notice
  • Simple Image Gallery PRO Notice: Joomla!'s /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

ЕЛЕКС ГРУП ХОЛДИНГ ООД

ЕЛЕКС ГРУП ХОЛДИНГ ООД 

Адрес: гр. Варна, бул. "Република" No 1

Тел.: 052/501 795; 052/500 066;

Факс:052/737 079;

E-mail:office@elecs-bg.com

Web site:www.elecs-bg.com

ЗА НАС

ЕЛЕКС ГРУП - ХОЛДИНГ ООД е създадена през 1991 година. Започва своята търговска дейност с продажба на маркиращи клещи, етикети, резервни части за кари и сервизна дейност.                                  
Днес,  Елекс Груп - Холдинг ООД  чрез своите търговски дружества е достоен партньор на хиляди фирми в страната и чужбина. Осъществява търговия със съвременни стоки за маркиране, етикетиране, претеглене, опаковане, дозиране и пълнене, резервни части и консумативи за тях; комплексно обзавеждане на търговски  и производствени фирми от хранително- вкусовата промишленост; продажби на двигатели с вътрешно горене, агрегати, селскостопанска и пътностроителна техника, части и комплектация за автомобили и кари.
Разполага със собствена производствена база за 8- цветен флексо печат на етикети и производство на термотрансферни ленти, както и със сервиз, който обслужва всички внасяни марки машини.  Сервизът е оторизиран и обучен от външнотърговските ни партньори  за работа в България.
От 2003 г. в дружеството е внедрена и поддържана система за управление на качеството в съответствие със стандарт ЕN ISO 9001:2008.
Нашата мисия: Елекс Груп-Холдинг създаде, поддържа и ще създава бизнес отношения, с цел задоволяване на потребностите на бизнеса, по начин по-добър от този на конкурентите.
Нашия стремеж: Да поддържаме най-високо ниво на професионална компетентност, широк продуктов асортимент и прецизен сервиз.
Нашата отговорност: Да бъдем Ваш надежден бизнес партньор, като се стремим към прогрес, новаторство и гъвкавост!
Във външнотърговски план “ЕЛЕКС ГРУП - ХОЛДИНГ” ООД, се ползва с доверието на водещи фирми от Чехия, Словакия, Италия, Германия, Белгия, Австрия, Япония, Дания, Великобритания и Турция. Има дъщерни дружества в Бърно /Чехия / и Белград /Сърбия/ и търговска мрежа  в Румъния, Македония, Словакия, Черна гора  и Молдова.

 

ПРОДУКТИ

Опаковане
- Термофолиране
- Вакуумиране
- Стречопаковане
- Чембероване
- Опаковане за плодове и зеленчуци
- Машини за импулсно слепване
- Машини с постоянно нагрети челюсти
- Специални опаковки
Етикетиране
- Етикетиращи системи
- Автоматизирани етикетиращо-тегловни системи
- Етикеторазлепващи механизми
- Маркиращи клещи
- Баркод принтери
- Етикети
Електронни везни
- Везни
- Софтуер  
Търговско обзавеждане
- Колички
- Платформени колички
- Пазарски кошници
- Турникети и пропусквателни системи
- Паркбоксове
- Дисплеи
- Стелажи
- Палетни стелажи
- Касови гнезда
- Сейфове за личен багаж

 

СЕРВИЗ

Ние знаем, колко важен за Вас е навремения и качествен монтаж и сервиз!
Поради тази причина изградихме сервизната система, която покрива територията на цялата страна. Сервизните центрове са в София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен. Наши сервизни техници има на разположение и в Силистра, Русе, Горна Оряховица, Враца, Благоевград, Димитровград, Сливен, Ямбол, Стара Загора. Общият брой на ангажираните специалисти в системата е 32-ма души.         
Гарантираме произхода на резервните части за всички представлявани от нас търговски марки.
Екипът ни е оторизиран и обучен от външнотърговските ни партньори.
На нас се довериха супермаркети – КАУФЛАНД, МЕТРО, КАРФУР, ПРАКТИКЕР, ПЕНИ МАРКЕТ и т.н