” АД е най-големият производител на българския пазар за болнични легла и легла за хора с увреждания и възрастни.
Фирмата има 45-годишен опит в иновациите и инженерно-внедрителската дейност и солиден опит в производството на болнични легла, легла за хора с увреждания и аксесоари. Продуктите на фирмата са известни с високото си качество и сигурност. Деветдесет процента от продукцията се изнася на западния пазар.

“НИПИ-М” АД предлага следните предимства:
- точното легло за всяко изискване;
- високо качество и надеждност в съответствие със стандарти EN 1970 и EN 60 601-2-28/А1;
- голяма продуктова гама с различни модели и варианти;
- много добро съотношение качество-цена;
- кратко време за доставка – стандартните модели могат да бъдат доставени веднага;
- надеждни и висококачествени продукти;
- мотивиран и компетентен екип;
- фирмен инженерно-конструктивен отдел;
- сертификация по ISO 9001/2008.

ПРОДУКТИ

От 2004 г. фирма НИПИ започна производството на функционални легла по западно ноу-хау. Продукцията се изнася в почти цяла Западна Европа. През 2007 година, производството достигна 700 легла на месец. Фирмата е сeртифицирана по ISO 9001:2008. Разработени са едно-, дву-, три- и четири-секционни легла с електрическо и механично задвижване. Предлагат се и функционални легла с преобладаващо дървено ограждане, предназначени за VIP стаите на болници, сектори за хосписи, а също и за домашна рехабилитация на болни с ограничена подвижност. Предлага се и допълнително оборудване за болнични стаи, като гардероби, шкафчета, масички за хранене, повдигателни стойки и стойки за разтвори. Екипът на фирмата работи непрекъснато за създаване на нови изделия и усъвършенстване на вече произвежданите. Цялата продукция на НИПИ-М предполага висока функционалност, качество и дизайн. И всичко това на приемливи цени.

КАТАЛОГ

КАТАЛОГ